My co jsme z Havířova, Ostravy , Karviné , dobře víme o čem je řeč. Vnoučata aby se ubránila chodí do Takewonda ,
na barák a garáž jsem musel dát kamery a pravidelně mažu svoji ČZ 75.
My co jsme z Havířova, Ostravy , Karviné , dobře víme o čem je řeč. Vnoučata aby se ubránila chodí do Takewonda ,
Přečti si co jsem napsal,já sám je nerad,ale ten uvodní článek je nesmysl.A za druhé to nemá nic společnýho s takewondem(i když nevím co to je)ani že mažeš svojí čezetu.
Přečti si co jsem napsal,já sám je nerad,ale ten uvodní článek je nesmysl.A za druhé to nemá nic společnýho s takewondem(i když nevím co to je)ani že mažeš svojí čezetu.
uvod je naspanej s těžkým sarkasmem který jen vyzdvihuje podstatu věci...ale zjevně nepochopil
http://czunici.ra...
servisak napsal:
V tomhle státě se prostě jednou něco stane a pak se budou lidé divit i ušima.. Ja nejsem rasista ale jednou za rok by se měl udělat den střílení cikánu každej max 5kousku a podmínka je aby si ho každej zahrabal aspoň 2m pod zem kdyby se náhodou blbě trefil aby se nevyhrabal.
Ale nesmíš je střílet u krmelců...teda u popelnic...
Když je to takovej nesmysl tak mi prosím vysvětli z čeho ty kikáni vlastně žijou. Z práce to nebude!!!!
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Jen si představte že do práce chodíte mezi 2 - 5 hodinou ranní! Dost často musíte překonávat plot a jiné překážky. Taky makáte krumpáčem! Bo ten kabel co tam v tej zemi někdo zapomněl nějak ven dostat musíte. SAMÁ PRÁCE!
Kali : já to nevím a nemnoho mě to zajímá. Tipnu že polovina toho článku se dá obejít dostatečným řevem a otravováním. Ale nemám rád lidi co vykládaj urban legendy a ještě se u toho tváří jakou dělaj osvětu. Takže o tom z čeho kdo žije se tu klidně dohadujte, mě vadí ten první příspěvek a jeho "autenticita".
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
Kali : já to nevím a nemnoho mě to zajímá. Tipnu že polovina toho článku se dá obejít dostatečným řevem a otravováním. Ale nemám rád lidi co vykládaj urban legendy a ještě se u toho tváří jakou dělaj osvětu. Takže o tom z čeho kdo žije se tu klidně dohadujte, mě vadí ten první příspěvek a jeho "autenticita".
uvod je naspanej s těžkým sarkasmem který jen vyzdvihuje podstatu věci...ale zjevně nepochopil
Jsem od Kladna, od toho černého, ale ne už od uhlí a od hutí, tudíž vím, co je Taekwondo a též mažu ČZ 75. Já ten sarkasmus pochopil, protože jsem to pochopit chtěl. Černý rasismus je na vzestupu, Češi by ten článek pochopit měli...
Jsem od Kladna, od toho černého, ale ne už od uhlí a od hutí, tudíž vím, co je Taekwondo a též mažu ČZ 75. Já ten sarkasmus pochopil, protože jsem to pochopit chtěl. Černý rasismus je na vzestupu, Češi by ten článek pochopit měli...
zjevně nepochopili ,dokud je někdo nezmlatí a ne na ferovku,neokradou a nebydlí vedle nich...nejsem rasista to rozhodně ne..ale přesný název je nepřizpůsobiví..což vystihuje vše a je mi fuk jakou mají barvu pokud škodí mě,veřejností obecně všem...strkat hlavu do písku je jako si je nastěhovat a dát jim výplatu.A to nejsem příznivcem radikálů...nefandím jim,nez zlo bude plodit zlo..ale tady je chyba systému a my všichni na něj doplácíme stejně jako na politiky,které nemusím zvolit,ale nepřizpusobíveho nevystěhují nevezmou mu dávky,protože si to umí vyřvat http://www.youtub...EiZY-vI4Bs
MotoPaja napsal:
MotoPaja - souhlas
Czunik - Tvůj první příspěvek mi přišel jako opsaný, obsahově nevěrohodný a přitažený za vlasy bez ohledu na to, jak umí být cikáni v těchhle věcech vynalézaví. Cikány ani zákony, které jim to dovolují nemusím, ale tohle je obyčejná propaganda. Dejte to přečíst pár vypatlaným holým hlavám někde v hospodě a oni vyrazí do ulic - a o to asi jde...
A jestli někdo nebo něco vyhvězdičkuje slovo CIKÁN a nechá bez povšimnutí desítky rasistických a xenofobních příspěvků, tak je asi někde chyba...
Ivan napsal:
MotoPaja - souhlas
Czunik - Tvůj první příspěvek mi přišel jako opsaný, obsahově nevěrohodný a přitažený za vlasy bez ohledu na to, jak umí být cikáni v těchhle věcech vynalézaví. Cikány ani zákony, které jim to dovolují nemusím, ale tohle je obyčejná propaganda. Dejte to přečíst pár vypatlaným holým hlavám někde v hospodě a oni vyrazí do ulic - a o to asi jde...
A jestli někdo nebo něco vyhvězdičkuje slovo CIKÁN a nechá bez povšimnutí desítky rasistických a xenofobních příspěvků, tak je asi někde chyba...
dole jasně píšu že jsem jej dostal!!!!!!!!! nejsem autorem spousta si to ani nepřečze celé a mudruje chjo
http://czunici.ra...
Ivan napsal:
MotoPaja - souhlas
Ano, chyba je v nás, jsme na ně moc zlí a oškliví. Pořád píšeme nějaký příspěvky s rasistickým podtextem, že jo.... makat bysme místo takové zahálky měli, aby bylo na ty dávky...
Ivan napsal:
MotoPaja - souhlas
holá hlava z hospody = vypatlanec
a vyrazit do ulic a zkusit tak vyjádřit svůj názor je pro tebe špatně???
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Taky je nemam rad. Ve vesnici mame cele gheto a nikdo z nich nemaka. Cele roky se na poště ženský diví kolik jim chodí peněz ze socialky.Mám zlostk dyž vidím jak v obchodě nakupují vodku,dvoje retka a kousek uzenyho- to je celý nákup.Ti co se mnou šli do první třídy (pak samozřejmě odešli do zvláštní školy) už mají kupu dětí,nic nedělají a vychovávají stejně neprizpusobive občany,jako jsou sami. Ja makam 10-12 hodin a mám akorát zlost.Jo a už v té první třídě na mne jden spoluobcan vytahl nůž.