...hmmmmm tak koukám pánové jsou suteréni .... to tu je jak v poradně pro puberty jak ze sebe udělat starší
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Kasak napsal:
Táta mi říkal,že si mám mazat hubu slepičincem,ten prý táhne.
Slepičinec se blbě shání, ale mám doma kočku...
To táhne taky dost...myslíš, že to pomůže...??
Tak určitěěě!
To Menčas:
pane inženýr jak to s Váma vypadá?Co otec už se trošku oklepal?Mám pro tebe voňavou 1100 gs udělám cenovku,když tak dlouho čekáš.
Až budeš v Práglu zavolej dáme plzničku u nás na vsi ubytování zajištěno,strejda Medik + bohém Eman dorazí jistě taky maj to přespole
Upravil Bob dne 01.11.2013 09:47
Taky jsem se včera oholil. Žena se nestačila divit. Ale je to pro dobrou věc, jen ať se o tom mluví. Několik let nosím plnovous, takže teď si připadám, že je mi furt zima a taky bez těch fousů vypadám jak ucho .
David - Brno, 1150 GS.
Kasak napsal:
Táta mi říkal,že si mám mazat hubu slepičincem,ten prý táhne.
Slepičinec se blbě shání, ale mám doma kočku...
To táhne taky dost...myslíš, že to pomůže...??
Tak určitěěě!
To Menčas:
pane inženýr jak to s Váma vypadá?Co otec už se trošku oklepal?Mám pro tebe voňavou 1100 gs udělám cenovku,když tak dlouho čekáš.
Až budeš v Práglu zavolej dáme plzničku u nás na vsi ubytování zajištěno,strejda Medik + bohém Eman dorazí jistě taky maj to přespole
čau strýčku Bobe, abych tě poznal když se tu s Emanem hlásíš ke sdružení bez žiletek ...nejdřív hladce oholení, akorát Emil jednu dobu vypadal jak mušketýr, ale teď nevím jak je na tom .. ))
...s otcem je to oukej, ještě nás čeká spousta práce překopat systém ....a co se týká mašiny tak to šacuju o řadu výýýýýš ....ale vše se včas dovíš
pozdravuj vejra emila a jak dobojuju v Karviné tak beru dovolenou a bude i cesta do Phy
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Medik napsal:
Mě to roste rychle, ale mám to od zrzavé po šedivou a obávám se, že bych narazil na razantní nesouhlas u manažerky volného času. Když něco na hubě, tak "plnej knedlík" - pořádnej plnovous.
Na knírky mám asociace z vojny - MAFUKO tam byl skoro každej lampasák.
Pro mladší a štáckri ply - MAFUKO je zkratka MAlý FUskatý KO (slovensky pyj)
MAFUKO, alebo VYFUK prípadne KOBRA
tento rok to chcem dat az dokonca...
Upravil raptor dne 03.11.2014 12:33
live fast, die young be wild, have fun
A já to mám pořád zakázaný
Ale mám eště v živé paměti, že "přetrpět" je třeba jen první měsíc a pak už to ani nekouše, ani neškrábe.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky jdu do toho,este den necham plnovous a pak sup s tim dolu.Vzhled knira necham na me dvorni kadernici,je to holka sikovna a urcite vymysli neco hezkyho,kdyz uz to mam mesic nosit!A fotky by to chtelo panoveee