Potkal jsem LCčko v reflexních barvách plus rozsvícený přídavný světla a s reflexním jezdcem. Už z dálky jsem ho viděl v zrcátku. Ten reflexní zobák je fakt dobrej
Upravil MarekHK dne 29.09.2013 20:38
F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Potkal jsem LCčko v reflexních barvách plus rozsvícený přídavný světla a s reflexním jezdcem. Už z dálky jsem ho viděl v zrcátku. Ten reflexní zobák je fakt dobrej
takle v kompletu to vypadá fakt dobře! někdo místní?? není toten kousek co sestavoval servisák?
Upravil maqrtek dne 29.09.2013 20:46
In pivo veritas!
MarekHK napsal:
takle v kompletu to vypadá fakt dobře! někdo místní?? není toten kousek co sestavoval servisák?
Na živo mnohem hezčí! Na značku jsem nekoukal. Ale ještě jsem ho v Hradci nepotkal. Jinak asi tolik LC v reflexních barvách nebude takže to tipuju stejně jako ty na stratosáckou práci.
F 650 GS (00)
Z pohledu řidiče z povolání jsou ty reflexní prvky k nezaplacení.
Ve dne v noci to člověka na první pohled zaujme.
Upravil Maarty 82 dne 30.09.2013 10:54
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Do určité míry si myslím, že nějaké ty reflexní prvky jsou potřeba, např za deště. Když se podíváte na statistiku dopravních nehod nedání přednosti nákladnímu autu tak 90% řidičů vypovědělo, že ho přehlídlo. Kdyby místo toho nákladního vozu byl někdo 10x oblečen do reflexních prvků tak mu je to stejně k ničemu. Ten řidič v tu chvíli zkrátka nevnímá, nebo tam má sloupek a podobně. Z pohledu řidiče auta musím říci, že prvně si všimnu rozsvícené motorky a potom teprve reflexu.
Dorik napsal:
Do určité míry si myslím, že nějaké ty reflexní prvky jsou potřeba, např za deště. Když se podíváte na statistiku dopravních nehod nedání přednosti nákladnímu autu tak 90% řidičů vypovědělo, že ho přehlídlo. Kdyby místo toho nákladního vozu byl někdo 10x oblečen do reflexních prvků tak mu je to stejně k ničemu. Ten řidič v tu chvíli zkrátka nevnímá, nebo tam má sloupek a podobně. Z pohledu řidiče auta musím říci, že prvně si všimnu rozsvícené motorky a potom teprve reflexu.
No já nevím....na motorce jezdím celoročně,(ne denně jako morabo)již 38 let i za snížené viditelnosti,v noci z hospody dokonce s vypnutými světly abych naopak nebyl viděn a zatím mne nikdo nepřehlédl a to nemám na motorce ani odrazku.
Upravil 3axap dne 30.09.2013 14:10
Jen srandujte. Z dobrovolné libůstky se stane bodovaná a sankciovaná nutnost. A umírat se bude stejně dál.
vlastimil napsal:
No já nevím....na motorce jezdím celoročně,(ne denně jako morabo)již 38 let i za snížené viditelnosti,v noci z hospody dokonce s vypnutými světly abych naopak nebyl viděn a zatím mne nikdo nepřehlédl a to nemám na motorce ani odrazku.
Protože jsi "Nesmrtelnej Vlas'ta"
Upravil Medik dne 30.09.2013 14:38
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já teda musím říct, že jsem jel tuhle s kamarádem co má tu žlutou svítící helmu a i když se to zdá jako malá plocha, tak i v zrcátku je vidět kilometr za mnou a naprosto výrazně. Motorka sice svítí ale v té výšce když je třeba kolona, svítí spousta dalších světel a motorka v tom zaniká ale v té výšce kde je hlava, je helma vidět zdaleka. Myslím, že hlavně pro lidi co jezdí po městě, je žlutá helma dobrá volba - bez ohledu na to, jakou mají barvu motorky nebo oblečení apod. Ty hadry už zdaleka nejsou tak výrazně viditelný jako přilba.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ahoj, tak jsem hloubal...a první co strčím do křižovatky je přední kolo. a to by mělo být vidět hlavně z boku. a tak jsem na vidli nalepil 4*5cm 3M reflexní pásky a dopadlo to myslím docela zajímavě.
TomP přiložený následující obrázek:
o tom jsem také přemýšlel, ale drátěné kolo s drapákem vs. zářící ráfek mi nějak nešly k sobě ale na silniční určitě super. Myslím, že bezpečnosti není nikdy dost. A většina z nás je mrtvých jenom jednou
Ahoj, můj názor je jasný a kdo mě zná, tak ví, že skoro od chvíle, co mám moto, tak jezdím v reflexní bundě. Je pravda, že i spousta z Vás mi řekla, že je to perfektní, že jsem vidět na dálku. Je ale taky pravda, z vlastní zkušenosti, kdy jedeme čtyři, já poslední, tak mě frajer málem sundal. Vždycky jde o to, koho potkáte. Ale za mě, mám dvě děti, já si tu bundu kromě 30ti stupňových veder prostě vezmu vždycky a je mi úplně jedno, jestli jsem někomu třeba i k smíchu.