díky "dusvla" za odkaz na toto vlákno.
skutečně se mi kabely na tom daném místě začaly prodírat viz fotka. ten nejvíc "postižený" byl kabel kontroly tlaku mazání (občas za jízdy slabě problikávala, či spíš jen tak žhnula kontrolka). ten druhý "načnutý" kabel doufám, že způsoboval to cukání při jízdě na mokru - jak začne sezóna, tak budu muset motku protáhnout nějakým deštěm, nebo brodem, abych měl jistotu, že je vše vyřešeno.
Lada89 přiložený následující obrázek:
Nedávno jsem opravoval kabeláž, a pořád jsem řešil pásku kterou kabeláž oblepit a našel jsem tuto http://autokabel....uct_id=433 je určenápro exterier a velmi odolná, přirovnal bych to k těm co používá BMW u nových motorek, jiné pásky se mi časem prodřeli nebo se jiným způsobem odlepily
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Těch máme plnou výrobu a různých bužírek, ochranných návleků, kevlarových punčoch atd atd...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
to sice ano, ale co občas spravuju za bastle to bych nevymyslel, ani kdybych chtěl, tak aspoň doporučuji to s čím jsem spokojen a určitě bude oprava vypadat líp než to dělat průhlednou izolepou ovšem neříkám, že to zde někdo tady dělal nebo se chystá tímto způsobem opravovat, ale pár takových případů jsem viděl
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad