Pěkný Fakt jo...ale když si to nechá udělat někdo,kdo s TT nemá nic společnýho,tak je to víc než trapný.Takovým lidem u vás v sortimentu už chybí opravdu jen bláto ve spreji,aby byli TOP drsní
To je,jak kdyby si Vevis na svoji obytnou Ávijej nechal nalepit tohle
Mr GS přiložený následující obrázek:
tak je to trochu fetisisticky, ale proti gustu alespon to vypada dobre.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mr GS napsal:
Pěkný Fakt jo...ale když si to nechá udělat někdo,kdo s TT nemá nic společnýho,tak je to víc než trapný.Takovým lidem u vás v sortimentu už chybí opravdu jen bláto ve spreji,aby byli TOP drsní
To je,jak kdyby si Vevis na svoji obytnou Ávijej nechal nalepit tohle
No úplně s tebou nesouhlasím,
Trapné by to bylo v okamžiku kdy si to na moto nalepí někdo, kdo má
doplňky od jiných firem...nebo třeba E_man
A jestli jezdí jen po silnici a nebo i OFF asi nehraje roli...
Me se to libi fakt hodne.
Ale co si budeme povidat, uplne nejvic obdivuju obchodniho ducha. Proc za reklamu platit, kdyz se na ni da vydelavat
Kdyby polep nemel nic spolecnyho s TT, tak ani neceknu. Ale je to jako bych zakaznikovi nauctoval svoji reklamni igelitku
Alda napsal:
Ale co si budeme povidat, uplne nejvic obdivuju obchodniho ducha. Proc za reklamu platit, kdyz se na ni da vydelavat
Kdyby polep nemel nic spolecnyho s TT, tak ani neceknu. Ale je to jako bych zakaznikovi nauctoval svoji reklamni igelitku
tak u nekterych sekt se za postrikani semenem od dominantniho samce taky normalne naferovku plati
ale co je fer uznat, ze specialne to LC se jim FAKT povedlo. Jakoze myslim HODNE.
Navic Tomas psal, ze zakaznik plati jen cca material, ne vyrobu motivu, coz je imho A-OK.
Upravil hicks dne 13.08.2013 11:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
tak u nekterych sekt se za postrikani semenem od dominantniho samce taky normalne naferovku plati
ale co je fer uznat, ze specialne to LC se jim FAKT povedlo. Jakoze myslim HODNE.
Navic Tomas psal, ze zakaznik plati jen cca material, ne vyrobu motivu, coz je imho A-OK.
Igelitku s napisem Tescco nebo tasku Globus si taky musite koupit, zadara Vam ji nedaj. Tohle je kazdyho volba. Uplne jsem cekal kdy se to tady vynori proc bych mel platit za Vasi reklamu...nikdo nikoho nenuti,zmeni to vzhled Vasi moto a je to od TT takze s jejich motivem. Polepy KTM Yamaha atd taky nedostavate zdarma,ale jsou pekne mastny. Ja nejsem zadnej TT maniak, ale tohle se jim povedlo, stejne tak polep auta se moc povedl. Kdo chce koupi, kdo ne necha bejt.
Marek BMW: a tobe nekdo plati za reklamu? Jestli mas ladak treba Remus, Akrap atd. mas tam logo ktery sviti a myslim, ze ti nikdo nic neda, ani za loga BMW nic nedostanes
Ale košile je především oděv k nošení a do tašky zabalíš nákup a pak třeba odpadky
To je funkce těchto věcí a hlavní důvod proč za ně zaplatím.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Řekl bych, že jde o to, kdo má potenciál profitovat z oné reklamy, zda nositel reklamy (špičkový atlet, jezdec, celebrita, apod.. zkrátka ten co něco UMÍ) ,nebo firma
která své logo umístní např. na trička.. To si koupí běžný spotřebitel za své, protože nemá firmě co nabídnout, takže za logo zaplatí.
Špičkový jedinec (a například i Hicksův nadsamec) si může za nošení trika (stříkání) nechat zaplatit.. Tak je tomu i v tomto případě.
P.S. pokud zničeho nic přestane Eman s výpadama proti TT, je jasné, že dostal polep zdarma...
Upravil bluesbery dne 13.08.2013 13:10
Osobně se mi to líbí ale nekoupil bych a je to jen moje volba. Myslím že řeči o reklamě mi tu moc nesedí. Je to produkt TT, je to tam.
