Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Touratech
Strana 2 z 8:   1    2    3    4    5  ...  8  

Designové LFP polepy Touratech
czunik
Přidané 13.08.2013 08:43

Registrace: 08.09.09
je to hezký, jak psal tomáš nebude to mít každý....
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
Mr GS
Přidané 13.08.2013 08:44

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Pěkný thumbs up Fakt jo...ale když si to nechá udělat někdo,kdo s TT nemá nic společnýho,tak je to víc než trapný.Takovým lidem u vás v sortimentu už chybí opravdu jen bláto ve spreji,aby byli TOP drsní smiley013
To je,jak kdyby si Vevis na svoji obytnou Ávijej nechal nalepit tohle hilarious
Mr GS přiložený následující obrázek:

[30.12Kb]
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

pepanek1150
Přidané 13.08.2013 09:01

Registrace: 06.04.10
Mr GS....thumbs up thumbs up thumbs up thumbs up
všude dobře.....doma GSA Wink

www.pepanek.cz
hicks
Přidané 13.08.2013 11:20

Registrace: 09.07.08
tak je to trochu fetisisticky, ale proti gustu Pfft alespon to vypada dobre.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

progranit
Přidané 13.08.2013 11:47

Registrace: 22.12.12
Mr GS napsal:
Pěkný thumbs up Fakt jo...ale když si to nechá udělat někdo,kdo s TT nemá nic společnýho,tak je to víc než trapný.Takovým lidem u vás v sortimentu už chybí opravdu jen bláto ve spreji,aby byli TOP drsní smiley013
To je,jak kdyby si Vevis na svoji obytnou Ávijej nechal nalepit tohle hilarious

No úplně s tebou nesouhlasím,

Trapné by to bylo v okamžiku kdy si to na moto nalepí někdo, kdo má

doplňky od jiných firem...nebo třeba E_manhilarious

A jestli jezdí jen po silnici a nebo i OFF asi nehraje roli...

Alda
Přidané 13.08.2013 11:51

Registrace: 20.10.07
Me se to libi fakt hodne.
Ale co si budeme povidat, uplne nejvic obdivuju obchodniho ducha. Proc za reklamu platit, kdyz se na ni da vydelavat Grin
Kdyby polep nemel nic spolecnyho s TT, tak ani neceknu. Ale je to jako bych zakaznikovi nauctoval svoji reklamni igelitku Smile

hicks
Přidané 13.08.2013 11:55

Registrace: 09.07.08
Alda napsal:
Ale co si budeme povidat, uplne nejvic obdivuju obchodniho ducha. Proc za reklamu platit, kdyz se na ni da vydelavat Grin
Kdyby polep nemel nic spolecnyho s TT, tak ani neceknu. Ale je to jako bych zakaznikovi nauctoval svoji reklamni igelitku Smile

tak u nekterych sekt se za postrikani semenem od dominantniho samce taky normalne naferovku plati Pfft

ale co je fer uznat, ze specialne to LC se jim FAKT povedlo. Jakoze myslim HODNE.

Navic Tomas psal, ze zakaznik plati jen cca material, ne vyrobu motivu, coz je imho A-OK.
Upravil hicks dne 13.08.2013 11:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Alda
Přidané 13.08.2013 12:01

Registrace: 20.10.07
hicks napsal:
Alda napsal:

tak u nekterych sekt se za postrikani semenem od dominantniho samce taky normalne naferovku plati Pfft

ale co je fer uznat, ze specialne to LC se jim FAKT povedlo. Jakoze myslim HODNE.

Navic Tomas psal, ze zakaznik plati jen cca material, ne vyrobu motivu, coz je imho A-OK.

