Čau, já mám na padácích od TT LED světla SW MOTECH. LED je kuli výkonu, ale je to rozhodně lepší, docela dost jezdím v noci. A taky tu vysokosvítivou H4 v hlavním světle.
Olda79 přiložený následující obrázek:
Olda79 napsal:
Čau, já mám na padácích od TT LED světla SW MOTECH. LED je kuli výkonu, ale je to rozhodně lepší, docela dost jezdím v noci. A taky tu vysokosvítivou H4 v hlavním světle.
Nejsou ty světla přímo na ráně v případě pádu? Mám ty samé padáky a dal jsem je raději nahoru...
servisak napsal:
sice to není na 650 ale na GSA a jako dálky kdyby někdo chtěl inspiraci.
Co je to za značku?
nazdar jsou to svetla Made in Honkong ktery sem Servisakovi a ostattnim co je tu maji koupil na ebay jestli chces taky muzu slouzit zrovna dnbeska sem bral pro dav dalsi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
servisak napsal:
Co je to za značku?
nazdar jsou to svetla Made in Honkong ktery sem Servisakovi a ostattnim co je tu maji koupil na ebay jestli chces taky muzu slouzit zrovna dnbeska sem bral pro dav dalsi
Nebo tady: http://www.aliexp...amp;page=1F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tomyz napsal:
Ahoj, dnes jsem se ujistil, že originál světla s žárovkou Osram Night Breaker stojej za prd. Napadlo mě vyslat do éteru otázku, jak jste to vyřešili vy?
Za každej tip budu rád.
Tom
Já byl spokojen. Dával jsem je i do auta a zlepšení značné, navíc legální.
newman
servisak napsal:
Co je to za značku?
Ahoj. Je k nim nějaký odkaz???
Díky. P.
Upravil newman dne 23.10.2013 19:32
newman
Shreku na kolik vyjdou ty made in HK jak má servisák? Asi bych si je přes tebe taky objednal když jsou na ně takový reference pokud ještě přijímáš objednávky.
Mel jsem na moto nasledujici drzaky pro VisionX, delal jsem sam, material dural.
I pri rozsvicenych ve dne, blinkr bez problemu citelny, ala mlhovky elipsa 45/15 stupnu. Data pro vyrobu na vypaleni bych nasel
machcomp přiložený následující obrázek:
[192.02Kb]
Upravil machcomp dne 23.10.2013 22:01
BMW F800GS Adventure
Tomyz napsal:
Shreku na kolik vyjdou ty made in HK jak má servisák? Asi bych si je přes tebe taky objednal když jsou na ně takový reference pokud ještě přijímáš objednávky.
mas PM
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To xHackerM: No, je to tak tak, ale padáky to kryjí. V neděli jsem to pěkně položil, ohnul jsem až brzdovou nožní páku, ale světlo v pohodě, padák to zachránil. Každopádně, když spadneš blbě a je tam třeba vyvýšený kámen, nebo hrbol, tak to asi odnese, ale to kdekoliv, když to blbě trefíš.
servisak napsal:
Co je to za značku?
jo ty svetla mi servisak ukazoval. Taky by mneneco takoveho na Dakara zajimalo. Za kolik a jake druhy mlha/dalka?
Pokud jde o F650GS tu pravou ne ten dvouválec tak je tam strašně málo místa.
Chtěl jsem tam tu HID výbojku dát ženě, ale pak jsem to vzdal. Ono už tak je vše za parabolou jak ježek v kleci.
Uvědom si, že tam je ten elektromagnet a změř to. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Pánové jde to ale je to masakr to tam poskládat. daval jsem to tam . jen je potřeba vyndat z paraboly ten plast a dát to přímo doní
... servis a diagnostika BMW Motorrad