Zrovna taky řeším kufry. Byli by schopni případní majitelé doplnit tabulku šířky s jednotlivými kufry? Jde mi o 650 TWIN což je předpokládám stejné jako 800. Myslím, že by to mohlo pomoci více lidem co se zrovna nemůžou rozhodnout. Předem díky moc.
Zega Pro 31/38 ... 105cm
Zega Pro 38/45 ... ?
Orig BMW Alu 38/44 ... ?
BMW Vario 29/38 (rozšířené) ... ?
Sw Motech Trax EVO 37/45 ... ?
martycze napsal:
Zrovna taky řeším kufry. Byli by schopni případní majitelé doplnit tabulku šířky s jednotlivými kufry? Jde mi o 650 TWIN což je předpokládám stejné jako 800. Myslím, že by to mohlo pomoci více lidem co se zrovna nemůžou rozhodnout. Předem díky moc.
Zega Pro 31/38 ... 105cm
Zega Pro 38/45 ... ?
Orig BMW Alu 38/44 ... ?
ZegaPro - rozdíl v šířce mezi jednotlivými kufry je asi 4cm. Takže když vyměníš 31 za 38 je to +4cm, když 38 za 45 tak taky +4cm. Dohromady tedy +8cm oproti té verzi 31/38. Celkem 113cm.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Varia - 105/94
Bmw alu- 109 ja teda zmeril 107
Givi tracker (33l) - 104
Hepo&Becker (30 a 40l)- 112
Krauser (35 a 40l) - 113
Motodetali (drzak sw-motech) (42l)- 117
Sw-motech (37 a 45l) - 110
Touratech (31 a 38l) - 107
Jina ty od TT a HB 30 a 31 jsou opravdu malinkaty. Vyhoda BMW vsechno na jeden klic
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
martycze napsal:
Zega Pro 31/38 ... 105cm
Zega Pro 38/45 ... ?
Orig BMW Alu 38/44 ... ?
ZegaPro - rozdíl v šířce mezi jednotlivými kufry je asi 4cm. Takže když vyměníš 31 za 38 je to +4cm, když 38 za 45 tak taky +4cm. Dohromady tedy +8cm oproti té verzi 31/38. Celkem 113cm.
to mam ja a je to dost brutal.
ono i tech 107 cm je dost.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja sem se vzdycky vsude vlezl a nepripada mi to hodne brutal je az tak od 110 to bych uz nechtel, samo ze treba ty varia jsou luxus , ale zas plastaky bych nechtel
Čeština můj koníček
cepik: stav se na to podívat v reálu. Myslím že to je důležitý vidět a ohmatat si to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
cepik preji at dobre vyberes ALE puky bych nechtel nikdy nikdy uz na svoji masine videt, opravdu lepsi je proste vsechyn ochmata a podivat se v realu , cisla jsou onicem kdyz to nevidis
Upravil schrek dne 13.09.2013 18:48
Čeština můj koníček
schrek napsal:
cepik preji at dobre vyberes ALE puky bych nechtel nikdy nikdy uz na svoji masine videt, opravdu lepsi je proste vsechyn ochmata a podivat se v realu , cisla jsou onicem kdyz to nevidis
Uvidíme to nandání a sundání mě až tak nevadí,ale každopádně to omrknu.
no to rikas ted znam hodne lidi co na puky po urcite dobe rezignovali a resili jinak a to byli zastanci puku, ale je to kazdyho vec ja mel taky puky driv, ted uz je nechci ani videt
do kufru s pukama, ale pocitej, ze je vhodny mit vnitrni tasky a pokud puky tak rozhodne velkou hlinikovou matici at to povolis rukou
Upravil schrek dne 13.09.2013 19:01
Čeština můj koníček
schrek napsal:
no to rikas ted znam hodne lidi co na puky po urcite dobe rezignovali a resili jinak a to byli zastanci puku, ale je to kazdyho vec ja mel taky puky driv, ted uz je nechci ani videt
do kufru s pukama, ale pocitej, ze je vhodny mit vnitrni tasky a pokud puky tak rozhodne velkou hlinikovou matici at to povolis rukou
Jak říkám uvidíme kdyby se dali sehnad origo kufry za rozumný peníze tak bych do toho i šel,ale nekvaltuju na to letos už to nějak vydržím a do jara snad něco seženu a doufám že se potkáme na nějaké akci :-)
kufry vcetne drzaku ? nebo nejaky drzaky mas - drzaky jsou sehnat za 3000,- nekde sem je videl , lepereceno vim kde je koupit za tuhle cenu a o jednom levim kufru za 5000 vim taky takze jeste pravej a myslim si ze za 12000 mas sadu origo kufru
Čeština můj koníček
ten je weliho tady na forum, a pohni nebo si ho koupim ja jelikoz sem se o svuj oprel a nechce se mi to rovnat sice to neni nic moc ani bys to normalne nepoznal ale jsme na tyhle veci asi moc pinklich koupim ten od weliho asi a ten svuj za 3500 - 4000 prodam , jinak pokdu by si chtel drzaky seznu za 3000 - 3500 musel bych zavolat
Čeština můj koníček