Když někdo bude chtít - proč ne. Protože za každý design platím, tak nezadávám práci jen tak dopředu. Jakmile bude seriózní zájem tak to zadám aby to navrhnul.. Teď jsem zadával R1200GS model 2007 a F800GS. Helmy zatím žádné ale stačí napsat a udělám to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ciste teoreticka otazka, na tech touratech barvach bazirujete? Konkretne jde o tu zlutou jestli by treba sla zamenit za cervenou? Kamaradovi se to libi, ale zluta se mu k nicemu nehodi....ale jak rikam zatim je to opravdu jen teorie. A navic by to bylo zas aspon trochu jiny....
brtnik napsal:
Ciste teoreticka otazka, na tech touratech barvach bazirujete? Konkretne jde o tu zlutou jestli by treba sla zamenit za cervenou? Kamaradovi se to libi, ale zluta se mu k nicemu nehodi....ale jak rikam zatim je to opravdu jen teorie. A navic by to bylo zas aspon trochu jiny....
Orange byla odpoved na tu ruzovou..ja uz pres rok nemam BMW, ale KTM 990R proto radeji ta orange... ale kamaradi maji vetsinou stale GSa a nekteri skoro nechodi na net, nebo jen na email, tak jsem to ukazoval pac se mi to vazne libi.
Orange byla odpoved na tu ruzovou..ja uz pres rok nemam BMW, ale KTM 990R proto radeji ta orange... ale kamaradi maji vetsinou stale GSa a nekteri skoro nechodi na net, nebo jen na email, tak jsem to ukazoval pac se mi to vazne libi.
TT: tak dobra zprava, info predam...
Ružovou dostane E-man jako dárek k narozeninám.
Poukázku na polep i s prací.
Aby věděl že si jeho názorů na fóru vážím a že podle mě je přínosem.
Obě motorky vypadají moc dobře.Rád bych viděl tu modrou a červenou verzi.U té žluté verze mi jen nesedí barva sedel.Bylo by pěkné udělat žlutočernou kombinaci.Alespoň já bych to dotáhl dokonce.Chápu,ale že vy nemáte v nabídce taková sedla a nechat si je vyrábět někde u konkurence je asi blbost.
PavelDR napsal:
Obě motorky vypadají moc dobře.Rád bych viděl tu modrou a červenou verzi.U té žluté verze mi jen nesedí barva sedel.Bylo by pěkné udělat žlutočernou kombinaci.Alespoň já bych to dotáhl dokonce.Chápu,ale že vy nemáte v nabídce taková sedla a nechat si je vyrábět někde u konkurence je asi blbost.
PavelDR napsal:
Dotažené je to dresem jezdce
bez TT tetovani jses stejne vorezavatko
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PavelDR napsal:
Dotažené je to dresem jezdce
bez TT tetovani jses stejne vorezavatko
Já si myslím,že to může ještě doladit.Kerku mu určitě Tomáš navrhne pěknou.
Jinak sedlo se žlutou linkou dělá sargent ale jestli budou i na novou 1200, to netuším. Každopádně Kahedo je dělali taky ale jen v letech, kdy byly žlutý motorky od BMW.
viděl jsem na živo a fakt dobrý...ani to oturatech tam není tak moc vidět ale napadlo mě když by to tomáš chtěl na motorku,kolik bude platit za reklamu??
jinak moooc diky za pomoc opravdu..díky..tomáš ví
http://czunici.ra...
Jinak sedlo se žlutou linkou dělá sargent ale jestli budou i na novou 1200, to netuším. Každopádně Kahedo je dělali taky ale jen v letech, kdy byly žlutý motorky od BMW.
Na kolik přijde tato sranda pro nové LC?.A kde to upravují.
Tu posledni větu myslis vazne?? Kde by to asi mohli upravovat... na financnim urade?? Nebo v pekarne mozna..
Tak na LC Adventure:
polep na helmu : 2750,- bez DPH ,
na moto : 9 700,-bez DPH + 3000,- bez DPH- návrh,vizualizace a příprava polepu.
Konečně jeden s velkou motorkou