Setkal jste se někdy s mlžením otáčkoměru?Když zaprší nebo je vlhko tak se mi orosí sklíčko.Co s tím?Otáčkoměr jsem měl venku,ale je to nějak zalisované tak nevím jak to rozebrat a silikonem přetěsnit.
Ahoj, když jsem se minulý týden vracel z Chorvatska, tak mi v Rakousku přestal ukazovat tachometr. Doma jsem to prohlédla zjistil jsem že problém bude asi v opotřebení té plastové části ve šneku dole u kola. Nejsem si tím úplně jistý, ale náhon je OK a tachák taky funguje. Nevíte někdo prosím kde tu věc sehnat, nebo nemáte někdo stejnou zkušenost? Děkuji předem za konstruktivní odpovědi.
Abych nezakládal nové vlákno - má někdo zkušenosti s výměnou MPH tachometru za KMH a to z pohledu STK? Záznamy v mém případě v STK databázi jsou v kolonce pro ujeté km psané míle. https://drive.goo...sp=sharing
Snažil jsem se přinutit STK, že by do kolonky poznámka napsali zprávu: Údaje v mílích nebo tak něco, ale nepochodil jsem.
Neřešil to někdo z vás před výměnou tachometru? Rád bych to měl posichrované ať případný budoucí kupec ví, že to nebyla nějaká levota.
Upravil Spitfire dne 29.10.2017 11:52
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90