Jawohl herr Toli, bude potřeba vymyslet nějaký kulturně vzdělávací program!
Edit: Proč jsem pobočník? Protože byl Toli v televizi tak je něco víc?
Upravil Pertla dne 10.09.2013 20:21
Vypadá to, že bych mohl mít opravenou moto včas a tak se chci zeptat jestli by se našel někdo ze západu kdo by chtěl jet s náma bajvočko kolem 15:00 z Plzně, asi jedno jestli přes prahu nebo tábor... případně pište PM, Venca
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
prijedete nekdo od smeru Ostrava - Zábřeh? ak ano chcel by osm poprosit o prinesenie jednej tašky do kufra od Marselusa. podrobnosti v PM tomu kto sa nabidne. dakujem
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Asi bych se v pátek mohl zajet podívat na druhej konec Vysočiny a vysvětlit Vám, kudy kočky ch*ijou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak letošní 3.radarku musím vynechat. Při cestě zpátky z Andorry a Pyrenejí jsem se ve F.maličko smekl a motka mi přimáčkla míchu Z Francie mně přivezla sanita po týdnu ,vleže a 22.10.jdu na operaci. Teď se učím hejbat rukama a chodit. Občas si strčím ještě knedlík místo do huby do oka , ale lepší se to. Z jara jsem na Radarce znovu. Všechny Vás zdravím a dejte za mně panáka.-
KUKY se vrací
KUKY napsal:
Tak letošní 3.radarku musím vynechat. Při cestě zpátky z Andorry a Pyrenejí jsem se ve F.maličko smekl a motka mi přimáčkla míchu Z Francie mně přivezla sanita po týdnu ,vleže a 22.10.jdu na operaci. Teď se učím hejbat rukama a chodit. Občas si strčím ještě knedlík místo do huby do oka , ale lepší se to. Z jara jsem na Radarce znovu. Všechny Vás zdravím a dejte za mně panáka.-
koukej se uzdravit a prubezne informovat!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
KUKY napsal:
Koukej se dat co nejdriv dohromady, dluzim ti nekolik piv a panaku,tak srustej at to neztepla... drzim palce at jsi brzo fit !!
KUKY napsal:
Ajaj,co si to vyváděl,já čekám na raport jak jsou nudné dálnice do Španělska a ty tohle .Koukej se vykurýrovat ať můžeme z jara do toho Maroka.Držím ti palce ať to všechno dobře dopadne