Tak dneska jsem rozdělal motorku a veškerou elektriku prošel a ošetřil i snímač ( někde to bylo zoxidované). Snad po složení to bude fungovat :-). Stejně pro jistotu seženu na příští rok rezervní snímač.
Chápu že dneska chce každý ušetřit , ale pár hallů jsem už měnil a není mi jasné proč bych měl kupovat s držáky do auta a ten pak pracně odbrušovat a přenýtovávat na origo destičku a pak látat kabeláž která se nyní nově vyrábí z teflonovou izolací která nekřehne a odolává teplotním výkyvům.A hlavně je to Bosch žádná čína a vyrábí se ve 2 verzích konektorů http://www.bmwmot...bosch-p372 http://www.bmwmot...22.bmp.jpg
Upravil famoza dne 03.02.2015 21:37
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
famoza napsal:
Chápu že dneska chce každý ušetřit , ale pár hallů jsem už měnil a není mi jasné proč bych měl kupovat s držáky do auta a ten pak pracně odbrušovat a přenýtovávat na origo destičku a pak látat kabeláž která se nyní nově vyrábí z teflonovou izolací která nekřehne a odolává teplotním výkyvům.A hlavně je to Bosch žádná čína a vyrábí se ve 2 verzích konektorů http://www.bmwmot...bosch-p372 http://www.bmwmot...22.bmp.jpg
Co se týče Bosche tak jsi totálně vedle každý den mě projde rukama několik set jejich výrobků a když čteš na krabici kde se všude vyrábí tak nevěříš svým očím samozřejmě velká část i v Číně. Nedělej si iluze jako každá firma i Bosch vyrábí tam kde je to nejlevnější. Starý pan Robert Bosch se obrací v hrobě
famoza napsal:
Co se týče Bosche tak jsi totálně vedle každý den mě projde rukama několik set jejich výrobků a když čteš na krabici kde se všude vyrábí tak nevěříš svým očím samozřejmě velká část i v Číně. Nedělej si iluze jako každá firma i Bosch vyrábí tam kde je to nejlevnější. Starý pan Robert Bosch se obrací v hrobě
Hele ono bude asi i jedno kde se co vyrábí...důležité je jak si tam Bosch hlídá kvalitu výroby.
per aspera ad astra
komaiz napsal:
V podstate maš pravdu, ale rozdiel je v kvalite použitych sučiastok, kablov a konektorov a to najdôležitejšie je že ti budu furt šlapať tak ako maju naproti tomu u fake je to vždy diskutabilne, poznam to z auto branže kde všetke snimače použivame zasadne bosch, aj ked ich cena proti vyrobe je niekoľkonasobne inde, ale to plati aj u BMW!
Upravil JRM66 dne 04.02.2015 13:02
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
komaiz napsal:
V podstate maš pravdu, ale rozdiel je v kvalite použitych sučiastok, kablov a konektorov a to najdôležitejšie je že ti budu furt šlapať tak ako maju naproti tomu u fake je to vždy diskutabilne, poznam to z auto branže kde všetke snimače použivame zasadne bosch, aj ked ich cena proti vyrobe je niekoľkonasobne inde, ale to plati aj u BMW!
Já netvrdím že že vše od nich je nekvalitní ale určitě šla kvalita u některých jejich výrobků dolu to vydím na reklamacích např. baterku bych si nekoupil ani do auta ani na motorku.
Myslím si že je jedno kde to Bosch vyrábí ,klidně i v severní koreji hlavně když si budou fabriku hlídat germáni .Vám se taky nechce makat za 5 tis kč za měsíc a tam to není problém .Horší to je u přebalených dílů co si renomované značky nechají vyrábět pod svými značkami.Prosím do diskuzi o baterkách bych se tady nepouštěl ať to vlákno nezasíráme.
Po dohodě s dodavatelem jsem upravil ceny Hallových snímačů !
Upravil famoza dne 19.02.2015 14:28
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
Tak mi včera při návratu z Bratislavi v dešti asi 25 km před hranicemi po 167000 km vyčichnul.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
No tak hlavně, že ses dostal nějak dom. Chápu, pocit blaha člověka v tý chvíli zrovna nezachvacuje, ale stát se to někde v Turecku a bez Tondy za zády by bylo horší. Doufám, že ti ten novej snímač bude sloužit ke spokojenosti aspoň tak dlouho, jako původní Rudy
Bral jsem to sportovně, narval si na hlavu přilbu a poslouchal při čekání na švagra muziku. Za tři hoďky jsem byl doma
Ahoj kluci, když to tady pročítám, měl bych prosbu. V květnu jedeme na Korsiku a moje R1100RT má 108000km. Nepůjčil by mi někdo na deset dnů Hallův snímač? Tomle
Potřebuji z chcíplého hall senzoru ten hranatý konektor (1100gs).
Mám hall s kruhovým konektorem a rád bych ho upravil pro svou motorku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Klidně ti pošlu můj až ho vyndám.
Hrabe_X napsal:
Klidně ti pošlu můj až ho vyndám.
Super - ale myslím, že tam budeš mít taky tu "eliptickou" na obr. "B".
Moje stará vrána má ještě obdélníkový typ "A".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /