Tak jsem dnes kvuli srazu na g/s namontoval drzaky kufru a vyzkousel jizdu s hlinikovymi kufry.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vlastimile, mohl bych se zúčastnit? Sice nemám dvouventil, ale rád bych se blíže seznámil s těmito krásnými stroji i jejich majiteli. (Pokud nebude přeplněno).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
ripper napsal:
Mám to za rohem, ale nedorazím.
Užijte si Vlastimila.
Nebude tam jenom Vlastimil.Jedeme tam hlavne kvuli motorkam.A taky ne kazdy veri Vlastimilovi všechno co napise.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ripper napsal:
Mám to za rohem, ale nedorazím.
Užijte si Vlastimila.
Nebude tam jenom Vlastimil.Jedeme tam hlavne kvuli motorkam.A taky ne kazdy veri Vlastimilovi všechno co napise.
Tak tak,já třeba nikoho osobně neznám,takže si jedu udělat obrázek naživo,to je myslím rozumnější než přez klávesnicu. A hlavně vokouknout stroje,který jinak za celej rok nikde nepotkám. No a kdyš už tam budu,tak teda nějaký ty piviska no
vlastimil napsal:
Akce je pro nezájem dvouventilácké veřejnosti zrušena.
Jestli to třeba nebude pořadatelem...
Milý rippere nebo jak se vlastně jmenuješpořadatelem to není.Když jsem tento plán zveřejnil ozvalo se mi přes 20 lidí že jako superale za pár dní se začali omlouvat že čas,peníze,volby,maželka,práce a podobně.No a hospodská mi dnes sdělila že kvůli pár lidí nezavře hospodu,takže bohužel
Upravil 3axap dne 22.10.2013 13:22
vlastimil napsal:
Akce je pro nezájem dvouventilácké veřejnosti zrušena.
nenastartovali :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2