TomasTT napsal:
Navíc BMW nechce aby to spolupracovalo jakkoliv se software, který se používá pro offline plánování a jejich představa je, že budou mít nějaký vlastní portál, kde by si lidi sdíleli a nahrávali trasy online.
vyborne. Takze s Navigatorem V jsem tedy skoncoval (
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dnes jsem jednu montoval,proti 660 nebe a dudy hlavne co se tyka rychlosti prekreslovani mapy.Screen ma paradni jemne rozliseni,bila je opravdu bila.Jsem docela nadseny.Bohuzel teda nejde do IV. drzaku. Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Tuzkovky tam dat nejdou Bohuzel bylo zatazeno tak jsem nemel moznost,ale budu to davat jeste na predvadecku tak to poradne otestuju.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Mám potvrzené že hardware je z řady Dezl, takže jak jsem čekal - je to nejrychlejší, co má aktuálně Garmin ve výrobě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
"The Navigator V is compatible with the free Garmin BaseCamp route planning software. This can be used to easily create routes, waypoints and tracks and transfer them to the navigation device."
Mapsource je otazka, ja bych si tipl, ze NE :/
17 cm
" On select BMW motorcycles, riders can even view comprehensive real-time information1 on the MyMotorcycle Pages, such as tire pressure, gas levels, and when their next service is. The system also tells the rider how many times he shifted gears, used the front or rear brakes, the average throttle position, and more1. The page can be configured for multiple data field layouts and users can re-arrange the data in the order they would like to see. With the Last Ride Analyzer users can view a summary of the motorcycle data, trip conditions and stats of their last ride."
17 cm
+1]
17 cm
ADV ONE napsal:
omlouvám se za chybu, cena je ještě příznivější!!
17.025,- Kč
vyborne!
tak doufam, ze zbyde na darek k vanocum sobe
17 cm
Na propojovacím kabelu to má dva konektory. Je ten s napájením stejný jako na dvouvačce? A na co je ten druhý? Souvisí nějak s tím ovládáním na řidítkách?