OK, tak já se sem ozvu někdy v týdnu a domluvíme se. Příští týden máme dost zaflákanej, ale věřím, že na večer bychom se domluvili. Uvidíme dle počasí a taky tam zavolám, do kdy fungují.
Pěkný začátek :-)
V týdnů byvam cca 1400km z Plzně :-(
Když to klapne tak tenhle víkend jsem doma.
Tak teoreticky bych v patek mohl.
Ve čtvrtek dopl to budu vědět na 100% ;-)
Budu se těšit
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Zdarec západáci.Kam jezdíte řádit mimo silnice na Plzeňsku?
Napadá mě jen bývalý tankodrom u Dobřan .Díky
cau ja sem ted naplava v Dobranech (uz 6 let),ten tankac je sjizdnej ale ilegalne,..takze pojezdit a pryc,ne ze bych tam jezdil,jsem spis silnicnejsi,,.ale kdyby ste tu poblyz jezdili,a budu miti casek tak se prijedu juknout.pic
xHackerM napsal:
Plzeňáci, nevyrazíme někdy na večer na Míšov? Dáme si vyhlášenou XXL klobásku nebo flákotu a pofrčíme za západu Slunce zpátky. Jen taková odpočinkovka po práci.
rád pojedu taky jenom se obávám aby tam ještě měli otevřeno na zmrzliny už je zima a moc jiných motorek se tam nezastaví
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Ahoj na misove sem byl o víkendu a motorek zatím plno,když pojedete v pátek tak bych se taky přidal,pojedu z dolan .diky :-)
Vše co dojede do cíle je dobré.
nekdy se jezdim zahrat do lomu v koterove. Neni to moc velke ale mam to bizko. http://mapy.cz/#!...5&l=15
Jinak oblibenou mam bloudici off trasu Rabstejn - Plzen nebo off Klatovy- Plzen. Neni to ale vetsinou nic pro nekoho kdo ma koprivku ze zakazu vjezdu
Ted o vikendu jsem pryc, ale nekdy bych se docela pripojil. Jen to potrebuju vedet dopredu, motorku mivam v praze. Ale jinak cim vic blata tim lip..
Jde to různě měnit, např. mezi Butovem a Sulislaví se dá jet taky pěkný off (výjezd přes kopec, je tam i tunel), mezi Pňovanama a železniční stanicí možná bude závora, nejsem si jistý, jezdívám to po hlavní. No prostě mrkni na to a najdeš plno variací, jak to jet. Natáhl jsem Ti to až za Stříbro na bývalý tankodrom.
Je veřejnosti uzavřený, ale nikdo to nehlídá a tamní motorkáři tam prohánějí lehká ostrá endurka, přístup je tam z mnoha míst (já to navedl na příjezd skrze závoru). Ten areál je obrovský, můžeš najet za Stříbrem a vyjet až v Těchlovicích nebo za Milíkovem a pokračovat třeba na Svojšín atd. atd. atd.
Upravil xHackerM dne 15.10.2013 17:51