Nějak se nikdo o tom problému s Kamazem moc nechtěl zmiňovat. Každopádně je mi líto, když to dopadně takto (teda ani nevím jak přesně a jak je to moc vážný).
stando, tento odkaz je na jinou expedici.... "Expedice Mongolia 2007", tu o které tady píšem je jiná...." Expedice Mongolsko 2007" a měli se jí zúčastnit lidé na 1200 GS a Adventure... Na této (odkaz) jedou KTM spolu s jedním BMW a LandRover...
TAKE IT EASY
Třeba by stačilo, kdyby někdo konečně vyjel na "dovolenou do Mongolska"
Poslední dobou je nějak přeexpedicováno Začíná to vypadat, že se přestává jezdit na dovolené a začíná jezdit na expedice.
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
ty už taky Klasiko?..... (smajlík co kroutí hlavou) jako by to nebylo jedno, jak si nazveš svoji dovolenou (stejně je to pro většinu lidí dovolená je, pokud si to hradí ze svých peněz a použije na to svůj volný čas) TAKE IT EASY
Je naprosto jedno, jak si kdo svoji dovolenou nazve. Jen jsem si všimla, že je momentálně moderní slovo "expedice". Ono to prostě zní líp než dovolená .
Nic víc nic míň, Lukesi .
Mimochodem kluky z x-treme denně sleduju a zdolání všech nástrah a šťastný dojezd do MNG jim opravdu moc přeju
Jen mám dojem, že si mongolové budou myslet, že BMW se dělají hlavně modro-bílý Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Tak zitra se vraci chlapaci z Mongolie.Vecer budou ve Spravcicich u Hradce Kr.Nechce je jet nekdo privitat se mnou?Pojedu nekdy odpoledne jeste nevim kdy.
No myslel jsem dnes,neuvedomil jsem si,ze je po 12.Skoda,pojedu asi sam,pac je nikdo nezna.Akorat nemuzu najit ty Spravcice u H.K.Na mapach.cz to neni,ale zeptam se v H. snad me poradijo.
tož teda nic,zétra mám volno tak se zajedo mérknout někam do lesa, pré rostó maline a borůvke tak se aspoň zadarmo napasu
Upravil holubbb dne 11.07.2007 16:55
Tak uz so chlapaci na domaci pude.Zakotvili u Hradce a zapiji stastny dojezd.Bohuzel jsem nejel pac mam rano praci.Jsem hrdej,ze mam takovi pratele.Urcite nekoho z nich nasmeruju aby vam sem neco napsali.Ale budou krasny fotky a perfektni video.
Bydlím hned vedle Správčic. Buď se tam dostanete když pojedete z HK na Jaroměř a hned první odbočkou doprava (směr letiště) vjedete do Předměřic nad Labem, ty projedete směrem na HK a hned za mostem přes Labe budete mít po levé ruce správčický písák a vzápětí pár baráků - Správčice. Taky tam dojedete když na okruhu v HK odbočíte u pump OMV a SHELL ven z města a furt rovně tam dojedete kolem letiště taky. Kde to tam má být? a platí ten dnešní večer? Někdo z nich tam bydlí, nebo budou v nějaké hospodě?
To je relativní Klasiko. Někdy je expedice i návštěva hospody za rohem... Já dělím hobby motorkáře - mimo jiné - na vyjížďkáře, turisty a cestovatele. Vyjížďkáři se projíždějí, turisti jezdí na dvolenou a cestovatelé na expedice.
PS: napsal jsem hobby, mezi profimotorkáře řadím kromě těch co se tím živí i takové, co to mají jako dopravní prostředek pro jinou činnost - třeba rybáři
Aby se to nepletlo, tak je na cestě do Mongolska ještě minimálně jedna až dvě party!
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak se trochu rozpovídej? Který a odkud jsou a taky na čem jedou a tak. Nebo nějaký odkaz by nebyl? Příjde mě, že tam budem za chvíli jezdit na víkendy. To je čechů na motorkách co tam jede a těch o kterých nevíme a autama a nebo jen tak na dovču. Půl republiky si myslim
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi