Jo, jo, souhlasím. To ušetření bejvá většinou dost drahý. Ale jsou i vyjímky. Je pravda, že ty modrý pytle od Louise jsou dost tenký a musí se s nima slušně zacházet, nicméně je mám druhou sezonu ( Tatry, Ukrajina, Alpy, Korsika a že pamatujou nějaký chcance ) a jsem s nima plně spokojen. Cena 2x 156,- Kč, momentálně u Louise za 6 é. Když se roztrhnou, zahodit a koupit jiný. Jsou velice skladný složený a lze s sebou vozit náhradní. O Ortliebech není samozřejmě třeba diskutovat.
VODOTĚSNÉ VAKY NA MOTO - české, superfunkční, levně
Přidané 14.08.2008 23:18
Ja pouzivam naprosto jedinecny vaky.
Jsou 100%tne nepromokavy, dost silny proti protrhnuti, skladny jsou do celikosti cca 5cm ctverecnych, cena je nekde kolem 20,- a honosi se napisem Technicke sluzby Rumburk.
Ovsem z proziravosti je (ho - fakt je velkej) prevazu provazkem Touratech a napis TS Rumburk necham vespod
Zde prosim ilustracni foto
VODOTĚSNÉ VAKY NA MOTO - české, superfunkční, levně
Přidané 27.11.2008 22:00
...taky jsem se nachal unést a Louise jsem si pořídil pytel za 10 Eur.
Jsem na své věci přiměřeně opatrný a celkem všechno mi vydrží opravdu dlouho. Bohužel výše zmíněná věc se mi při prvním výletu do Alp zachytila na motorce při sundávání (už ani nevím za co) a výsledek byla trhlina po celé délce. Páralo se to lehkostí novinového papíru. Jak tu psal TomasTT, je to jen slepený plast
Všem těm, kterým vydrželo zavazadlo od Louise (to "levné" přeji hodně zdaru.
p.s.:jestli nějaká brašna od Louise tak ta za 25 Eur, ta vypadá solidně.