Dělal jsem to na 1200 a doufám,že na 800 to bude stejné.Do světla jsem nalil toulenové ředidlo a nechal týden působit.Potom jsem slabým ocelovým drátkem,který jsem naohýbal podle tvaru skla v místě spojení s tím plastem,odřízl.Teď jsem dělal další světlo a použil jsem technický benzín a taky to šlo.Pokud se ti jedná i o tu stříbrnou parabolu,tak tu mi dělali v jedné firmě v Liberci.Mám kontakt přímo na toho člověka,ale musel bych pohledat.Cena pokovení na 1200 byla asi 330 Kč.
Honza_BMW_VW napsal:
...vím, jsem Tě jen prubnul
pak dej vědět, jak si to upek ;o))
Jasne ze dam bude to zajimave ale na poradu dne to bude az nekdy v lednu jsou dulezitejsi veci
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
PavelDR napsal:
Dělal jsem to na 1200 a doufám,že na 800 to bude stejné.Do světla jsem nalil toulenové ředidlo a nechal týden působit.Potom jsem slabým ocelovým drátkem,který jsem naohýbal podle tvaru skla v místě spojení s tím plastem,odřízl.Teď jsem dělal další světlo a použil jsem technický benzín a taky to šlo.Pokud se ti jedná i o tu stříbrnou parabolu,tak tu mi dělali v jedné firmě v Liberci.Mám kontakt přímo na toho člověka,ale musel bych pohledat.Cena pokovení na 1200 byla asi 330 Kč.
Me se jedna jak uz sem psal o vymenu toho predniho skla z jedne paraboly na druhou.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak na to sa teším ako to dopadne. Ja totiž to budem tiež potrebovať opravu paraboly.
Pavel DR, naďaleko od nás je výrobňa Hella, myslíš že to tam tiež pokovujú, ten Liberec je predsa len trochu od ruky.
Tak práve cez Silvestra som s tým známym hovoril a nepokročil som. Je tam veľká fluktuácia ľudí a nevidí to moc reálne, že bi sa to tam dalo spraviť. Vraj staré svetlo musí biť dokonale očistené od pôvodného nástreku a musia tam mať nejaké prípravky na uchytenie a s tým sa tam nebude nikto hrať.