SPEEDY napsal:
Tak už mám sadu doma! Vevis díky moc :-) tak a teď by mě zajímalo jaké gumy na běžné ježdění tam dát? Přemýšlím nad E-09 nebo něco podobného s čím se nechá dát přejezd po asfaltě a potom i nějaký ten off.
Ruda nechválí každou mitasku, ale skutečnost je taková, že jinou na předek dlouhodobě nechci, samozřejmě vyzkouším konkurenci. Jinak 21 na předku změna mimo silnici výrazně k lepšímu. Na asfaltu je to při vyšší rychlosti (nad 130) na špuntech jako užovka, což mi nevadí.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
SPEEDY napsal:
Tak už mám sadu doma! Vevis díky moc :-) tak a teď by mě zajímalo jaké gumy na běžné ježdění tam dát? Přemýšlím nad E-09 nebo něco podobného s čím se nechá dát přejezd po asfaltě a potom i nějaký ten off.
Ještě to dopsání do TP kolik Vás to stálo?
kde si sehnal ten 21" ráfek? na kolik tě přišel?
Mám to komplet od Vevise za 15 tis...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal:
Rudo a co máš za zadní pneu? Tu přední máš danou s duší?
Přední je taky bezduše. Jinak jsem to udělal výměnou a doplatek 5.000,-, díky Vevisovi. Zadní E-09. Kdyby jsi chtěl vyzkoušet tu XT 644, tak ji mám doma.
Upravil joe dne 12.10.2013 20:01
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
MA m stejnou kombinaci jak ruka vepredu XT644 vzadu E09 Dakar mam ted aF800GS ale super, jen dneska novy asfalt, spoustu vody a rychlost 80km a potreboval jsme na 30m zastavit na 0 tak to vic klouzalo , ale ABS podrzelo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dal bych 150 kdyz uz se dela.Je lepe chraneny rafek a i podle technicaku je to ok.Ta 140 samozrejme taky v pohode.Spousta lidi vcetne me s ni najezdila spoustu km.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
21" na 1150 je nejlepsi investice co jsem za tech 10 let na GS udelal. Jen me mrzi, ze jsem se k tomu nerozhoupal driv. Nechal jsem se odradit "horsima" vlastnostma na asflatu, coz jsem nakonec nezpozoroval. Ale asi nejsem strelec...
Pneu zatim TKC komplet a bez problemu. Ano mohlo by to byt v blate lepsi, ale na neco je GS a na neco lehka MX...
Jinak Honza Zlabek, Carservis, blatnik zustal orgio, jen se popustili vidle, ale to uz tady nekdo posilal obrazek.
BMW R1150GS MY02
Kluci ještě jeden trochu "blbej" dotaz tu Mitas XT 644 Army dáváte na 1150 na tu 21" v jakém rozměru?
100/90/21 jinej se bohuzel nedela , jo a vleze se to do blatniku i me se to krasne na F800GS vleze do blatniku Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak vyzkoušeno a musím uznat, že v terénu je to neskutečnej rozdíl. Konečně nějaká odezva od přednho kola. Dokonce se už nechá jezdit normálněji v blátě :-)
No, ale budu muset řešit přední blatník buď od TT a nebo máte nějakej jinej TIP???? Nějak se mi nelíbí jak to háže bahno na přední tlumič :-(