Já udělal šlauchváhu. Tlustá hadička, tenká hadička, kousek staré dětské postýlky a barevný olej do pily :-)
Upravil SzotekBD dne 12.03.2020 07:44
God, Gun & BMW
mám to samé, dva glycerinové budíky které jsou cejchované, s poštou asi za 600, kohoutky jsme tam ani nedával, protože chvění ručičky v glycerinu je minimálníYouTube Video BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Hadičky se nebortí mají docela silnou stěnu. Jen potřebují trochu přiškrtit aby se eliminoval kolísavý tlak (respektive podtlak) aby ručičky na budíku nelítala sem a tam. Na fotce je to vidět. Já použil plíšky z rozpadlého věnečku na elektrikou. Budíky musí být dekompresní(podtlakové) a sehnal jsem je v Pečkách, firma EMERS-ČR s.r.o. Je lepší pánovi zavolat a domluvit se po tel. Má k budíkům i přechodky na hadičky.
Mám obyčejné budíky, s podtlakovým měřením, na přívodních hadičkách škrcení z akvaristického vzduchování, pomocí kterého přiškrtím tak, aby se ručky jen lehce chvěly a přitom reakce byla okamžitá.
No takže synchronizácia ok. Akurát som si všimol ze na strane kde je Tps senzor je hadička dosť zanesena od benzínu. Asi to nie je ok však? Sviečky menené pred zimou. Môže byť zlé spaľovanie? Ďakujem
theGSlife přiložený následující obrázek:
zlomenakost napsal:
Hadičky se nebortí mají docela silnou stěnu. Jen potřebují trochu přiškrtit aby se eliminoval kolísavý tlak (respektive podtlak) aby ručičky na budíku nelítala sem a tam. Na fotce je to vidět. Já použil plíšky z rozpadlého věnečku na elektrikou. Budíky musí být dekompresní(podtlakové) a sehnal jsem je v Pečkách, firma EMERS-ČR s.r.o. Je lepší pánovi zavolat a domluvit se po tel. Má k budíkům i přechodky na hadičky.
Ahoj, vzal jsem si mustr od tebe zlomenakost .. s firmou EMERS super domluva..
výsledek viz. FOTO
MasounHT přiložený následující obrázek:
Já bych ho po výměně udělat pro jistotu. Když jsem teď měnil vstřikovače, tak to sice bez problému jelo, ale po doladění to bylo dokonalý.
Spitfire přiložený následující obrázek:
[78.91Kb]
Upravil Spitfire dne 24.03.2020 07:51
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Asi jsem měl v původním komentáři špatný odkaz na video digi měřáku, tak alespoň přikládám foto. Stránky jsou thedigisync.com
firedept přiložený následující obrázek:
Vstrekovače vyčistené. Po vyčisteni bol vidieť vizuálny rozdiel zvnútra. Uvidíme po náhodní a teste. Rovnako som ich premeral a vyskúšal magnet. Vsio OK
theGSlife přiložený následující obrázek: