hicks napsal:
tam nemas to more... a to je na Sounionu to hlavni...
...to spíš je zajímavý pohled od paty chrámu směrem na Athény...
Na Suniu jsme byli na večeři s Docem...
rikam, ze je zajimavy to more!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: Stáňa také vzpomíná na Sunio jako na jedno z řeckých nej....mne více oslovila jiná místa...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: Stáňa také vzpomíná na Sunio jako na jedno z řeckých nej....mne více oslovila jiná místa...
u Sunionu jsem jako 10ti letej spratek ulovil svoji prvni krevetu a drzel jsem ji jako zajatce v lavoru u privesu.
17 cm
Trajekt do Terstu ok jeli jsem z Igoumenitsi kolem 23h v Terstu jme byli kolem myslím 3h. Kurtování bez problémů celé nalodění dobře organizované. Naloděných byla spousta motorek samé 1200 moje 1100 byla jako atrakce.
Ohledně kultury jsem barbar, takže moc neporadím, toulám se tam po horách a mám rád freediving.
Milda napsal:
Trajekt do Terstu ok jeli jsem z Igoumenitsi kolem 23h v Terstu jme byli kolem myslím 3h. Kurtování bez problémů celé nalodění dobře organizované. Naloděných byla spousta motorek samé 1200 moje 1100 byla jako atrakce.
Ohledně kultury jsem barbar, takže moc neporadím, toulám se tam po horách a mám rád freediving.
ja jsem nikdy moc nechapal, proc jezdit 23h trajektem, kdyz clovek muzes pres ten den, co cumi na lodi prejet do Ancony a jet jen cca pres noc.
17 cm
Vjetrnik napsal:
No Vjetrníku a ta MÍSTA ? ? ?
mne se hodne libil i Pelopones dole.
17 cm
PavelDR napsal:
Máte ještě někdo nějaké příjemné vzpomínky na Řecko???
Pavle, opatrně, aby Ti tady někdo neposlal fotky svých dětí ;o)), to počítám, že ty se tam dolů jedeš jen koukat néé ;o)) PS: myslím na jih, "dole" si děle co chceš
www.jantruhlar.cz
PavelDR napsal:
Máte ještě někdo nějaké příjemné vzpomínky na Řecko???
Pavle, opatrně, aby Ti tady někdo neposlal fotky svých dětí ;o)), to počítám, že ty se tam dolů jedeš jen koukat néé ;o)) PS: myslím na jih, "dole" si děle co chceš
Jj,jezdit,koukat a koupat.Jiné vzpomínky bych si odtud,ani já nechtěl dovézt.
soluň,asprovalta...alexandropuli,atheny,thermopyly...moře krásné..ale ti lidi...když byl někdo fajn a ochotný tak bulhar nebo řek co se vrátil z čech...jinak se nedivím že jsou kde jsou...
Vathia - pelopones, nejjižnější místo. Takový konec světa. Crelý pelopones je bomba na ježdění, v horách samá zatáčka atd. Githio - pelopones, je tam na pláži vrak lodi, taky dobry. Cesta z Monemvasii po pobřeží až nahoru do Nafplia. Jinak to co říkali
ostatní.
Renek napsal:
Vathia - pelopones, nejjižnější místo. Takový konec světa. Crelý pelopones je bomba na ježdění, v horách samá zatáčka atd. Githio - pelopones, je tam na pláži vrak lodi, taky dobry. Cesta z Monemvasii po pobřeží až nahoru do Nafplia. Jinak to co říkali
ostatní.