jak kdy ! před pár rokama jsem stál koncem dubna na Miranda de Ebro v 60cm sněhu,to napadlo přes noc.pět dní před tou nadílkou jsem tam běhal v tričku :-) Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Kenvelo napsal:
Maarty 82 : Nebyla by varianta osobákem 4 osoby a kamionem motorky ?
jama probléma :-)
do F 4 motorky v pohodě z5 do čr dvě a dvě :-( možná by se to povedlo najednou,ale dost nakládáme do Maďar ,tak ti nezaručím že by jeli všecny pohromadě..Odjezdy z F máme pondělí středa čtvrtek .Jinak dílny sklady jsou pod Alarmem.nikdy se tu nic neztratilo
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
jak kdy ! před pár rokama jsem stál koncem dubna na Miranda de Ebro v 60cm sněhu,to napadlo přes noc.pět dní před tou nadílkou jsem tam běhal v tričku :-)
takze pokud by byl zajem,tak jak dlouho predem se Ti ozvat a zacit to resit???
Raději dej i dřív vědět,že se něco chstá,jinak měsíc do předu.Musím si naplánovat odjezdy aby to klaplo.Jen doufám,že se to nezvrhne v mega cestovku :-) Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Raději dej i dřív vědět,že se něco chstá,jinak měsíc do předu.Musím si naplánovat odjezdy aby to klaplo.Jen doufám,že se to nezvrhne v mega cestovku :-)
No obávám se,že by mohlo.Stále přemýšlím a zimní Africe a toto by bylo dobré řešení.Vy máte v kamionu tolik místa,že tam naložíš ještě motorky?Co na to říká váš vytěžovák?
Maarty 82 napsal:
Raději dej i dřív vědět,že se něco chstá,jinak měsíc do předu.Musím si naplánovat odjezdy aby to klaplo.Jen doufám,že se to nezvrhne v mega cestovku :-)
No obávám se,že by mohlo.Stále přemýšlím a zimní Africe a toto by bylo dobré řešení.Vy máte v kamionu tolik místa,že tam naložíš ještě motorky?Co na to říká váš vytěžovák?
Taky bych se chtěl juknout :-)
nevím co je to vytěžovák? :-D jestli myslíš dispečera :-)
jinak vozíme pěknou paletovku a tu si dokážu poskládat aby mi místo zbylo :-) samo že na firmě neřeknu ,že vezu moto a lidičky co znám jen od klávesnice,ale rodinu a kamarády .Mám šéfa frajera a takové věci nejsou žádný problém :-) Bohužel pro vás už do špáňa moc nejezdíme :-( loni nebyl problém Barča,Valencie Gibraltar.Bohužel se na jihu SP strašně krade!!!Tak se to nevyplácelo.smůla :-(
Maarty 82 napsal:
Jezdím s kamionem ,máme stabilní práci z Madďarska do Angouleme Francie.Tak termín dokážu dát max měsíc do předu.Musím s kolegy naplánovat odjezdy.Samo že to dokážu tam i z5.Naložit moto dokážu jen v plzni ve fabrice,nebo s kamarádovo autem co má čelo.cesta je dlouhá 1450km Plzeň-Manheim-Mulhaus (9hod pauza!! bohužel to na zátah na základnu nedokážu ,brzdí mě předpisy), Angouleme - na firmě máme rampy tak s vykládkou není problém.sociálka dílny a spaní ve starším MobilH není problém ( není to žádný Grand hotel )- mikrovlnka konvice sporák a české proramy jsou v ceně a krám je cca 3km od firmy ,něco jako Tesco!!! Malé mínus je pokud vás budu brát dva tak jeden musí přežít 9hodin spánku na otočené skoro položené sedačce!mám tu jen dvě postele a své se nevzdám :-) Nazávěr ,pokud zůstanete někde po F nepojízní možná bych to dokázal provolat a stáhnout vás z5 k nám na firmu a řešit dál opravu nebo transport dom.
Makro,Tipos ,další kamarád na Jateční ,a pak ten kámoš co má 7.5tunu s čelem to už bude na domluvě
Upravil Maarty 82 dne 02.11.2013 22:56
Jasné :-) zatím to vypadá že řeknu kamarádovi co má Bus a já budu tahat techniku :-)
Jak vás bude 30 tak už to má smysl :-D
Maarty 82 napsal:
jinak vozíme pěknou paletovku a tu si dokážu poskládat aby mi místo zbylo :-) samo že na firmě neřeknu ,že vezu moto a lidičky co znám jen od klávesnice,ale rodinu a kamarády .Mám šéfa frajera a takové věci nejsou žádný problém :-) Bohužel pro vás už do špáňa moc nejezdíme :-( loni nebyl problém Barča,Valencie Gibraltar.Bohužel se na jihu SP strašně krade!!!Tak se to nevyplácelo.smůla :-(
no a neda se za tu moto neco rozumnyho normalne oficialne zaplatit?
pokud to nebude nejaky nesmysl, tak ja si klidne zacaluju
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jestli myslíš až dolů do SP tak jedíně provolat český dopravce co dolů jezdí.Jihočeský Kafka ty jezdí k Valencii ,Hořovický DAK ty tahají dost Lisabon ,pokud bych sehnal číslo bejvalej kolega tam jezdí ,ale nic neslibuji :-( jinak co se týče dopravy k nám na fa tak tyhle kraviny neřeš :-)
Maarty 82 napsal:
Jj dispečera.Koukám,že to máš v práci dost dobré.To SP by bylo dobré,kdyby se dalo domluvit.
Maarty 82 napsal:
ani muk no moc bych si to SP nemaloval :-(
No nejlepší bude ten bus a kamion.Řidičů busů a kamionů,je tady dost,tak se to dá jet na jeden zátah,když se rozhodnou vyrazit taky na velkou výpravu GSfóra do Afriky.Kdysi jezdili kluci z Karosy Vysoké Mýto na závody v trialu,upravenou Karosou.Předek busu sedadla,zadní část moto.Jo to byly časy!!!Nechce si kámoš,taky upravit bus?
Maarty 82 napsal:
No nejlepší bude ten bus a kamion.Řidičů busů a kamionů,je tady dost,tak se to dá jet na jeden zátah,když se rozhodnou vyrazit taky na velkou výpravu GSfóra do Afriky.Kdysi jezdili kluci z Karosy Vysoké Mýto na závody v trialu,upravenou Karosou.Předek busu sedadla,zadní část moto.Jo to byly časy!!!Nechce si kámoš,taky upravit bus?
no zeptám se ,ale to by asi pak v zádu ty důchodci co vozí do chorvatska a pouští jim cestou Čelisti :-D dost remcali že je veze jak dobytek
Maarty 82 napsal:
mmch to by byl ultimatni projekt
kolik to tak muze stat? kdyz jsme se slozili na Bohumila,,
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2