Teď už v tom mám zmatek i já
R1200GS DOHC přijde 4PK592 elast (582mm)...
To jsou 2 různé délky pod označením 4PK592 ? (582 a 592mm)???
Nebo u řemene co jsem našel pod označením 4PK592 je v popisu chybně uvedena délka, tedy 592mm?
Děkuji za info...
Upravil JanTri dne 03.04.2022 21:01
JanTri napsal:
Teď už v tom mám zmatek i já
R1200GS DOHC přijde 4PK592 elast (582mm)...
To jsou 2 různé délky pod označením 4PK592 ? (582 a 592mm)???
Nebo u řemene co jsem našel pod označením 4PK592 je v popisu chybně uvedena délka, tedy 592mm?
Děkuji za info...
Niektorí predajcovia uvádzajú priemer vonkajši, iní uvádzajú priemer vnútorny. Neriešte to, kúpte podľa katalógového čísla, založte to a jazdite.
Někdy si tu připadám jako u ****ů. Servisák na otázku "kdy se mění" odpoví 6 let/40 tisíc. Stručně, jasně. Snad vždycky se najde nějakej pan "myslím", kdo odpoví jako tady zaručenou informaci "pan myslím "maser", že teda on myslí že 60 tisíc.
Tak pane "myslím masere", doufej, že se servisák a jemu podobní ne na s ere a nepřestane nám tady kvůli přesně takovejm ****ním poznámkám přenechávat svoje znalosti. Protože já ze servisákových rad čerpám už třetím rokem a i když mi občas poradí něco, na co jsem si už dávno musel sám přijít, nerad bych o tak cenej zdroj poctivejch informací a rad přišel. Čímž s obrovským DÍKY smekám před Servisákem a jemu podobnými, nerozumím jim, že už je pánové "myslím" neotrávili svejma ****níma zbytečnejma přispěvkama. Za sebe musím říct, že já na jejich místě už bych jejich znalosti dávno prodával a nezabejval se místníma chytrolínama, co někde něco slyšeli, o technice vědí jen z techničáku, ale rádi polemizujou. Ještě jednou dík Servisákovi a všem co umí a jsou ochotni se podělit!
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
FaktNeniCoResit napsal:
Někdy si tu připadám jako u ****ů. Servisák na otázku "kdy se mění" odpoví 6 let/40 tisíc. Stručně, jasně. Snad vždycky se najde nějakej pan "myslím", kdo odpoví jako tady zaručenou informaci "pan myslím "maser", že teda on myslí že 60 tisíc.
Tak pane "myslím masere", doufej, že se servisák a jemu podobní ne na s ere a nepřestane nám tady kvůli přesně takovejm ****ním poznámkám přenechávat svoje znalosti. Protože já ze servisákových rad čerpám už třetím rokem a i když mi občas poradí něco, na co jsem si už dávno musel sám přijít, nerad bych o tak cenej zdroj poctivejch informací a rad přišel. Čímž s obrovským DÍKY smekám před Servisákem a jemu podobnými, nerozumím jim, že už je pánové "myslím" neotrávili svejma ****níma zbytečnejma přispěvkama. Za sebe musím říct, že já na jejich místě už bych jejich znalosti dávno prodával a nezabejval se místníma chytrolínama, co někde něco slyšeli, o technice vědí jen z techničáku, ale rádi polemizujou. Ještě jednou dík Servisákovi a všem co umí a jsou ochotni se podělit!
Výborne, pravdivo napísané, plný súhlas, pripájam sa k tvojim myšlienkam ...
Do dohc patri contitental 4pk 592(582)elast to je oridmginalni oznaceni ty delky neres to je nejaky udaj venek vnitrek
... servis a diagnostika BMW Motorrad
FaktNeniCoResit napsal:
Jako po 4 letech něco okometovat, to jako vážně?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
FaktNeniCoResit napsal:
Jako po 4 letech něco okometovat, to jako vážně?
Někdy je prostě potřeba počkat na správný okamžik, kdy je potřeba trocha toho análního alpinismu
Po devíti letech to okomentoval...
Ale opakování je matka moudrosti,zvlast na tomto fóru...
Ikdyz ja furt opakuju,nekupujte ty m.r.d.k.y s posilovacama a stejně je me to p.r.t. platný.
Kupredu spatki ni krok...
Ahoj, s bratrem měníme řemen na 1200ST. Dlouho koupený 4pk592(582) je špatný - krátký, omyl při výběru. Teď jsme koupili 4pk611(592) a ten je jen nepatrně delší, ale pořád výrazně kratší, než původní. Myslím, že nemáme šanci to tam dostat. Co s tím? Řekl bych, že ta 611 je tak na 1/4 délky mezi krátkým 592 a původním. Mám to tam spát, nebo je šance, že je to zmetek?
"Teda sorry jako" Jak vidíš, vlákno není mrtvý. I koko ti se tu po devíti letech vyskytujou.
Upravil FaktNeniCoResit dne 11.10.2022 10:03
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Takže jsem další exot v řadě, který si dovolil reagovat na vlákno po delší době..... Takže u roku 2007 mohu konstatovat, že řemen CONTI "4PK592(582) ELAST" je naprosto nepoužitelný. V přesném porovnání oproti původnímu 4PK592 je přesně o 18mm kratší. A to tam fakt dostat nejde. Takže objednávám CONTI 4PK611 dle info výše a doufám, že tentokrát už se podaří. Přidávám foto, aby se s tím někdo netrápil jako dnes já.
Geckar přiložený následující obrázek:
[196.56Kb]
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil
To jsou starosti Já to prostě jednou za rok šoupnu k Servisákvi a popravdě dodnes netuším, po 15 letech provozu, jak se mění a jakej řemen je na 1100. A zůstanu u této osvědčené metody dále i u 1200.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz