tak ja tam ted mam 09 a ve predu Karoo II a asfalt bez problemu, to jezdim jak na toranckach, ty mam v garazi. Jen me proste vadi ten hukot. a pokud 07 tolik nehuci a vyjedou v terenu temer temer co 09 tak o nich uvazuji.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Ja som 07 obuval bez duse vkoli moznemu defektu ,takto mi staci knot vopchat zvonku a defekt je zalepeny ,niekto pouziva tie zazracne pripravky co sa plnia do kolies a zabrania v pripade defektu uniku vzduchu -tie tiez nemozu ist do duse .Zatial pohoda kolesa tlak drzia dofukujem asi raz za mesiac . Tu je video co robili test toho zazracneho pripravku na motoride ja som ho zatial nepouzilhttp://motoride.s...hp?ID=8767
Upravil audina dne 30.08.2008 11:36
BMW 1100GS
adventure73-pardal napsal:
jedu do albanie... co by jste obuli vy?
Michelin Anakee se ukázali po stovkách km v albánských horách naprosto super. Na rozdíl od ostatních žádný defekt natož výměna pneu. Vřele doporučuji. Je to více o packách, než o gumách :-)
Paji přiložený následující obrázek:
Michelin Anakee se ukázali po stovkách km v albánských horách naprosto super. Na rozdíl od ostatních žádný defekt natož výměna pneu. Vřele doporučuji. Je to více o packách, než o gumách :-)
kolik na nich tak najedes, nebo tohle jsou tvoje prvni?
Ja je mam jako tovarni na osmikile a nejak se mi nechce do experimentu...
Moc jsem to nezkoumal, ale existuje i zimni verze (jina smes)?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kolik na nich tak najedes, nebo tohle jsou tvoje prvni?
Ja je mam jako tovarni na osmikile a nejak se mi nechce do experimentu...
Moc jsem to nezkoumal, ale existuje i zimni verze (jina smes)?
Zatím najeto tak 10 tis km. Z toho tak půlka offroad, tak že zejména zadek má občas vzorek na místě, kde jej od výrobce neměl. Ale drží. Na asfaltu super. V terénu kromě hlubokýho bahna a mokrý trávy naprosto bez problémů.
Samozřejmě, že např. TKC80 je na podobné ježdění lepší volba. Ale vydrží daleko méně.
O nějaké zimní verzi nevím. Pochybuju, že by existovala.
no jo Paji v te albanii jsme byli prece spolu ... :-) a videl jsi ze 07 nebyly spatna volba, ne? jsem zpet a jsou stale jak nove... al na vode jedu jak posrany, ale jen diky tomu ze se pise ze nedrzi ale me zatim drzi... ale ta psychika je svina... :-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
... a videl jsi ze 07 nebyly spatna volba, ne? jsem zpet a jsou stale jak nove... al na vode jedu jak posrany, ale jen diky tomu ze se pise ze nedrzi ale me zatim drzi... ale ta psychika je svina... :-)
E07 se opravdu ukazály býti na tvém 1200GSA více než dobrou volbou. Může to být dobrý kompromis mezi typickými silničními Anakee či Tourance a více teréními Karoo, TKC80 či E09. Jen jsem si ověřil, že na i Anakee se dá vyjet a sjet téměř vše.
Co ale dělá E07 na mokru nemohu posoudit. Ta ty prachy asi není problém E07 sadu jednou vyzkoušet. Docela o tom uvažuji pro můj "silniční" pár kol. Třeba za nějakách pár (desítek) let udělají i 150-ku.
I když se mi pořád zdá rozumější mít jedny kola s Anakee, či Tourance a druhý pár s Michelin Desert vpředu a Karoo (nikoli "T" vzadu a podle potřeby na cestu zvolit vhodnější.
Upravil Paji dne 31.08.2008 23:18
... a videl jsi ze 07 nebyly spatna volba, ne? jsem zpet a jsou stale jak nove... al na vode jedu jak posrany, ale jen diky tomu ze se pise ze nedrzi ale me zatim drzi... ale ta psychika je svina... :-)
E07 se opravdu ukazály býti na tvém 1200GSA více než dobrou volbou. Může to být dobrý kompromis mezi typickými silničními Anakee či Tourance a více teréními Karoo, TKC80 či E09. Jen jsem si ověřil, že na i Anakee se dá vyjet a sjet téměř vše.
Co ale dělá E07 na mokru nemohu posoudit. Ta ty prachy asi není problém E07 sadu jednou vyzkoušet. Docela o tom uvažuji pro můj "silniční" pár kol. Třeba za nějakách pár (desítek) let udělají i 150-ku.
I když se mi pořád zdá rozumější mít jedny kola s Anakee, či Tourance a druhý pár s Michelin Desert vpředu a Karoo (nikoli "T" vzadu a podle potřeby na cestu zvolit vhodnější.
No jasne mit dvoje kola, to je pak jasna volba, zvlaste kdyz tereni sada by mela predni 21. ja bych mel silnicni Tourancky, prece jen na nich najedu vic nez na Anakee ty sly po 6000 do kytek, toutacky by mohli zvladnout 10 000. Do terenu jeste zadnou jistou volbu nemam, E09 dobry ale huci a predni uplne na hovno, Karoo T v terenu nic moc a jeste je hned sjeta, TKC jsem nemel ale v terenu to bude jako KarooT. Myslim ze jedine normalni Karoo by trochu odpovidalo predstavam, a hlavne v 21 na predek je lepsi nez v 19, Asi tom ze je uzsi.
..... Myslim ze jedine normalni Karoo by trochu odpovidalo predstavam, a hlavne v 21 na predek je lepsi nez v 19, Asi tom ze je uzsi.
Co foto z Albanie, je neco povedeneho? a jsem zaslechl ze probehl nejaky uraz ?
Jo souhlas. Podle mě na silnici nejlepší Tourance, zejména kvůli výdrži (i když jsou Anakee na mokrém asfaltu asi nepřekonatelný). Do lehkého terénu pak TKC80. Kdo chce v zadu E09, pak na 19' předek TKC80 nebo Karoo T. Na a moje oblíbená kombinace teréní je 21' Michelin Desert a 17' Karoo (ne "T". Ale to se už opakuju.
Ano úraz se konal. Tři dni po návratu z Balkánu na louce kousek od baráku.