Jak jsem psal, libi se mi to moc. O tom zadna.

brtnik
Přidané 13.08.2013 12:19

Registrace: 06.05.08
Igelitku s napisem Tescco nebo tasku Globus si taky musite koupit, zadara Vam ji nedaj. Tohle je kazdyho volba. Uplne jsem cekal kdy se to tady vynori proc bych mel platit za Vasi reklamu...nikdo nikoho nenuti,zmeni to vzhled Vasi moto a je to od TT takze s jejich motivem. Polepy KTM Yamaha atd taky nedostavate zdarma,ale jsou pekne mastny. Ja nejsem zadnej TT maniak, ale tohle se jim povedlo, stejne tak polep auta se moc povedl. Kdo chce koupi, kdo ne necha bejt.

brtnik
Přidané 13.08.2013 12:21

Registrace: 06.05.08
Marek BMW: a tobe nekdo plati za reklamu? Jestli mas ladak treba Remus, Akrap atd. mas tam logo ktery sviti a myslim, ze ti nikdo nic neda, ani za loga BMW nic nedostanesGrin

Paul
Přidané 13.08.2013 12:21

Registrace: 04.03.11
Takže když si koupím košili BMW tak mám očekávat, že mi za to budou platit? To je přece blbost..

mara
Přidané 13.08.2013 12:57

Registrace: 05.03.08
Ale košile je především oděv k nošení a do tašky zabalíš nákup a pak třeba odpadkySmile
To je funkce těchto věcí a hlavní důvod proč za ně zaplatím.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure
http://marags.raj...
http://www.youtub...marekondra

bluesbery
Přidané 13.08.2013 13:00

Registrace: 01.06.08
Řekl bych, že jde o to, kdo má potenciál profitovat z oné reklamy, zda nositel reklamy (špičkový atlet, jezdec, celebrita, apod.. zkrátka ten co něco UMÍ) ,nebo firma
která své logo umístní např. na trička.. To si koupí běžný spotřebitel za své, protože nemá firmě co nabídnout, takže za logo zaplatí.
Špičkový jedinec (a například i Hicksův nadsamec) si může za nošení trika (stříkání) nechat zaplatit.. Nos Tak je tomu i v tomto případě.

P.S. pokud zničeho nic přestane Eman s výpadama proti TT, je jasné, že dostal polep zdarma... secret bugs
Upravil bluesbery dne 13.08.2013 13:10

www.temax.cz
jencekgs
Přidané 13.08.2013 13:19

Registrace: 27.12.08
Osobně se mi to líbí ale nekoupil bych a je to jen moje volba. Myslím že řeči o reklamě mi tu moc nesedí. Je to produkt TT, je to tam.

Kolik jezdí motorek v barvách repsol a pod?? Peníze berou závodníci a obyčejní lidé se jim chtějí podobat. Proto platí nehorázné sumy Doohenovi, Rossimu a pod. Vědí, že lidi se jim budou chtít podobat a koupí motorku této značky a dají si polepy za které tvrdě zaplatí.

TT je značka spojená s adventůre výrobky a pokud chce být někdo velký Adventůrer, nechá si motorku polepit. Nevidím na tom nic špatného. Má ta firma nějaké jméno v oboru a o to jde.¨
Pokud se to někomu líbí, zaplatí. A jelikož jsme v česku, komu se to nelíbí, remcáFrown

Myslím, že podobných diskuzí už tu na téma TT bylo dost.
Splněný sen moje 1100GS

progranit
Přidané 13.08.2013 13:26

Správně, líbí se my jejich desing, doplňky, líbí se my dres, nosím ho a chtěl jsem motorku něčím ozvláštnit.

