becka napsal:
většina národa ho volila a najednou si všichni stěžujou. To je zajívavý...
myslíš že sem ho volil? nebo většina odstud?
bud v klidu, ty vecny jelito.
Kadel je v urcitych momentech daleko nebezpecnejsi smejd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
On ten dobytek ví od začátku přesně,jak to dělat. Dopředu věděl,že 101=95, tak to na ně vybalil a oni se sesypali,jak domeček z karet. Od té doby je vše v jeho režii. momentálně tu není moc,která by ho klepla přes pazoury.
Když je hlad,je i husa dobrá.
prru*er je, ze lidi spousty veci proste nechteji videt...
Kadel je mozna ekonomicky pravice, ale kulturne je to LEVICE JAK KDYZ VYSIJE.
je to slunickar, a to mu NIKDY NEODPUSTIM.
vsichni asi vite, jak tu komentuju widiek... vse by u mne nasvedcovalo, ze bych mel volit Kadla. PRD. Volil jsem Milosa a s odstupem vidim, ze to byla DOBRA VOLBA.
Kadel je dost presnym ztelesnenim toho, proc jde zapad do ****u.
A ano, myslim, ze si ani nezaslouzi nosit schwarzenbersky erb, kde vyklovava havran muslimovi oci.
JE-TO-SRAB-CO-UHNE.
Upravil hicks dne 14.09.2013 11:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kenvelo napsal:
tomask : Nenechej se uklidňovat kecy jako za komoušů. To bylo taky keců, že nic takového se neděje. Přečti si např. Karla, který píše, že se bojí právě toho, že budeme laxní ke všemu co se děje. Nikdo nevidí, jak ovládl hrad a jak připravujou dobře plánované předčasné volby jen pro podpis Temelína ???
Proč se opravdu něco neděje ? Proč čekáme až za podpory komoušů tato banda, která rozdává všem flákačům si bude dělat co chce ?
Jak říkají Slováci, odjebať sa odťialto do p..i, hej
ˇ
Mám srdce spíš vpravo, ale taky rozum v hlavě. Přečti si, o kolik stouply sociální výdaje za kalouse, a platili jsme to z našich daní.
Temelín - Nečas skončil právě kvůli němu - slíbil objednat Mir, mimochodem úpravy co udělal westík na Temelíně už byly vráceny zpět - prostě tohle není žádná sranda a měli bychom objednat to co zaručeně funguje, na experimenty nejsou ani peníze ani čas. V tomhle umí Rusko prostě líp. Tam se vývoj jádra nezastavil nejsou tam zelení, naštěstí.
prru*er je, ze lidi spousty veci proste nechteji videt...
Kadel je mozna ekonomicky pravice, ale kulturne je to LEVICE JAK KDYZ VYSIJE.
je to slunickar, a to mu NIKDY NEODPUSTIM.
vsichni asi vite, jak tu komentuju widiek... vse by u mne nasvedcovalo, ze bych mel volit Kadla. PRD. Volil jsem Milosa a s odstupem vidim, ze to byla DOBRA VOLBA.
Kadel je dost presnym ztelesnenim toho, proc jde zapad do ****u.
A ano, myslim, ze si ani nezaslouzi nosit schwarzenbersky erb, kde vyklovava havran muslimovi oci.
JE-TO-SRAB-CO-UHNE.
můžeš ty pocity na něčem demonstrovat ?
říkám si hurikán
Mediální masírka, díky níž byl Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg volen statisíci "dětí", kterým to poradili na atlase hub je skutečně k zblití. Zvláště, když to ty děti drží dodnes. Jinak souhlas s hicksem v tom, že uhne stejně jako ten žid...
Já Zemana volil taky, proč by ne, koho jinýho ? Někdo tu psal, že je nutný chodit k volbám, taky si to myslím, ale pak přijde dilema koho vybrat.....
Uslintanýho feudála, kterej je na obojku nasazeným Kalouskem ? Nebo Izraelskýho fandu, kterej nic nepodělal, protože nikdy nic neudělal ? Japonskýho křížence z útulku ??? Tak koho sakra, když teda mám bejt správnej občan a volit ? Nestydím se za to a znám spoustu lidí co ho volili. Kdyby byla lepší alternativa, šel bych do ní, nebyla. A vůbec... jsem děsně spokojenej, že vykopnul Kalouska ...
To, co tu zacal predvadet Zeman , jeho kancler a kohorta strany zemanovcu je donebevolajici arogance moci , az se po volbach pevne usadi v sedle, budem se divit i usima.. Jestli ani tohle neprobudi lidi pred volbama, budu uvazovat o prestehovani za dcerou do nemecka..
PeDR napsal:
To Kraftrad: nevidíš si na špičku nosu.
To samé se dá říct o tobě, jen jsi zvolil jinou variantu, proč hned to odsuzování ? Někdo volí Petra, jinej Pavla. Taky tě neurážím, když máš jinej názor.
bluesbery napsal:
To, co tu zacal predvadet Zeman , jeho kancler a kohorta strany zemanovcu je donebevolajici arogance moci , az se po volbach pevne usadi v sedle, budem se divit i usima.. Jestli ani tohle neprobudi lidi pred volbama, budu uvazovat o prestehovani za dcerou do nemecka..
Politika rozděluje lidi na zaryté příznice té či oné strany a toho či onoho politika. Ale nezapomínáte náhodou všichni moc brzo? To co tu předváděl Klaus a zvlášť jak své funkční období zakončil, se vám líbilo? Přímá volba prezidenta není ani lepší ani horší než volba poslaneckou sněmovnou. Podle mě to, že se Zeman zasloužil o pád stávající vlády a nové volby je jen pozitivní věc a teď je na nás všech zvolit parlament tak, aby to za něco stálo. Obávám se, že to ale nebude tak jednoduché. Jinak se samozřejmě každý může odstěhovat kam chce, ale všude je něco...a není to tak jednoduché, takže jsou to většinou jen plané řeči.
A co na to Čech už v devadesátém sedmém?
YouTube Video
PS: Jo a k těm médiím a článkům, na jejichž základě vzniklo tohle vlákno, si myslím, že je třeba fandit těm, kteří médiím a novinářům nejvíc překáží a tudíž je haní...
Upravil MaO dne 14.09.2013 21:26