karcici napsal:
.......asi naj Albansko je v Adria 2.30 su tam mesta komplet s ulicami ,bezproblemovy prejazd mestami,horšie to už bude s vedlajšimi cestami niečo tam je ale do poriadnej podrobnej mapy zo všetkymi cestami to ma daleko.....pre srbsko a čiernu horu použivam SCG Route 2.0 ...Macedonsko nebol takysto problem Adria 2,30 to zvladla......Rumunsko super mapa podrobna RO.A.D 2008
......samozrejme podrobna papierova mapa je zakladom uspechu planovania trasy
a mluvis o AdriaRoute nebo TopoAdria?
s tou prvni jsem mel v Garminu XT mensi potize s planovanim.. aneb tahlo to i pri nastaveni nejrychlejsi trasy po peknych řitích...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
......Adria route som použival...Topo som si zabudol na cestu nahrat
.....praca s navigačkou je tema sama o sebe a stale sa učim ako zadavat trasu lebo použivam len nuvi 200 a tam moc možnosti trasovania nie je ale stale sa učim ako na to trebars zadavat trasu podla čisla ciest a pod .......trasu volim na kratšie vzdialenosti podla podrobnej papierovej mapy no a ideal si ju aj v navigačke zvatšit a odkontrolovat aby nevlačila kade tade.........ale garminXT ma myslim neobmedzene množstvo prejazdovych bodou v trasovani tak tam by som problem nevidel v zadavani trasy,a určite lepšie menu a viac funkcii ako aj zaznam trasy ako v zakladnej lacnej nuvi,len sa naučit použivat
neni něco novýho pro jihovýchod. letos pojedem už v květnu. Koukal že už i v CityNavigator NT Evropa 2010 je to docela slušný. Nemáte to už někdo odzkoušený, jak to sedí? Nebo nějaká jiná nová mapa? Ten WorldMap byl loni k ničemu
hlavně, že je pivo ftlamě
city navigator nt 2010/30c,adria route 3.00 nt,adriaa topo 2,20+2,21,scg route 2,20 nt a pak uz nevim a jestli ti jde o tu albanii tak nejpodrobnejsi je ta adria route 3.00 nt.
Upravil holubbb dne 28.02.2010 11:21