Mam ted pujcenou H3, obraz je celkem pekny - viz video. Akorat nechapu, proc to delaji takove krabickoidni, takova nejaka podelna mirne erodynamicka roura by byla vzhledove peknejsi. S H3 na prilbe, to je tak u Teletubies...
Já měl na mým už dost starým PC (Core 2 Quad) Power Director od CyberLink i Pinnacle Studio.
Hrozně jsem se s oběma trápil, padaly a byly neuvěřitelně pomalí.
Power Director mi šlapal o chlup líp. Pinnacle, to byl pro mne děs v tom cokoliv dělat.
Navíc mě ta editace filmů příšerně nebaví, takže jsem byl po dovolené nad kartou z kamery pokaždé na mrtvici…
Nakonec jsem nainstaloval zdarma Windows Movie Maker, ten je pro mou potřebu ideální, jednoduchej, velmi rychlej a nezdá se mi, že by mi nějaké funkce oproti placeným střižnám chyběly.
Snad jen ukládání zvukové stopy do filmu je hloupě vymyšleno. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Další rádoby kopie GoPro, která je o pár korun levnější a přitom trpí podobnými dětskými nemocemi jako většina ostatních levnějších kamer. Špatná kompenzace expozice i o něco horší kvalita videa... Udělal jsem si nezávislý test - na youtube našel video obou kamer a zakryl si dolní pravý a levý okraj obrazovky kde je napsáno, čím je video točeno (je tam GoPro a tato ActionPro X7) po asi 10 sekundách jsem si objektivně stanovil, které video je kvalitnější a ano, dle mého očekávání to bylo GoPro. Nechápu, jak někdo může uvažovat o něčem jiném, než celosvětově používaném a ozkoušeném produktu (půlka posádek na Dakaru jich má pár v kokpitu) a chce kvůli ušetřené tisícovce riskovat a experimentovat sám na sobě... Asi to není úplně špatná kamera, ale v této cenové kategorii bych jí asi nikdy nekoupil, když můžu mít to nejlepší téměř za stejné peníze... O velikosti ani nemluvě... je to prostě obr... navíc teď ta nová GoPro Hero3+ je ještě menší než Hero3... za mě bych se nerozhodoval vůbec... a šel do Hero3+ Black
Tohle je jediný příspěvek co k tomu napíšu, už mě nebaví to vždy obhajovat a hádat se... Je to na tobě, určitě se u GoPro platí taky něco za značku, ale platíš si za ní proto, abys ho koupil a nemusel řešit, zda je to to co jsi chtěl nebo sám na sobě experimentuješ.... Je to relativně dost peněz a nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci...
P.S. ve videu si všimněte na 3:22 jak poskočí obraz při kompenzaci expozice u X7...
Upravil HonzaGS-SV dne 24.10.2013 07:19
HonzaGS-SV napsal:
Další rádoby kopie GoPro, která je o pár korun levnější a přitom trpí podobnými dětskými nemocemi jako většina ostatních levnějších kamer. Špatná kompenzace expozice i o něco horší kvalita videa... Udělal jsem si nezávislý test - na youtube našel video obou kamer a zakryl si dolní pravý a levý okraj obrazovky kde je napsáno, čím je video točeno (je tam GoPro a tato ActionPro X7) po asi 10 sekundách jsem si objektivně stanovil, které video je kvalitnější a ano, dle mého očekávání to bylo GoPro. Nechápu, jak někdo může uvažovat o něčem jiném, než celosvětově používaném a ozkoušeném produktu (půlka posádek na Dakaru jich má pár v kokpitu) a chce kvůli ušetřené tisícovce riskovat a experimentovat sám na sobě... Asi to není úplně špatná kamera, ale v této cenové kategorii bych jí asi nikdy nekoupil, když můžu mít to nejlepší téměř za stejné peníze... O velikosti ani nemluvě... je to prostě obr... navíc teď ta nová GoPro Hero3+ je ještě menší než Hero3... za mě bych se nerozhodoval vůbec... a šel do Hero3+ Black
Tohle je jediný příspěvek co k tomu napíšu, už mě nebaví to vždy obhajovat a hádat se... Je to na tobě, určitě se u GoPro platí taky něco za značku, ale platíš si za ní proto, abys ho koupil a nemusel řešit, zda je to to co jsi chtěl nebo sám na sobě experimentuješ.... Je to relativně dost peněz a nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci...
HonzaGS-SV
Přesně, obě kamery stojí 8 - 9 tisíc, v té cenové relaci není podle mě prostor na experimentování.
Tady taky spousta lidí používá CASTROL a rozhodně to není jediný kvalitní olej, je „jenom“ osvědčený
No každý máme jiný preference. 4k video mi přijde v tuto chvíli jako nepoužitelné. Záběry z těchto karem jsou určeny především ke sdílení na internetu. No a pokud YouTube oseká (zmrví) i FullHD video (zredukuje bitrate) tak se o 4k nemusíme ani bavit. Mě se docela líbí nová kamera od Sony. Na záběrech z motorky mi chybí nějaké informace o cestě a to Sony vychytalo. Dalo do kamery GPS a zaznamenává s videem i tyto informace. To je přesně to co bych chtěl. Vidět trasu a rychlost. Ještě by mohli přidat akcelerometr a kompas jdou udělat zajímavé statistiky hned v obraze videa.
Mrkněte na recenzi na http://www.dprevi...o-recorder
HonzaGS-SV napsal:
P.S. ve videu si všimněte na 3:22 jak poskočí obraz při kompenzaci expozice u X7...
zrovna tohle video bych neuvadel jako nej priklad srovnani
za me obe kamery super a u me rozhodne asi cenovka podle me neudela clovek chybu ani s jednou z nich a rozdily jsou a proste budou v necem je dobra ta v necem druha ani jedna nevycniva nad tu druhou o tolik, aby to bezny uzivatel ocenil jeste pockam na HERO+ zda velikost otolik bude mit vliv na moje rozhodovani
Upravil schrek dne 24.10.2013 19:47
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
zrovna tohle video bych neuvadel jako nej priklad srovnani
za me obe kamery super a u me rozhodne asi cenovka podle me neudela clovek chybu ani s jednou z nich a rozdily jsou a proste budou v necem je dobra ta v necem druha ani jedna nevycniva nad tu druhou o tolik, aby to bezny uzivatel ocenil jeste pockam na HERO+ zda velikost otolik bude mit vliv na moje rozhodovani
Musím říct, že to vidím podobně a to doma máme GoPro Hero 3 Black. Co jsem koukal na video tak ActionPro místama vedlo v barevným podání (jde doladit na SW) ale GoPro si zase líp vedlo v protisvětle. Na ActionPro se mi líbí displej, ale zas to je na úkor váhy a velikosti, takže je to každýho volba. Plus to o čem mluvil Honza je zas výhoda co se týče servisu a dostupných dílů, přece jenom GoPro je všude. Ale chyba asi nebude ani jedno.
schrek napsal:
Lidicky resim dilema kterou koupit. X7 se da sehnat v celtecu za 9200,- (s ovladacem uz je to 11114,-) a H3B jde sehnat za 7200,- nikdy nebudu asi tocit na plny rozliseni jelikoz bych se asi musle zblaznit pak to strihat , teda spis muj kompl.
Mel jsem porovnani obou kamer a X7 proste vychazi obrazove lip teda dle meho subjektivniho dojmu. Ale zas nema ovladac za ty prachy, nekdo si to zvykl bez neho nekho ho proste povazuje za nutnost, treba v mem pripade ovladani pres telefon pripojen pres wifi nepripada v uvahu. Nechapu proc Actin pro nevzalo ovladac s SD21 kde byl jednoduchej a hlavne praktickej a nesnizujici vydz baterie jako wifi ovladac.
Zas penezne je to citelnej rozdil a ted babo rad ze?
Ahoj kde jsi viděl GPHERO3Blk za 7200? Jinak já bych šel do Hera. Měl jsem ho mockrát půjčený a za všech podmínek max. spokojenost. Wifi ovladač fajn, ale zapnuté wifi hrůzně vybíjí baterii kamerky, takže po čase přestaneš používat. X7 jsem měl taky v hledáčku, ale kamoš teď zakoupil a pro mě vede Hero. Obrazově podle mě stejné, ale display u X7 zvětšuje kameru a na slunci je nepoužitelný. Je to jen můj osobní názor.
V UK pres kamarada,nebo ebay ted tam tri skoncili kolom 7000, jedna upne nova a dve pouzity
Upravil schrek dne 27.10.2013 05:34
Čeština můj koníček
tak ted se roztrhnul pytel na ebay s GO PRO HERO BLACK za super ceny jak vydali tu PLUSKU cena zacina na 6200 + posta , vse anglie
Čeština můj koníček
Tak asi rozhodnuto kdyz GO PRO HERO 3+ Black. S cenou 8506,- neni asi co resit. Pokud nebude vyhovovat tak ji tu pak strelim ale to si myslim ze je silne nepravdepodobne
Upravil schrek dne 09.11.2013 13:55
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tak asi rozhodnuto kdyz GO PRO HERO 3+ Black. S cenou 8506,- neni asi co resit. Pokud nebude vyhovovat tak ji tu pak strelim ale to si myslim ze je silne nepravdepodobne
Jojo to je fajn nabídka. A je to komplet balení s ovladačem?