Minuly vikend jsem jel autem z J. Hradce a za Orlikem me po zadnim predjizdel jeden bezmozek na GSXRu a za nim uhaneli dalsi dva silnickari. Ja tou dobou jel 95km/h. Nechapu.
Jinak ja jezdim tak, abych byl schopen nejak rozumne reagovat na dopravni situaci.
dodge_srt8 napsal:
Podle policie asi dost svižně ........zbývají mi 2body ale snažím se do 120 a vesnice teď 55
tvl ty mas deset bodu?
tos mel docela kliku...
ja se snazim tech +20 v obci a +30 mimo, ale uz asi mesic jezdim +40 v obci a +50 mimo.
Ale vcera jsem se rozhodl zpomalit a tempomat mezi vesnicema uz nedavam na 140, ale na 120 (rovna okreska).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V obcích dodržuji limit, mimo jezdím 100 - 110 cestovní tempo. Když předjíždím, samozřejmě co nejrychleji a to limit překračuju o něco více Dálnice tak 120 - 130 km/h. Ale spíš než tachometrem se řídím tím, abych měl čas a prostor pro případnej manévr v krizovce.
BMW R1100GS - '98 - 70000km
jarves napsal:
Jezdím podobně jako všichni, ale pak mě může naštvat, když mě změří při výjezdu z vesnice kde nic není 62 km/h. 1000 Kč + 2 body.
Podobne ubohym zpusobem jsem dostal pokutu jednou cestou od Vevise z Machova.
Toho to zrejme tak vzalo ze s tim prastil a sel jezdit na kole
mne naposledy chytili tusim 66 na tricitce.
normalne tam jezdim kilo, neb skacu prahy (na osmikile).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahojte,
v obci jazdím 60 a mimo okolo 120. Nemám ale rád pred sebou nič ( okrem nás ), tak ako náhle je predomnou niečo snažím sa to čo najskôr obísť a vtedy sa neriadim tachometrom ale inštinktom
Obec do 60ti , mimo obce do 120ti a na dálnici,když už tam musim, tak do 150ti.
Jinak to mám hodně podobný jako Misinko79, nerad se za někým vleču,nebo přes nečí skla kontroluju situaci v provozu v mém směru jízdy... A muziku do helmy nepoužívám. Když už se nudim,tak si zpívám,nebo si dělám prdel z lidí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na geesu mimo vesnice konstantně 120-130, nejlepší je toto tempo na těch nejhorších okreskách, kde to řešim ve stoje na stupačkách.:-)
Na GSX-R 1000 co to dá, občas tam dle tacho padne i 299.
A abych byl komplexní, tak jet na louce přes kilo a pak chvilku plachtit luftem, tak toto je hardcore na Husabergu.Toto považuji za to nejvíc.
O body a rodný list jsem zatím nepřišel, alespoň o tom nevím.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Když sem rozšiřoval řidičák v 18 na velkou motorku povídal mi bodrý pán instruktor, že důchodce na babetě je proti mě v provozu štika. Myslím, že to dobré zůstává
No ale když se tu píšou i rychlosti tak já to mám 50/100/- (a když už ta dálnice musí bejt jednou za rok tak 120-140 podle toho jak moc jsem soucitnej se strojem)
Upravil MotoPaja dne 01.11.2013 19:56
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
ja jezdim vcelku podle pravidel mesto 50-60 mimo mesto 90-110 dalnice 110 - 150 jde hlavne ze vyssi rychlosti na te moji predni XT gume moc nejde od 120 se to dost vlni
jinak vcera jelikoz bylo 0,5 stupnu v 20:00 jdem z Hnusovic trochu pridla mesto 50-70 mino 110 -120 a dalnice 130 ono potme to moc taky nejde
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček