Tak kapacita Krocana je naplňená, ale po 25. září vyškrtnem případné lidi od kterých nepřijdou peníze, tak se může několik míst uvolnit - tak pokud by měl ještě někdo zájem jet a nestihnul se přihlásit, ať sleduje http://rockway.eu...avody.html po 25. září.
Čau, Tom
Nene, chatky jsou velký, tuším pro šest lidí. Dvoulůžáky jsou asi 3 - 4 v budově, ostatní pokoje jsou 3 a 4 lůžkové.
Čau, Tom
Bylo by možno zamluvit dvojlůžák na budově?
Ahoj, všim sem si toho až teď - pokusím se, nevím teď z hlavy kolik jich tam je, pár jich zaberou pořadatelé, ale budu na tebe myslet, na 90% to klapne.
Pokud se mi připomeneš dva dny před Krocanem, šance bude větší, přecijen těch starostí kolem přípravy je dost a moh bych zapomenout.
Čau, Tom
Tak vážení po posledním promazání je ještě pár volnejch míst na Krocanovi, tak kdyby někdo chtěl jet má možnost se nahlásit.
Bahno je nachystaný, teď to maličko oschne aby nebylo úplně všude, takže preparování trasy probíhá k naší plný spokojenosti
Čau, Tom
Nene, chatky jsou velký, tuším pro šest lidí. Dvoulůžáky jsou asi 3 - 4 v budově, ostatní pokoje jsou 3 a 4 lůžkové.
Čau, Tom
Bylo by možno zamluvit dvojlůžák na budově?
Ahoj, všim sem si toho až teď - pokusím se, nevím teď z hlavy kolik jich tam je, pár jich zaberou pořadatelé, ale budu na tebe myslet, na 90% to klapne.
Pokud se mi připomeneš dva dny před Krocanem, šance bude větší, přecijen těch starostí kolem přípravy je dost a moh bych zapomenout.
Čau, Tom
Díky za odpověď, určitě se připomenu!
Život v jedné stopě.
..nevím jak to probíhá, ale v Liberci nelije, tady normálně regulérně ch.č.i.j.e a na R10 mě předjížděli dva výtečníci a nezáviděl jsem jim. Z toho mokra by se jeden nalil
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
..nevím jak to probíhá, ale v Liberci nelije, tady normálně regulérně ch.č.i.j.e a na R10 mě předjížděli dva výtečníci a nezáviděl jsem jim. Z toho mokra by se jeden nalil
Proto jedu až dneska odpoledne Tak snad nebude tak zle.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Eman_ napsal:
Prosim vas,jak je to s tim krocanem?
Myslim s tim na jidlo.....
Proslycha se,ze za to vstupne vlastne neni jidla dosytosti a ze dva krocani se snedi coby dup,ze o to je rvačka a behem chvile nic.....
ja se jen ptam,kdybych tam nekdy jel,tak jestli sedet u grilu nebo si vzit svacinu......
Tak jak to je a jak to cele probiha?
Ty si vezmi svačinu vrtáku. I kdyby toho bylo dostatek, tak pro tebe asi nebude nic
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Honza_BMW_VW napsal:
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Honza_BMW_VW napsal:
;o) tak pokud se Toli trefil do sobotního odpoledne, cca po 16té, tak dojel taky v dešti. teď neprší - Liberec
www.jantruhlar.cz
TOLI napsal:
Kucí já když to viděl tak sem se na to nakonec vysadil
ses srab!
17 cm
TOLI napsal:
Kucí já když to viděl tak sem se na to nakonec vysadil
ses srab!
čeče vopatrně woe, si vzpomeň, jak jsi jel/nejel na West Session 2013 ;o)), pršelo jen cca 20km na cestě tam a pak už nic
TAKOVA POMLUVA!
17 cm
Je mi jasny, ze jet v dešti na BMW neni nic moc,:-) ale presto tam baworáku bylo dost. A dokonce se troufly i na off. Takže ti co nedorazili mohou jen litovat, akce to bylo podařena a počasí opět vyšlo:-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz