Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 5:   1    2    3    4    5  

no nesu já blbé že su bílí???
hobr
Přidané 20.08.2013 12:33

Registrace: 29.12.10
czunik napsal:
jsem nevěděl že c.i.k.a.n je sprostý slovo..že se to vyhvězdičkuje??

Nalezl jsem na netu "kikán". Vyjadřuje podobnost, která nikomu nevadí...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

Olin
Přidané 20.08.2013 12:40

Registrace: 07.02.11
starosta napsal:
Nejsem žádnej zastánce cikánů,ale tenhle uvodní članek je pěkná pichovina.
My co jsme z Havířova, Ostravy , Karviné , dobře víme o čem je řeč. Vnoučata aby se ubránila chodí do Takewonda ,
na barák a garáž jsem musel dát kamery a pravidelně mažu svoji ČZ 75.

starosta
Přidané 20.08.2013 13:31

Registrace: 24.05.09
Olin napsal:
starosta napsal:
My co jsme z Havířova, Ostravy , Karviné , dobře víme o čem je řeč. Vnoučata aby se ubránila chodí do Takewonda ,

Přečti si co jsem napsal,já sám je nerad,ale ten uvodní článek je nesmysl.A za druhé to nemá nic společnýho s takewondem(i když nevím co to je)ani že mažeš svojí čezetu.

www.starosta76.rajce.net
czunik
Přidané 20.08.2013 13:41

Registrace: 08.09.09
starosta napsal:
Olin napsal:
starosta napsal:

Přečti si co jsem napsal,já sám je nerad,ale ten uvodní článek je nesmysl.A za druhé to nemá nic společnýho s takewondem(i když nevím co to je)ani že mažeš svojí čezetu.

uvod je naspanej s těžkým sarkasmem který jen vyzdvihuje podstatu věci...ale zjevně nepochopil
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
newman
Přidané 20.08.2013 14:13

Registrace: 01.09.10
zetor napsal:
servisak napsal:
V tomhle státě se prostě jednou něco stane a pak se budou lidé divit i ušima.. Ja nejsem rasista ale jednou za rok by se měl udělat den střílení cikánu každej max 5kousku a podmínka je aby si ho každej zahrabal aspoň 2m pod zem kdyby se náhodou blbě trefil aby se nevyhrabal.

Ale nesmíš je střílet u krmelců...teda u popelnic...Grin

Tam jich moc neuvidíš........
newman

MotoPaja
Přidané 20.08.2013 14:15

Registrace: 29.07.08
http://finance.id...viteze_zuk
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

MotoPaja
Přidané 20.08.2013 14:16

příště až Ti nějakej "známej s BMW" bude něco vyprávět nezapomeň se o to s náma podělit

Kali
Přidané 20.08.2013 14:57

Registrace: 20.01.13
MotoPaja napsal:
http://finance.id...viteze_zuk

Když je to takovej nesmysl tak mi prosím vysvětli z čeho ty kikáni vlastně žijou.helpless helpless Z práce to nebude!!!!
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo Smile

Dedkoid
Přidané 20.08.2013 15:18

Registrace: 02.08.10
Jen si představte že do práce chodíte mezi 2 - 5 hodinou ranní! Dost často musíte překonávat plot a jiné překážky. Taky makáte krumpáčem! Bo ten kabel co tam v tej zemi někdo zapomněl nějak ven dostat musíte. SAMÁ PRÁCE!

MotoPaja
Přidané 20.08.2013 15:23

Kali : já to nevím a nemnoho mě to zajímá. Tipnu že polovina toho článku se dá obejít dostatečným řevem a otravováním. Ale nemám rád lidi co vykládaj urban legendy a ještě se u toho tváří jakou dělaj osvětu. Takže o tom z čeho kdo žije se tu klidně dohadujte, mě vadí ten první příspěvek a jeho "autenticita".

starosta
Přidané 20.08.2013 15:44

Registrace: 24.05.09
MotoPaja napsal:
Kali : já to nevím a nemnoho mě to zajímá. Tipnu že polovina toho článku se dá obejít dostatečným řevem a otravováním. Ale nemám rád lidi co vykládaj urban legendy a ještě se u toho tváří jakou dělaj osvětu. Takže o tom z čeho kdo žije se tu klidně dohadujte, mě vadí ten první příspěvek a jeho "autenticita".