Kolik jezdí motorek v barvách repsol a pod?? Peníze berou závodníci a obyčejní lidé se jim chtějí podobat. Proto platí nehorázné sumy Doohenovi, Rossimu a pod. Vědí, že lidi se jim budou chtít podobat a koupí motorku této značky a dají si polepy za které tvrdě zaplatí.
TT je značka spojená s adventůre výrobky a pokud chce být někdo velký Adventůrer, nechá si motorku polepit. Nevidím na tom nic špatného. Má ta firma nějaké jméno v oboru a o to jde.¨
Pokud se to někomu líbí, zaplatí. A jelikož jsme v česku, komu se to nelíbí, remcá
Myslím, že podobných diskuzí už tu na téma TT bylo dost.
Splněný sen moje 1100GS
Trochu jsem toto vlákno konzultoval u přední české firmy v oboru auto(moto)folií (mám tam známé), tady je část vyjádření :
"....Jenom ten borec co to "vymyslel" trošku zapomíná na to, že takto se to fakt nelepí Nějaká šablona to neřeší, folie se musí ohýbat a zafoukávat a teprve potom ořezávat. Jinak vždycky díl zůstane nezakončený a bude se časem loupat. Ale to je pro Tvé info Taky docela vtipně píše o solventním tisku a laminaci)))
Změny barvy se zapisuje i když jde o dočasnou reklamu, musí být zapsána jako reklamní polep a uvést tři převládající barvy
To vše pokud překrývá více než 50 lakovaných(následně polepených částí vozidla (tedy i motorky
psát to do komentářů nebudu, nesnáším registrace kamkoliv komukoliv k čemukoliv
a za ty prachy co to chtějí lepit lepíme celé auto panebože , ještě by si mysleli, že jim chci podlomit nohy))
Upravil bluesbery dne 13.08.2013 13:52
bluesbery napsal:
Trochu jsem toto vlákno konzultoval u přední české firmy v oboru auto(moto)folií (mám tam známé), tady je část vyjádření :
"....Jenom ten borec co to "vymyslel" trošku zapomíná na to, že takto se to fakt nelepí Nějaká šablona to neřeší, folie se musí ohýbat a zafoukávat a teprve potom ořezávat. Jinak vždycky díl zůstane nezakončený a bude se časem loupat. Ale to je pro Tvé info Taky docela vtipně píše o solventním tisku a laminaci)))
Změny barvy se zapisuje i když jde o dočasnou reklamu, musí být zapsána jako reklamní polep a uvést tři převládající barvy
To vše pokud překrývá více než 50 lakovaných(následně polepených částí vozidla (tedy i motorky
psát to do komentářů nebudu, nesnáším registrace kamkoliv komukoliv k čemukoliv
a za ty prachy co to chtějí lepit lepíme celé auto panebože , ještě by si mysleli, že jim chci podlomit nohy))
Je to nalepené správně a loupat se to určitě nebude
Asi jste špatně pochopili co bylo myšleno šablonou. Protože je plast velmi profilovaný tak po nalepení by trojúhelník nebyl trojúhelník a čára by nebyla čárou, musela se použít pravoúhlá mřížka, která se vytiskla, nalepila a poté ofotila. A z její deformace se zjistilo jak má vypadat tisk aby po nalepení bylo vše tak jak má.
Komentáře typu "přední české firmy", která práci neviděla jinak než na fotce jsou naprd.
Takových odborníků je 12 do tuctu
Můj subjektivní názor:
Designově pěkný, abych si to dal na motorku museli by mně zaplatit. Abych si to dal na LCko a jezdil na tom, museli by mně hodněhodně moc zaplatit
Komentáře typu "přední české firmy", která práci neviděla jinak než na fotce jsou naprd.
Takových odborníků je 12 do tuctu
To je Tvůj subjektivní a hodně bláhový názor, ale máš na něj právo...
Mám na něj právo, férové, spousta lidí by mě sepsula....
Jinak fakt to je nalepené tak jak má, za hrany tak aby se to neodlepovalo, byl jsem celkem detailně zasvěcen do toho jak to dělali a profi práce. Mám ve firmě polepeno folií asi 12 aut a vím jak to má vypadat i jak se to má dělat.
Proto jsem to napsal, nikdo ji nemůže posoudit ani pohanit bez toho aniž by to viděl...
A nacenit už vůbec ne....
Upravil progranit dne 13.08.2013 15:03