to Vevis: kamarád má TransAlpa 600 od Boba, je to leštěnka, nemá na tu moto čas, tak ji chce prodat, kdyby Tvůj kamarád měl zájem, dej vědět....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Alpíka(600, r.97) jsem měl pět let a spokojenost. Měl najeto hodně a šlapal jak hodinky. Kdybych netoužil po Báwu, byl by u mě dodnes...
Všechny rady už byly řečeny výše, přeji šťastnou ruku při koupi.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Taky jsme ho na jaře kupovali. Vzali jsme vlek a za jeden den jsme jich viděli 8, ale nic pěknýho Nakonec jsme koupili díky místnímu členovi poslední model 650 ve voňavym stavu. Takže za mě - brát to radsi od někoho známýho, protože každej to po telefonu vychválí a nakonec to jsou strašný vraždy. Myslim, že kamarád bude spokojenej - mě ta motorka strašně sedla a připadalo mi, že na ní mám nalítáno min. 50 tkm. Fakt moc příjemnej, čitelnej stroj!Kdyby jí dělali větší s kardanem a aspoň v litru, tak bych do ní šel. Co se týká techniky, tak ty ventily a svíčky a vzduch + oil filtr jsou fakt na pikaču, ale dá se na to zvyknout - zlatý báwo. Náhon tachometru na přednim kole je dobrý hned po koupi vyndat, vyfoukat bordel a promazat. Taky kámošovi začal blbnout a nakonec jsme vyměnili to vnitřní plastový kolečko. Jinak kámoš je s tim spokojenej a myslim, že pro někoho, kdo sedlal jen jawu to bude naprosto dostačující.
Zmínil bych ještě jeden rozdíl mezi 600 a 650. 600 je vyšší a složím se na něj. 650 - kolena mám jako sexuální pracovnice v plném záběru. Oba si po dosednutí pěkně "sednou", ale 600 je prostě taková endurovější. Pro trpajzlíky s krátkejma nohama to taky není žádný med. Na obou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pokud odejde šnek v náhonu tacháče není potřeba kupovat celý origo
Na africatwin je člověk, který to vyrábí a prodává za 800,-
Pokud to člověk občas vyčistí a promaže, tak vydrží fakt dlouho, hodně přes 100tkm
A pokud někdo jezdí off a brody, tak se prostě o mašinu musí více starat
Ještě jedna rozdílnost mezi 600 a 650
650 má pod sedlem obrovský kastlík. Vleze tam pumpička, pakny (kratší) ....
Další prostor je nad koncovým světlem
Vjetrnik napsal:
to Vevis: kamarád má TransAlpa 600 od Boba, je to leštěnka, nemá na tu moto čas, tak ji chce prodat, kdyby Tvůj kamarád měl zájem, dej vědět....
Ok.Dik.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zdar,mam tu taky jednoho na prodej.kamaradky tata me poprosil at ho hodim na net.rv.98 najeto 21000,(jen on najel za tech 5 let co ho ma asi 3500km a ta slecna pred nim asi 5000km a mela ho taky asi 5let.ma to kosm.vady ale jinak peknej ,chce za nej 55000kc.(cenu jsem mu poradil,treba pujde dolu)pokusim se ho jeste ted hodit na motoinzerci a dam sem odkaz.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
qwert napsal:
Nechce někdo mého alpíka v terénu neježděného?
Beru jí hned, cenu dořešíme....vždyť máš Káťu.....a může být i s tím bahnem
Beru jí hned....no jo ale ty jí neprodáváš a jenom dráždíš
Nezbývá než ji postavit a udělat setřičku....
no jo....je to krasavice
fakt.....už se těším jak ji uvidím naživo.....a pak už jen zalézt do dílny...a makat....ta 18 je super, se tam hodí, a jde tam asi díky tý kyvce viď ??
Transalp je moje srdeční záležitost, jezdil jsem dva před GS..najeto cca 60 tis na obou a kdyby bylo pár platidel navíc, tak stojí v garáži vedle GS jako motorka na denní ježdění do práce a pod. ...a kdyby takovej tuningovej..tak terénu mám kolem mraky...uf
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Transalp je moje srdeční záležitost, jezdil jsem dva před GS..najeto cca 60 tis na obou a kdyby bylo pár platidel navíc, tak stojí v garáži vedle GS jako motorka na denní ježdění do práce a pod. ...a kdyby takovej tuningovej..tak terénu mám kolem mraky...uf
U mě je to stejné,mám už třetí lc8 na kterých je naprosto úžasné svezení,ale alpík je srdcovka..
qwert-e KUA chlape to je pěkné!!! Já jsem se rozhodl také nechat dát "UPSIDE" a eventuelně velkou nádrž na moje XR 400.
Z čeho jsi tam dával vidle? Jen zvědavost. Bratránek má TRANSALPA a tak do něj pořád rejpu ať to předělá... Až uvidí foto tvého ALPA bude čučet :-)
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz