ne nejel sem se omluvil ani Maty meli jsem tam jet, ale nejeli, sem si rikal ze pokud by finacni rozdil byl do 1000 tak to neresim, sem tam chtel jeste neco nakoupit, ale rozdil v cene 4000kc je moc a to nepocitam ze cesta do Vidne a nazpatek by stala taky neco, jinak v Bratislave mi rekli podobnou cenu jak ve Vidni, kdyz jsem cenu rikal technikovi v Ostrave nechapave vrtel hlavou, rikal, ze zada do PC VIN a vyhodi to cenu a co se ma delat
Upravil schrek dne 30.07.2013 20:30
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ne nejel sem se omluvil ani Maty meli jsem tam jet, ale nejeli, sem si rikal ze pokud by finacni rozdil byl do 1000 tak to neresim, sem tam chtel jeste neco nakoupit, ale rozdil v cene 4000kc je moc a to nepocitam ze cesta do Vidne a nazpatek by stala taky neco, jinak v Bratislave mi rekli podobnou cenu jak ve Vidni, kdyz jsem cenu rikal technikovi v Ostrave nechapave vrtel hlavou, rikal, ze zada do PC VIN a vyhodi to cenu a co se ma delat
No ja to mám z Bratislavy kousek ,ale ta Ostrava mě láká . Zaplatil jsem ve Vidni slušný balík .Byl jsem spokojen ,ale pokud dostanu stejny servis za lepší peniz v Ostravě ,tak si tam zajedu příště .
schrek napsal:
Jo Rado nelejel jsi tam kvuli tomu zadnimu svetlu hlavne ?
Jel jsem tam dohrát zadní led světlo do ŘJ a když to napíchl tak mi říkal že je nějaká aktualizace softvare a že mi mých 72kw může přehrát na 74kw. Jsou to sice 3koně ale připadá mi že ta motorka má malinko lepší chod a jde líp do otáček no a maximálka taky troche stoupla
Jinak mi měnil i celou plynovou rukojeť bo mě na staré nešel výhřev a fakt klučina přístup na 1*
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jinak mi Lukáš říkal že tvého kolegu Honzo nepotěšil. Prý to bude jako totálka s poplatkem 4litry za vyřízení odhadu ceny atd.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
sem zvedavej jinak mu uz tam skoci ze si byl ve vidni na servise
jinak verim ze Honza odvadi taky super praci ve Vidni a nikdy az na jeden pripad sem neslysel, ze by byl nekdo nespokojen , ale v dnesni dobe ta cena hraje taky roli, nechapu proc nema BMW stejny ceny vsude , napr Skodovka ma +-10% ceny uplne stejny jak v Nemecku, tak v CR tak treba i v Norsku kde se nam vysypala prevodovka, vyslo to stejne jak u nas rozdil byl 3,98% ve prospech Norska
Upravil schrek dne 30.07.2013 21:00
Čeština můj koníček
Dneska jsem dovez masinu na servis, stim ze tam pan servisak neni sem vedel a prevezme to kolega z prodeje MOTO. Prijel jsem pan uz ceka, sepiseme to , date si kafe nebo vodu atd. sepsano a pan pokracuje vidim, ze asi nemate odvoz mohu vas nekam odvest, ano na nadrazi.
schrek napsal:
Jo Rado nelejel jsi tam kvuli tomu zadnimu svetlu hlavne ?
Jel jsem tam dohrát zadní led světlo do ŘJ a když to napíchl tak mi říkal že je nějaká aktualizace softvare a že mi mých 72kw může přehrát na 74kw. Jsou to sice 3koně ale připadá mi že ta motorka má malinko lepší chod a jde líp do otáček no a maximálka taky troche stoupla
Jinak mi měnil i celou plynovou rukojeť bo mě na staré nešel výhřev a fakt klučina přístup na 1*
Příští týden tam mám v plánu jet, nemáte někdo na chlapíka kontakt?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Byl jsem tam. Natočeno jsem měl 30tkm a protože mi tekl olej, naordinoval jsem si výměnu těsnění, kontrolu vůlí a když už v tom budou, tak i výměnu svíček a + k tomu je jejich servis (v seznamu se skrývá pod položkou BMW service) což je diagnostika, kontrola brzd, řetězové sady, a mnoho dalšího. Přístup perfektní, na všechny moje zákeřné otázky mi bylo odpovězeno a prostě paráda. Prošmejdil jsem tam všechny motorky a zvlášť LC jsem prošmejdil důkladně. V 10:30 jsem přijel a 13:30 jsem odjížděl s nablýskanou motorkou. Ale jsou to šprýmaři, protože si mě určitě oblíbili natolik, že mě nechtěli pustit domů a proto zákeřně nezapojili jeden blinkr :-D ale jak jsem to zjistil, tak ihned našli špatně zapojený konektor. Za to vše jsem vysolil krásných 3600kč a frčel jsem domů.
ad: tím vším jsem chtěl jen říct, že určitě doporučuji a hodlám tam jezdit nadále.
Upravil Spitfire dne 04.09.2013 09:32
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
ten pristu je proste super rikam to porad a ta cena je proste jeste uzasnejsi
Čeština můj koníček