Moje řeč lépe bych to nesesmolil

www.starosta76.rajce.net
Kraftrad
Přidané 20.08.2013 16:01

Registrace: 08.04.12
czunik napsal:
starosta napsal:
Olin napsal:
starosta napsal:

uvod je naspanej s těžkým sarkasmem který jen vyzdvihuje podstatu věci...ale zjevně nepochopil

Jsem od Kladna, od toho černého, ale ne už od uhlí a od hutí, tudíž vím, co je Taekwondo a též mažu ČZ 75. Já ten sarkasmus pochopil, protože jsem to pochopit chtěl. Černý rasismus je na vzestupu, Češi by ten článek pochopit měli...

czunik
Přidané 20.08.2013 16:12

Kraftrad napsal:
czunik napsal:
starosta napsal:
Olin napsal:
starosta napsal:

Jsem od Kladna, od toho černého, ale ne už od uhlí a od hutí, tudíž vím, co je Taekwondo a též mažu ČZ 75. Já ten sarkasmus pochopil, protože jsem to pochopit chtěl. Černý rasismus je na vzestupu, Češi by ten článek pochopit měli...

zjevně nepochopili ,dokud je někdo nezmlatí a ne na ferovku,neokradou a nebydlí vedle nich...nejsem rasista to rozhodně ne..ale přesný název je nepřizpůsobiví..což vystihuje vše a je mi fuk jakou mají barvu pokud škodí mě,veřejností obecně všem...strkat hlavu do písku je jako si je nastěhovat a dát jim výplatu.A to nejsem příznivcem radikálů...nefandím jim,nez zlo bude plodit zlo..ale tady je chyba systému a my všichni na něj doplácíme stejně jako na politiky,které nemusím zvolit,ale nepřizpusobíveho nevystěhují nevezmou mu dávky,protože si to umí vyřvat
http://www.youtub...EiZY-vI4Bs

co na tohle říct? kdo nezažil neví o čem je řeč

http://aktuality....uce-prace/ řekněte těm lidem že se nic neděje...myslím že by ti kdo by tohle banalizoval,dostal dřív jak ti černíannoy
Upravil czunik dne 20.08.2013 16:16

www.ventobohemia.cz
vorel
Přidané 20.08.2013 16:27

Registrace: 03.05.07
starosta napsal:
MotoPaja napsal:

Moje řeč lépe bych to nesesmolil

clap
říkám si hurikán

Ivan
Přidané 20.08.2013 16:46

Registrace: 10.02.07
MotoPaja - souhlas
Czunik - Tvůj první příspěvek mi přišel jako opsaný, obsahově nevěrohodný a přitažený za vlasy bez ohledu na to, jak umí být cikáni v těchhle věcech vynalézaví. Cikány ani zákony, které jim to dovolují nemusím, ale tohle je obyčejná propaganda. Dejte to přečíst pár vypatlaným holým hlavám někde v hospodě a oni vyrazí do ulic - a o to asi jde...
A jestli někdo nebo něco vyhvězdičkuje slovo CIKÁN a nechá bez povšimnutí desítky rasistických a xenofobních příspěvků, tak je asi někde chyba...

czunik
Přidané 20.08.2013 16:54

Ivan napsal:
MotoPaja - souhlas
Czunik - Tvůj první příspěvek mi přišel jako opsaný, obsahově nevěrohodný a přitažený za vlasy bez ohledu na to, jak umí být cikáni v těchhle věcech vynalézaví. Cikány ani zákony, které jim to dovolují nemusím, ale tohle je obyčejná propaganda. Dejte to přečíst pár vypatlaným holým hlavám někde v hospodě a oni vyrazí do ulic - a o to asi jde...
A jestli někdo nebo něco vyhvězdičkuje slovo CIKÁN a nechá bez povšimnutí desítky rasistických a xenofobních příspěvků, tak je asi někde chyba...

dole jasně píšu že jsem jej dostal!!!!!!!!! nejsem autorem spousta si to ani nepřečze celé a mudruje chjoShock

www.ventobohemia.cz
Kraftrad
Přidané 20.08.2013 16:56

Registrace: 08.04.12
Ivan napsal:
MotoPaja - souhlas

Ano, chyba je v nás, jsme na ně moc zlí a oškliví. Pořád píšeme nějaký příspěvky s rasistickým podtextem, že jo.... makat bysme místo takové zahálky měli, aby bylo na ty dávky...

Kali
Přidané 20.08.2013 17:11

Registrace: 20.01.13
Ivan napsal:
MotoPaja - souhlas

holá hlava z hospody = vypatlanec
clap clap

a vyrazit do ulic a zkusit tak vyjádřit svůj názor je pro tebe špatně???
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo Smile

Kasak
Přidané 20.08.2013 17:25

Registrace: 28.08.08
Propagandistický článek DS.Goebels to taky uměl výtečně.hmm!
Když je hlad,je i husa dobrá.

Zob
Přidané 20.08.2013 17:29

Registrace: 24.04.13
Taky je nemam rad. Ve vesnici mame cele gheto a nikdo z nich nemaka. Cele roky se na poště ženský diví kolik jim chodí peněz ze socialky.Mám zlostk dyž vidím jak v obchodě nakupují vodku,dvoje retka a kousek uzenyho- to je celý nákup.Ti co se mnou šli do první třídy (pak samozřejmě odešli do zvláštní školy) už mají kupu dětí,nic nedělají a vychovávají stejně neprizpusobive občany,jako jsou sami. Ja makam 10-12 hodin a mám akorát zlost.Jo a už v té první třídě na mne jden spoluobcan vytahl nůž.

Strana 2 z 5:   1    2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 125
Členové on-line: 1
sosak

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.43 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI