hobr napsal:
Na Radarce v sobotu ráno - nejmenovaný člen (Hix) přijde do umývárky a vidí, že si tam někdo čistí zuby.
"Ty jsi z Prahééé?"
"Ne, já su od Brna."
"Nó, já jen, že si čistíš zubýýý..."
hobr napsal:
Nikolčice mám za humny, ale nikdy jsem tam nebyl. Takové "akce" nemám rád. Lidí jak nasr...ch, muzika kterou nemusím, tak co bych tam dělal? Pivo stojí také ranec - zkrátka mě vyhovuje jiný typ srazu, takový komornější. Není nad to, když Ruda spustí tanečky, v noci na Radarce jezdí malotraktor, ze stanů se ozývá hlasité řezání dřeva... Zkrátka pohoda nesmírná!
No o penězích to trochu je to je fakt ;vlezný 350 x 2 když jdeš s paňmámou nějaký jídlo pivo pití za dva dny 1500 a to nesmíš moc hýřit.ale mám radši tyhle,,mega" akce je tam velký ,,manévrovací prostor"
hobr napsal:
Na Radarce v sobotu ráno - nejmenovaný člen (Hix) přijde do umývárky a vidí, že si tam někdo čistí zuby.
"Ty jsi z Prahééé?"
"Ne, já su od Brna."
Kdyby to řekl mně, tak má ústa rozbitá...
a to jako proč? nějak to nechápu!
je to rváč, nemůže si pomoc 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kim s tím spaním vím o čem mluvíš :-D schválně jsem si postavil letos stan hned pod kopcem jak se vjíždí, že tam bývá větší klid. Stejně jsem v sobotu usnul až okolo 4 ráno. Borci co si postavili stany za námi přišli na to, že by mohli tůrovat mašiny.... Začly se ozývat různě nadávky z okolí a nebylo jich málo
Nevím jestli tam pojedu 2014, dokonce mě tam zastavili další borci večer jestli jsem neviděl někoho utíkat s nějakýma hadrama a helmou, že jim někdo vykradl stan...
Na druhou stranu program zase špatnej nebyl, bylo co pít, jíst a co poslouchat. Nejvíc se mě líbil Walda gang to byla pecka!
hobr napsal:
"Ty jsi z Prahééé?"
"Ne, já su od Brna."
Kdyby to řekl mně, tak má ústa rozbitá...
a to jako proč? nějak to nechápu!
Protože zaslouží!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tomino_1150GS napsal:
Kim s tím spaním vím o čem mluvíš :-D schválně jsem si postavil letos stan hned pod kopcem jak se vjíždí, že tam bývá větší klid. Stejně jsem v sobotu usnul až okolo 4 ráno. Borci co si postavili stany za námi přišli na to, že by mohli tůrovat mašiny.... Začly se ozývat různě nadávky z okolí a nebylo jich málo
Nevím jestli tam pojedu 2014, dokonce mě tam zastavili další borci večer jestli jsem neviděl někoho utíkat s nějakýma hadrama a helmou, že jim někdo vykradl stan...
Na druhou stranu program zase špatnej nebyl, bylo co pít, jíst a co poslouchat. Nejvíc se mě líbil Walda gang to byla pecka!
Jj Walda byl ok .loni Harlej,a bomba jsou Femme2fatale i Doga kterou jsem zpočátku moc nemusel tak je vcelku dobrá.Ale letos to mírně bylo chudší ten program.
Doga je nudná v tom jak jediný co mění jsou kulisy jinak program (zahájení, motorka s infuzí zelené, ...) je furt stejnej.... ale furt se na to dá zablbnout.