DM3555 - proč to chceš zvyšovat? Snížení u lidí co nedosáhnou na zem chápu, ale důvoz zvýšení mi není jasný. Pochopil bych zvětšení rozdílu mezi sedlem a stupačkami kvůli méně pokrčeným nohám (řešení zvýšené sedlo, nižší stupačky), vyšší řídítka (nástavce) či vyšší plexi (jiné popř. spoiler popř. tobinator), to jsou věci, které řeší ergonomii a komfort vysokým lidem, ale důvod celkového zvýšení motorky mi uniká...
Ivan napsal:
DM3555 - proč to chceš zvyšovat? Snížení u lidí co nedosáhnou na zem chápu, ale důvoz zvýšení mi není jasný. Pochopil bych zvětšení rozdílu mezi sedlem a stupačkami kvůli méně pokrčeným nohám (řešení zvýšené sedlo, nižší stupačky), vyšší řídítka (nástavce) či vyšší plexi (jiné popř. spoiler popř. tobinator), to jsou věci, které řeší ergonomii a komfort vysokým lidem, ale důvod celkového zvýšení motorky mi uniká...
DM3555 napsal:
... Majitel předemnou říkal že ho má po úraze snížený...
Štěpán - díky, přehlédl jsem.
Už je tedy vyřešeno, ale zjistilo se, čím byla motorka snížená? Jak jsi řešil ty tlumiče, pouze nové pružiny? Pokud už byly "značně unavené", doporučuji celkovou repasi, není to drahé a budeš mít jinou motorku...:-).
No tenkrát jsme se špatně pochopili, on je měl nastavený úplně naměko, takže po dosednutí byla motorka hodně dole, já začínám takže jsem to špatně pochopil a vysvětlil a úplně nepochopil nastavování tlumičů. A nechal sem udělat komplet repas s novými progres pružinami