servisak napsal:
počítám tak 35000 čož jsou tak 4 zadní desky
to nemam. nebyl jsem nikde na dovoleny
a asi ani nepojedu, neb delam pigsittera.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
uvidime jak dlouho pujde jezdit.. taky muze byt za mesic amen.
17 cm
to: Saturnin
ad cyklostezky) Cyklostezky nestojej víc než silnice kvůli pumpičkářům, ale kvůli tomu, že se na tom pár lidí napakuje. Ale to ti asi nevadí.
ad privilegia) No o moc víc jich nemáme.
ad CHKO) Máme máslo na hlavě, že.
ad Jakl) Citovat Jakla, tak to nemůže soudný člověk udělat ani ze srandy.
Doufám že nám povolí jízdu v jednosměrkách. A generálně bych omezil naftové motory. Kdo ten smrad má čuchat.
Když tak miluješ ksi ch toknihu, tak se koukni třeba sem:https://www.faceb...m/cyklomat
Upravil Medik dne 18.09.2013 20:45
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dedkoid napsal:
Doufám že nám povolí jízdu v jednosměrkách. A generálně bych omezil naftové motory. Kdo ten smrad má čuchat.
VÍCE KOL DO PRAHY!
mam najeto nekolik tisic km v praze na kole -- je to fajn, pokud jedes:
a) kousek
anebo nevadi, ze prijedes zplavenej jako prase a budes smrdet.
dat si to od vltavy na zlicin je vyborny a i dobrej vzduch.
17 cm
V rachotě máme sprchu. Řekl bych dnes nutný standard. Když někdo sedí celý den v létě v autě / kanclu a potí se, tak taky nevoní po fialkách. Jezdil jsem Nám. republiky - Stodůlky (Prokopákem). Loni jsem začal 7.3. a skončil 16.12., přes 4000 km jsem dal.
Dedkoid napsal:
V rachotě máme sprchu. Řekl bych dnes nutný standard. Když někdo sedí celý den v létě v autě / kanclu a potí se, tak taky nevoní po fialkách.
ale zdaleka nesmrdi tolik jako v helme a kolohadrech.
sprcha je dobra, i kdyz mi to prijde trochu ouchylny a castecne to maze tu vyhodu kola.
17 cm
Ten Jakl, to je asi prostě člověk, který nikdy na kole neseděl, a tak nemohl zažít třebas i malé nadšení, potěšení z jízdy... Já mám na kole asi 60 000 km a kdybych mohl, myslím časově, tak bych jezdil i dnes... :-)
Na kole jsem zacal jezdit letos 28.4. po 15lete pauze.Mam letos najeto neco pres 5000km a jako jeden z mala tady,kdo muze srovnavat muzu rict,ze je to vetsi adrenalin a srovnatelny pocit uspokojeni jako na motorce.A taky je super,ze konecne muzu u nas po CHKO jezdit v klidu a beze strachu jako na motorce.A vyjedu toho srovnatelne co na motorce a sjedu podstatne vic.(myslim velke enduro.)
vevis přiložený následující obrázek:
[53.76Kb]
Upravil vevis dne 18.09.2013 21:05
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dedkoid napsal:
Jakl není člověk, alespoň ne člověk rozumný.
jako je uchyl.. pumpickova lobby vetsinou ultralevice vhodna tak na setnuti tupou sekerou.
17 cm
Vevis kukam že máš kolo mladši ako GS-o, ja mám na horaku najazdene niečo cez 37tkm, jasne že je to za pár rokov, ale posledne roky to dosť flakam. Taky to zjazdik by som teraz už kvôli vahovej kategorii asi nedál, ale kedysi to byvavalo iné!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Kolo je moje srdecni zalezitost a cely moje detstvi, zadny fotbaly, koupaliste a buhvi co jeste. Kolo, kolo, kolo. Od 2 az do ridicaku jsem z nej neslezl, jako ted z moto . I do ty prace bych klidne jezdil a ani bych se u toho moc po ty rovine neustval a mohl jezdit i v civilu, mam to i celou dobu po cyklostezce, nebo terenem. Narazi to ale na problem, ze ani doma, ani praci nemam kolo kam dat, takze ho mam u taty v garazi... Ale jinak teda jezdit v provozu fakt ani omylem a protoze jezdim po meste i za mesto po schuzkach, proste to nehrozi... Kdyz vidim ty namalovany pruhy na krajnici a vidim tam cyklistu, je mi mdlo. Do toho bych nesel ani za nic.
Ale tomu lobbingu. Treba povoleni motorek do mhd/taxi pruhu, by nebylo od veci.
Parkovani mame celem ok a kdyz by mi nikdo do budoucna neotravoval zivot nejakejma novejma zakazama, tak by mi asi soucasnej stav v pohode stacil.
Maiali nel Fango!