Waltr napsal:
Jo tak to se musíš obrátit na ty pravé. Minulé uterý jsem byl přehrát soft. Dle maníka je to s ůspěšností tak 50 na 50. Uvidím mám napojeno a zkusím, víš jdu to zkusit... chytla, po týdnu mi většinou už ani neškytla. Takže snad OK.
Byl jsem v dílně a trošku s maníkem kecel, říkal že je to závada systému, jmenovitě toho ZFE modulu, nedokáže se ůplně odpojit. Měl jsem nachystanou variantu s odpojovačem aku. Jen mě strašila nutnost přehrávat servisní intervaly a čas...ale mám diagnozu a hlavně se to nesmaže hned jako u Osmiček, chvíli to vydrží.
To že je to modul ZFE ale se ví dlouhodobě, tak tam moc tápat nemusíš, pokud tedy nemáš napojeny nějaké el perpetummobile....cokoli, navi, zásuvku atd.
Na 99% tohle dělává jednotka ZFE. Někdy stačí v BMW přehrát soft a je klid a někdy se musí jednotka vyměnit.
Vždyť jsem to tu psal výše, že to dělává ZFE. Já to řešil před několika lety na nějakém "Káčku", a tehdy mi to kluci německý v Regensburgu řekli, ať nechám přehrát soft, a když nic, tak vyměnit ZFE. Tenkrát soft nepomohl - měnila se jednotka.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jo máš recht, já si vzpoměl že mi to kdysi udělalo a přehráli ho už jednou. Myslel jsem že tím by to mělo být vyřešeno, ale patrně při resetu kvůli ESA jsem do něj zase rýpl. Aspoň jsem si očistil všechny kostry. doufám, že to vydrží.
A nebo ne, ono to začlo blbnout od problému ESY, takže možná se rozhodil tím.
Vstoupím zde i když zrovna trochu mimo téma. Jak to řešité z nabíjením? odpojujete baterku dle návodu z motorky nebo nabíjite rovnou připojenou ke všem těm kablíkům.
Už jsem s tím asi trapnej, ale problém pořád přetrvává. Na doporučení servisáka jsem se chtěl objednat na přehrání softwearu do Inveltu. Dvakrát jsem volal že se chci objednat a na otázku kolik si mám přivézt peněz mi slečna sdělila že nemá tucha ale že se mi obratem ozve někdo kdo to ví. Samozřejmně že nic. Takže prosím Vás, můžete mi doporučit jinej servis kde by mi to přehráli? nejlíp severo západ? díkes
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Už jsem s tím asi trapnej, ale problém pořád přetrvává. Na doporučení servisáka jsem se chtěl objednat na přehrání softwearu do Inveltu. Dvakrát jsem volal že se chci objednat a na otázku kolik si mám přivézt peněz mi slečna sdělila že nemá tucha ale že se mi obratem ozve někdo kdo to ví. Samozřejmně že nic. Takže prosím Vás, můžete mi doporučit jinej servis kde by mi to přehráli? nejlíp severo západ? díkes
Novej napsal:
invelt...
no tam je právě tenhle problém.
no jo, ty řekneš " knám" ale až teď z tebe vypadlo že to je stratos :-)), já měl za to že děláš v inveltu. jsem fakt natvrdlej :-) dík
tak se ve středu uvidíme, po třech telefonátech kdy neměli na mne čas jsme se konečně domluvili.