LukyGs napsal:
Není to už trošku přitroublé? Zase další vlákno na dementní téma kde se bude rozebírat to samé jako ve vlákně Koho vůbec volit!
To Ti rippere jedno vlákno nestačí a musíš si zakládat další a ještě s anketou?
Mě už to vaše vymývání mozků přestává bavit, doteď jsem to předchozí téma bral jako vtip ale ty se člověče nezdáš......ty se činíš.
Luky, prodej motorku, auta, loď, barák, přestaň parazitovat na svých zaměstnancích, kup si byt v paneláku a zbytek utržených peněz předej straně. Začni kázat pravdu, lásku a sociální spravedlnost. Pak uvěřím, že ty všechny své názory a volební preference myslíš vážně.
Zaměstnance nemám bo v té dnešní době je to masakr a luxus mít zaměstnance. Mám svou partu živnostníků.
Věříš že nad prodejí motorky vážně uvažuji ale není to k vůli financím. Narovinu, volit jsem nebyl ani minule a seru na to i teď! Vy si to můžete rohádat a vyvolit jak chcete, mě je to u zadele. Jen se mi líbí jak nikdo z těch co volí komanče nereje do Vás ostatních ale naopak Vy ostatní neunesete, že má někdo jiný názor a postoj a důrazně to pak dáváte najevo a to i urážkami, což je velmi ubohé a svědčí to o tom kdo je tady vlastně agresor a zlo!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Spitfire napsal:
sorry všem, kteří mají sympatie ke komunistickému režim. Jsem ryzí antikomunista. Ale nemám problém si KSČM voliči pokecat, je to jejich názor a já jim ho neberu a pokud mi nevnucují jejich tak já jim nevnucují svůj pohled na věc.
Pak jsi opravdový demokrat, jeden z mála tady. Upřímně. Takových tu moc není. Ale za to tu je spousta "demokratů" co jsou plni nenávisti a plivou na názory jiných, byť procentuálně nezanedbatelných skupin lidí ve jménu demokracie aniž by věděli cokoli o jejich principech. A jejich postoje nemají daleko k principům toho co kritizují.
Spitfire napsal:
sorry všem, kteří mají sympatie ke komunistickému režim. Jsem ryzí antikomunista. Ale nemám problém si KSČM voliči pokecat, je to jejich názor a já jim ho neberu a pokud mi nevnucují jejich tak já jim nevnucují svůj pohled na věc.
Pak jsi opravdový demokrat, jeden z mála tady. Upřímně. Takových tu moc není. Ale za to tu je spousta "demokratů" co jsou plni nenávisti a plivou na názory jiných, byť procentuálně nezanedbatelných skupin lidí ve jménu demokracie aniž by věděli cokoli o jejich principech. A jejich postoje nemají daleko k principům toho co kritizují.
Jenze demokracie konci tam, kde druha strana hodla prava a svobody te prvni strany poslapavat, jasne si to klade za cil, hlasi se k tomu.
V takovem pripade si nelze pravo na tento nazor narokovat, to totiz neni demokracie, to je jeji zneuziti a nestoudna demagogie, companero
Maiali nel Fango!
Spitfire napsal:
Jenze demokracie konci tam, kde druha strana hodla prava a svobody te prvni strany poslapavat, jasne si to klade za cil, hlasi se k tomu.
V takovem pripade si nelze pravo na tento nazor narokovat, to totiz neni demokracie, to je jeji zneuziti a nestoudna demagogie, companero
Jo, to je pravda, jenže pokud jsem demokrat a nebo si na něj chci hrát, tak musím na například Vlastimilovu větu o Severní Korei a jeho emigraci tam reagovat něco jako v tom smyslu jakože tak jo, jdi tam, je to Tvůj názor a Tvá volba a ne že mu napíšu seš **** a ****, protože máš takovejhle názor. A všichni kteří mu to tak či onak napsali neví nic o tom co píší.
Nemám rád komunisty, ale ještě víc nemám rád lidi co je kritizují a sami jsou svými názory ti samí, ne-li horší... A že jich tu podle reakcí je...
Upravil L dne 14.10.2013 23:55
Celý tohle a tomuto podobný vlákna jsou nesmysl a výkřik do tmy. Nechápu ty co je zakládají a co je k tomu vede. To nemají jiný obzor než je zakládat na těchto stránkách? Ti co jezdí a cestují nám mají mnohem víc co říct...
Přál bych si aby to tu bylo zase o motorkách a ne o blbostech tohohle typu
Upravil L dne 15.10.2013 00:04
L napsal:
Celý tohle a tomuto podobný vlákna jsou nesmysl a výkřik do tmy. Nechápu ty co je zakládají a co je k tomu vede. To nemají jiný obzor než je zakládat na těchto stránkách? Ti co jezdí a cestují nám mají mnohem víc co říct...
vlakna se moc neucastnim, ale muzes demonstrovat svoji svobodu NECIST VSECHNO.
obsesivni cteni a sledovani vsech vlaken imho maze pravo na podobny stiznosti
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
... jasná otázka = jasná odpověď ... ANO VADÍ ... ( a mám na to snad právo ne? ) a proto je nevolím - toť vše ...
Upravil chstepan dne 15.10.2013 07:54
(ch)stepan
Vadili mi v roce 89, vadili mi moc. Bylo mi 22 a ne deset, trošku jsem chápal, co se děje. Ale už mi nevadí, dohnali mi k tomu ti, kteří se od revoluce prsí, jak tady všechno zlepší a skutek je opačnej. Chodíval jsem zvonit klíčema na Letnou, teď je mi z toho trapně. A taky jsem zjistil, že stejně, jako jsou kovaný komanči, jsou i pravicový paka, který jsou zaslepený a viděj jen jednu stranu věci.
A jdu se projet na motorce, politika je svinstvo, s.eru na ní..
Upravil Kraftrad dne 15.10.2013 08:05
Komunisty nevolím,udělali hodně křiváren,protože byli u moci,ty křivárny ale dělají všichni,co jsou u moci. Je to jako s náboženstvím,skoro bych taky s nějakým souhlasil,všichni mluví o tom stejným,ale každej na svým a za svojí víru.naštěstí náboženství už není tak mocný co bejvávalo,jinak budeme válčit mezi sebou za nějakýho kretena,to samé v politice,pojdte se bavit o motorkách.
"Žij svůj sen"
Nerad bych, aby to ovlivnilo moje nazory na nektere, proto ani tohle vlakno, ani to predchozi nectu a cist nebudu.
Tady jsem si nicmene ale hrozne rad zahlasoval a jeste vic jsem byl potesen vysledkem
A víš co je smutné, že Vy kteří jste strašně proti komoušům a jejich násilí tady veřejně hlásáte popravy a kdo ví co všechno. Pro mě jste díky tomu horší jak komunisti. Ti to dělali taky ale Vy by jste to dělali nejradši snad ze msty nebo aby jste ukojili v sobě svou "pravdu".
Toto snad mluví za vše... Jsou jenom dvě možnosti - totálně vymytý mozek, nebo zločinec...
Já tady hlásám popravy? Co to pro boha meleš za nesmysly?? Popravovali tady ti vaši opěvovaní komouši. Díky tomu, že upozorňuju na vraždy, které spáchali, tak jsem horší než oni?? Copak já chcu tebe nebo jiné komouše vraždit?
Bohužel na to musím upozorňovat, protože část národa má zřejmě selektivní ztrátu paměti.
Ikdyž i podle této ankety 10% lidí nevadí politické vraždy, lágry apod.
L napsal:
L napsal:
Na tomto fóru je mnohem víc zbytečných vláken, než zrovna toto. Pokud nechceš, nečti to.
L napsal:
Tak tohle založil nějaký ripper,asi si tady léčí nějaký problém,takhle se většinou chovají ti co byli v dětství zneužíváni....
Tak tohle založil nějaký ripper,asi si tady léčí nějaký problém,takhle se většinou chovají ti co byli v dětství zneužíváni....
Ty si ubožák, Vlastimile. Všechny nás zneužíval komunismus. A ty ses nechal...
Já jsem byl komunista,jsem komunista a budu komunista.A nestydím se za to jako spousta jiných lidí co byli komunisti a teď dělají jako že nééééé....a to je jich i tady na bmwgs fóru habaděj
hosani nechcete jit raci jezdit, uz pomalu tu je zas depka z toho ze zacina zima
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček