Až si Aldo kouúpíš tu svojí srdcovku, tak od tebe tuhle 1100 vezmu za 40 litrů pro děcka na školení Já jsem prostě ujetej na tyhle starší verky se světlem z autobusu a zobákem jak čáp.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Alda - gratuluju. Netvrdím že novější modely nejsou v mnohém lepší, jízda na 1200 je zážitek, má rezervu výkonu atd. atd., ale když sečtu všecha pro a proti, 1100/1150, jejichž výroba začala před 20 lety, jsou stále skvělé motorky splnující nároky na moderní cestování.
Medik napsal:
Až si Aldo kouúpíš tu svojí srdcovku, tak od tebe tuhle 1100 vezmu za 40 litrů pro děcka na školení Já jsem prostě ujetej na tyhle starší verky se světlem z autobusu a zobákem jak čáp.
Musel bych ji hodne zbourat abych ji nekdy prodal za 40. Dam ji do kupy a pak si ji nejspis necham, cena uz nizsi nebude.
Mam tyhle stroje rad, ale technologii se nebojim a pokud budou moznosti, stejne chci co nejnovejsi motorku. Ale jestli se mi tahle povede vymazlit, uz doma tutove zustane.
Medik napsal:
Musel bych ji hodne zbourat abych ji nekdy prodal za 40. Dam ji do kupy a pak si ji nejspis necham, cena uz nizsi nebude.
Mam tyhle stroje rad, ale technologii se nebojim a pokud budou moznosti, stejne chci co nejnovejsi motorku. Ale jestli se mi tahle povede vymazlit, uz doma tutove zustane.
Tak to chápu. Chleba to neřere a nebude dlouho trvat a bude to jako starší dvouventily. Kdo usyslil - vyhrál. Alespoň stroj pro radost.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Aldo, gratuluji. Popravdě řečeno taky jsem na ni měl zálusk a co vím, tak taky Peacemaker - komplet ji přes zimu udělat a nechat ji potom doma napořád. Jen jsem pořád neměl čas se na ni zajet podívat (finišuji před dovolenou). Tak je alespoň ve správných rukou
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Taky jsem mel problem se tam dostat, ale kdyz uz jsem byl vcera dodavkou v Liberci, tak jsem si tam tech 160km odskocil. Pujcil jsem si helmu na projeti, penize poslal pres ucet a slo to tak nejak samo
Sakra motor je tak tichouckej, ze nevim jestli uz nekdy vubec jezdil!
Tichoučkej? Proti 1200? Kolik má na tachometru? Dozvědět se o ní dřív, jedu pro ni, oprava relativně za pár korun a v garáži by stála krásná výroční 1100, když jsem kupoval Kalaharku, byla to zrovna novinka, akorát byla o 40 tisíc dražší a musel bych na ni 3 měsíce čekat...
Ivan napsal:
Tichoučkej? Proti 1200? Kolik má na tachometru? Dozvědět se o ní dřív, jedu pro ni, oprava relativně za pár korun a v garáži by stála krásná výroční 1100, když jsem kupoval Kalaharku, byla to zrovna novinka, akorát byla o 40 tisíc dražší a musel bych na ni 3 měsíce čekat...
Asi nejsi sám kdo teď sakruje, že se tam nejel podívat. Jí si nadávám docela hrubě, mám to totiž k němu hrozně daleko, asi 12 kilometrů
No vidite to, ja bych si ji bejval taky koupil vedet o ni, ale moc inzeraty uz nesleduju a jak nekdo psal - pry byla tam dlouho Tak to Aldovi prejme, nejakou kacku stat jeste bude a ani se nedivim, ze ji pak nema v planu prodat.
Ivan napsal:
Ma natoceno 88300 a podle me to je dost realny, verim ze tachometr nekeca. Za sebou to maji hlavne spotrebni veci (kotouce, desky, gumy), tece jedna vidle. Ale jinak technicky vypada dost zdatne.
hoši,hoši... uvařim si kafe a prolítnu fšecky inzerce,aukro,seznam bazar...zabere to pár minut a vím co je gde za pár kaček...Ta motorka tam byla aspoň 14 dní...
Tak Aldo ať slůží
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
hoši,hoši... uvařim si kafe a prolítnu fšecky inzerce,aukro,seznam bazar...zabere to pár minut a vím co je gde za pár kaček...Ta motorka tam byla aspoň 14 dní...
Tak Aldo ať slůží
Když to člověku dojde tak nějak až potom ...
Ale ať slouží, přeju jí
komaiz napsal:
Alda.Kotouče a desky ti možu prodat za dobrou cenu od TRW jestli přemýšlíš o funglovkách.
Diky za nabidku. Musim ale udelat kseftik jednomu zdejsimu clenovi, kterej mi ve 100tkm odservisoval 12tku a ackoliv ne financne, jsem jeho dluznikem a tak si napravim svedomi.
Hodiny se štelují mačkáním utopených čudlů pod displejem přímo na FIDu (jde klíčkem od motky) a sedlo normálně otevřením zámku pod zadním sedlem na levé straně ve směru jízdy (opět stejným klíčkem).
R 1100 GS