Impuls polepit a realizovat (NE myšlenka! polepit motorku motivem dresu) pocházel ode mě.
thumbs up

bluesbery
Přidané 13.08.2013 13:50

Trochu jsem toto vlákno konzultoval u přední české firmy v oboru auto(moto)folií (mám tam známé), tady je část vyjádření :

"....Jenom ten borec co to "vymyslel" trošku zapomíná na to, že takto se to fakt nelepí Nějaká šablona to neřeší, folie se musí ohýbat a zafoukávat a teprve potom ořezávat. Jinak vždycky díl zůstane nezakončený a bude se časem loupat. Ale to je pro Tvé infoSmile Taky docela vtipně píše o solventním tisku a laminaciSmile)))
Změny barvy se zapisuje i když jde o dočasnou reklamu, musí být zapsána jako reklamní polep a uvést tři převládající barvySmile
To vše pokud překrývá více než 50 lakovaných(následně polepenýchSmile částí vozidla (tedy i motorkySmile
psát to do komentářů nebudu, nesnáším registraceSmile kamkoliv komukoliv k čemukolivSmile
a za ty prachy co to chtějí lepit lepíme celé auto panebože , ještě by si mysleli, že jim chci podlomit nohySmile))
Upravil bluesbery dne 13.08.2013 13:52

www.temax.cz
progranit
Přidané 13.08.2013 14:01

bluesbery napsal:
Trochu jsem toto vlákno konzultoval u přední české firmy v oboru auto(moto)folií (mám tam známé), tady je část vyjádření :

"....Jenom ten borec co to "vymyslel" trošku zapomíná na to, že takto se to fakt nelepí Nějaká šablona to neřeší, folie se musí ohýbat a zafoukávat a teprve potom ořezávat. Jinak vždycky díl zůstane nezakončený a bude se časem loupat. Ale to je pro Tvé infoSmile Taky docela vtipně píše o solventním tisku a laminaciSmile)))
Změny barvy se zapisuje i když jde o dočasnou reklamu, musí být zapsána jako reklamní polep a uvést tři převládající barvySmile
To vše pokud překrývá více než 50 lakovaných(následně polepenýchSmile částí vozidla (tedy i motorkySmile
psát to do komentářů nebudu, nesnáším registraceSmile kamkoliv komukoliv k čemukolivSmile
a za ty prachy co to chtějí lepit lepíme celé auto panebože , ještě by si mysleli, že jim chci podlomit nohySmile))

Je to nalepené správně a loupat se to určitě nebudethumbs up
Asi jste špatně pochopili co bylo myšleno šablonou. Protože je plast velmi profilovaný tak po nalepení by trojúhelník nebyl trojúhelník a čára by nebyla čárou, musela se použít pravoúhlá mřížka, která se vytiskla, nalepila a poté ofotila. A z její deformace se zjistilo jak má vypadat tisk aby po nalepení bylo vše tak jak má.
Komentáře typu "přední české firmy", která práci neviděla jinak než na fotce jsou naprd.
Takových odborníků je 12 do tuctuannoy

bluesbery
Přidané 13.08.2013 14:23

Komentáře typu "přední české firmy", která práci neviděla jinak než na fotce jsou naprd.

To je Tvůj subjektivní a hodně bláhový názor, ale máš na něj právo...Kočka

www.temax.cz
Efendi
Přidané 13.08.2013 14:30

Registrace: 22.04.10
Můj subjektivní názor:
Designově pěkný, abych si to dal na motorku museli by mně zaplatit. Abych si to dal na LCko a jezdil na tom, museli by mně hodněhodně moc zaplatit Wink

progranit
Přidané 13.08.2013 15:02

bluesbery napsal:

To je Tvůj subjektivní a hodně bláhový názor, ale máš na něj právo...Kočka

thumbs up
Mám na něj právo, férové, spousta lidí by mě sepsula....clap

Jinak fakt to je nalepené tak jak má, za hrany tak aby se to neodlepovalo, byl jsem celkem detailně zasvěcen do toho jak to dělali a profi práce. Mám ve firmě polepeno folií asi 12 aut a vím jak to má vypadat i jak se to má dělat.
Proto jsem to napsal, nikdo ji nemůže posoudit ani pohanit bez toho aniž by to viděl...
A nacenit už vůbec ne....
Upravil progranit dne 13.08.2013 15:03

Strana 2 z 8:   1    2    3    4    5  ...  8  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Touratech :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 59
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,708
Nejnovější člen: JSOB

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.34 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI