Snímač klapky dávám za 3000,-s dph,hall už jsem dlouho neprodával tak nevím,ale jsou 2 druhy.Jestli to nebyla jen zlomyslnost tak mi Tome pošli orig.čísla a já Ti to nacením.
sadilek: nene, ježek ti potvrdí ´že mi před pár týdny dělal nacenění na tyhle ND...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
ADV ONE napsal:
je to tak.. nabídku jsme dělali 12.9.2013
No a tak by mě fakt zajímalo, jak může být ta "anglie" o 30% levnější. Leda by to bylo počítané bez DPH nebo tak nějak. Nevěřím tomu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ja jsem z toho jeho prispevku pochopil,ze ma na mysli nejake bezne dily a spotrebak nekde z Ebaye nebo proste online.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
zakgb napsal:
pracoval jsem dlouhou dobu v Anglii a koupil tam2x GS Advíky v plné náloži.tak mi řekněte kdo děla ceny?BMW dealer,centrala nebo kdo?když jsem přijel před třema lety spátky a bzl jsem v nejmenovaném BMW jestě na zaruční opravě tak jsem se zhrozil kolik chtějí za moto skoro holoverze.a o nějaké dohodě a slevě ani nemluvím.
a ceny dílů,to nemyslím jen BMW....hanba.prodejci asi spoléhají na to jak budeme solit a nAši neznalost možnosti se poohlídnout třeba za hranicema.
pořád objednávám dily na BMW z anglie....asi o třetinu levnější.....proč?
mám taky skutra,díly jen z německa o polvinu levnější,při platbě pPAYPAL,POŠTOVNÉM 5 EURO DO TŘÍ DNŮ DOMA.PROČ???proč jsem měl na koupené BMW v Anglii garanci 3 roky?
odjížděl jsem na funglovce do Mongolska tak jsem ji nemohl servisovat kvůli záruce v daných intervalech tak mi dali záruku 1 rok bez ohledu ujetých km.!!!!!!!!!takže první servis byl až po cca25000km.proj?v CZ kdzž jsem byl v servisu tak nad tím kroutili hlavou,volali a kroutili se ale nic nenadělali.jak je to mžné?asi jsem zákazník a ne jen kus který jim zvýšil obrat.....
vážili si zákazníka....
už se nerozčiluju.........
milej drahej nevim teda kde v BMW si byl, ja ted mel jet na garancku a schvalne sem si nechal nacenit v Nemecku, Rakousku , Slovensku a v ČR, vsude sem udal stejne informace i VIN , aby si stahli informace vsichni stejne, a cena se dala reálně porovnat a vysledek za stejnou praci byl následovný
Kdyz kolega kupoval novou BMW tak se taky informoval po vsech certech kde to koupit atd. Nakonec koupil v ČR a taky s 3 letou zarukou (1 rok jako Car Garantie jako pozornost ze to koupil primo u toho prodejce) a jeste dostal slevu ono je to vsude o lidech a jejich pristupu
Jinak pokud mas moznost zakoupit original BMW dily o tretinu levneji hod sem info. Nebo to kup o 33,333% levneji a me to prodej o 20% levneji jeste na tom vydelas.
Upravil schrek dne 20.10.2013 21:39
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
milej drahej nevim teda kde v BMW si byl, ja ted mel jet na garancku a schvalne sem si nechal nacenit v Nemecku, Rakousku , Slovensku a v ČR, vsude sem udal stejne informace i VIN , aby si stahli informace vsichni stejne, a cena se dala reálně porovnat a vysledek za stejnou praci byl následovný
Kdyz kolega kupoval novou BMW tak se taky informoval po vsech certech kde to koupit atd. Nakonec koupil v ČR a taky s 3 letou zarukou (1 rok jako Car Garantie jako pozornost ze to koupil primo u toho prodejce) a jeste dostal slevu ono je to vsude o lidech a jejich pristupu
Jinak pokud mas moznost zakoupit original BMW dily o tretinu levneji hod sem info. Nebo to kup o 33,333% levneji a me to prodej o 20% levneji jeste na tom vydelas.
Myslím, že tě "odborníci" v Cartecu nakonec na něčem natáhnou.
jo to me bylo chlape taky divny, jo zapomel jsem invelt mel 4230,- nebo 4500,- ted presne nevim
proste zadal do pocitace VIN atd. a vybehlo mu co ma udelat a kolik to bude stat
Upravil schrek dne 20.10.2013 21:41
Čeština můj koníček
Myslím, že tě "odborníci" v Cartecu nakonec na něčem natáhnou.
no za me Cartec zatim vede , sem ted resil dve veci o prazdninach a vse vpohode super pristup atd. ale to uz sem psal v jinym vlakne
Čeština můj koníček