Každý centimetr je znát a pro dlouhány jsou dobré i snížené stupačky, já sice dlouhán nejsem, ale řídítka mám zvýšená + blíž k sobě + snížené stupačky a komfort nemá chybu.
Mimochodem, Drákulka ještě nedala inzerát, ale prodává zvýšení řídítek, tipuji kolem 3 cm. Koupila je s motorkou, ale při její postavě jí víc vyhovuje standardní výška. Cena kolem 500,- + pošta...
Ivan napsal:
Každý centimetr je znát a pro dlouhány jsou dobré i snížené stupačky, já sice dlouhán nejsem, ale řídítka mám zvýšená + blíž k sobě + snížené stupačky a komfort nemá chybu.
Mimochodem, Drákulka ještě nedala inzerát, ale prodává zvýšení řídítek, tipuji kolem 3 cm. Koupila je s motorkou, ale při její postavě jí víc vyhovuje standardní výška. Cena kolem 500,- + pošta...
..... a ti nejvyšší si namontujou řídítka ze Sobi 20
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
ked si budete davat akekolvek nadstavce pod rajdy, tak skrutky dotahujte rovnomerne, nech mate medzery rovnake - vid obr.
vlk přiložený následující obrázek:
nevim jak je to na 1150 ale na 800 se ma dotahnout predek na plno a pak dotahovat z druhe strany az to drzi , ten nevim jakej moment tam ma byt
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
nevim jak je to na 1150 ale na 800 se ma dotahnout predek na plno a pak dotahovat z druhe strany az to drzi , ten nevim jakej moment tam ma byt
schrek napsal:
na 12-ce dle manuálu stejně ... nejdřív předek (bez mezery) a pak zadek (21 Nm)
(ch)stepan
Peco napsal:
Zdravim chlapi mam dotaz,chcel by som zvysit riaditka cca o 5 cm,ale zaujima ma ci na to stacia povodne hadice,lanka,a draty,alebo sa to musi predlzovat?
Budem vdacny,za kazdu radu.
Tak kupene,streknute a namontovane.
Vsetkym dakujem za rady a tipy.
Dakuejm este raz Dusanovi za velmi fer jednanie,rychlost a super cenu
Peco přiložený následující obrázek:
Ja jsem to jen nasel, tak nevim o kolik to je. Ja je mel od Cyrila a tam jsou to nejake 3cm
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
chlapíci , má dotaz. Rád bych obdařil svojí bramboru zvýšením řídítek. Pokud budu kdekoliv hledat, stačí znát jen o kolik to chci zvýšit a aby se to vlezlo na 22 mm průměr? Nehraje tam roli také šířka šroubu nebo rozteč?
BTW: Nemáte nějaké přebytečný kousek v garáži? Zvýšení tak okolo 3 cm, abych nemusel měnit hadice.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Fanous napsal:
chlapíci , má dotaz. Rád bych obdařil svojí bramboru zvýšením řídítek. Pokud budu kdekoliv hledat, stačí znát jen o kolik to chci zvýšit a aby se to vlezlo na 22 mm průměr? Nehraje tam roli také šířka šroubu nebo rozteč?
BTW: Nemáte nějaké přebytečný kousek v garáži? Zvýšení tak okolo 3 cm, abych nemusel měnit hadice.
ano, v prvom rade si zvolis o kolko chces zvysit.
ano priemer riditek je dolezity ako aj dalsie rozmery/tvar nadstvacov ( osova vzdialenost otvorov pre skrutky, priemer otvoru pre skrutku, dlzka, sirka nadstavca. Vacsina predajcov ma vsak toto zmaknute a do popisu uvadzaju typ motorky pre ktory je urceny.
na zvysenie 3cm menit hadice nemusis.
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk