Tak jsem taky udělal objednávku. Na začátku zaří jedem na 2 týdny rumunsko a dále, tak jsem zvědavej na porovnání s tím, který mám teď
Vzal jsem i pro tátu, tak budou 2 názory za stejných podmínek.
BTW, teď sem si všiml, že k tomu je sleva, platí to ještě?
Upravil Labus01 dne 06.08.2013 21:10
Ano sleva plati, je ale jen pro členy tohoto fora, je potřeba uvest do poznamky objednaky "tester BMW GS" a bude na fakture 20%. Jinak to nepozname a posilame normalne,
Aktualne jsou jen zbytky okrajových velikosti jako S a 2XL a 3XL, spodky a trička dlouhy rukav, ostatní se vyrabí
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Pardal napsal:
Ano sleva plati, je ale jen pro členy tohoto fora, je potřeba uvest do poznamky objednaky "tester BMW GS" a bude na fakture 20%. Jinak to nepozname a posilame normalne,
Aktualne jsou jen zbytky okrajových velikosti jako S a 2XL a 3XL, spodky a trička dlouhy rukav, ostatní se vyrabí
tak už jsem si to prádlo taky objednal. Rád porovnám s prádlem z Lídlu. Ale potřebuji XL.
Tak prave je to tyden co nase skupina zacala testovat tyto spodky jak kratky tak ty prodlouzeny a casem napisu komplexni recenzi ale co mohu uz ted napsat PARADA SUPER LUXUS. Na radarce rad poreferuji jak pradlo obstalo v nejteplesi tyden tohoto leta v sedle motocyklu pri az 39 stupnich a najezdu 2560km. Celkem jsme testovali 3 ruzni lidi na 3 ruznych motorkach ve 3 ruznych stylech obleceni.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
no já nevím, ale pokud někdo jezdí 5 dní v jedněch trenkách bez vyprání, tak je prase, ať už to smrdí nebo ne. Mám to prádlo se stříbrem taky, ale každý večer to opláchnu...schopnost stříbra v úpletu "zabíjet" bakterie je taky rozporuplná...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Na výrobu prádla Ag+ používáme tkaninu která je certifikována jako zdravotnický prostředek 1.třídy. Tím neříkám, že je potřeba v tom jezdit týden bez výměny. Ale ten učinek stříbra je tam prokazatelný. Ale to už umí více vyrobků. Tady je zajímavý dvoulící úplet, který určitě zlepšuje odvod potu od místa styku látky s pokožkou, a to je vlastnost která je hodně důležitá pro komfort a pohodu při nošení.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Já testuju krátké spodky a dlouhé triko. Pocitově je to super i ve velkém teple i v zimě (páteční přesun liják jak prase, 2x kroupy), jen to šití by chtělo kvalitnější. Po dvou dnech na spodkách pěkný větrací otvor a asi kilometr nití...
Pardal napsal:
Tabulku rozmeru tam doplnime, kdo vi jak vypadam ja tak ja používam trenky XL a trička XL
ahoj, byla by ta tabulka rozměrů? na Radarce jsem tě viděl - výškou by jsi byl podobně jak já (možná trochu vyšší), ale zdál jsi mi hubenější, tak bych nerad abych to XL měl zaříznutý jak tanga :-) (mám 185cm a břicho jak přesně metrákový prase).
Xjav - napiš mi kde se ti to rozparalo, protože i tehle veci řeším s dílnou, muže to byt jen chyba jednoho ks, ale treba taky chyba technolgie v dilne, tak bych to rad vedel.
Vim, ze se klukum paral ten šev na pinďourovi ze vnitř, ale to asi tím jak byli dlouho z baraku a bylo tam určité pnutí ..... :-)
Tabulka velkosti vznika, ale protože se nám tady nedaří dát do kupy všechny velikosti, tal to bude jak prijde ted nova várka z vyroby, což by mělo byt přístí tyden
Pardal napsal:
Xjav - napiš mi kde se ti to rozparalo, protože i tehle veci řeším s dílnou, muže to byt jen chyba jednoho ks, ale treba taky chyba technolgie v dilne, tak bych to rad vedel.
Vim, ze se klukum paral ten šev na pinďourovi ze vnitř, ale to asi tím jak byli dlouho z baraku....
Pardal napsal:
Vim, ze se klukum paral ten šev na pinďourovi ze vnitř, ale to asi tím jak byli dlouho z baraku....
Jo presne na tom samem miste...i bez pnuti
JJJ presne to je jedinne minus co sem na tom nasel , ale nedelaji to vsechny 3/5 to udelaly, ale neni to nic hroznyho, slabinou je, ze je to tam zavazany na tri uzliky a ty povolily. Ale jinak MAX SUPER
Čeština můj koníček
ze zacatku me vadily taky, ale oni povoli a zmeknou a pak uz je nebudes vubec vnimat
Čeština můj koníček
Chystáme i bezešvé, ale to zatím je fázi testů vyroby samotného materiálu, ale tyto vyrobky jsou řádově dražší. Ale pokud se povede tak to bude.
Jinak na prádlo je zatím spousty pozitivních ohlasů, v příštím týdnu rozešleme zbytek objednaných věcí pro "TESTERY"