Tak už nás Tome nenapínej a pověz nám to. P.S. Ty jsi ten Tom z Gapa v tom bílím tričku s reklamama jak jsem tě potkal s kamošem a povidals že sbíráš letáky konkurence ?
WELL!!!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Odpověď na tu otázku je - jde to ale je to hnusný. Nádrž na Adventure je široká a ty kapsy jsou dělaný na R1200GS a trčí to podivně do stran. Mě se obecně tenhle tankbag nelíbí ani na R1200GS ale to je věc jiná. Na Adventure vypadají pěkně ty kapsy co se navlíknou na "oka" na padáku. Kamacitu to zvýší - vejde se do nich třeba lepení, lékárna nebo nějaký technický materiál nebo trička a chrání to i kolena před chladem a deštěm. Použil bych je radši než ty boční kapsy na VP45. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
no nepasuje uplne presne, ale mne to nakonec nevadi
a protoze postranni kapsy jenom na dlouhou cestu, ale tam mam tak jako tak i hlinikace....takze jsem stejne sirokej......ani mi to neprijde nejak divny na oko
poslal jsem i o brazek, ale opet to nefunguje, [nebo neco delam spatne]
Upravil Doc dne 15.07.2007 18:12
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Chytil jsem ho jen kolem krku a k bočním brašnám na jednu šnůrku a pak jednou pod sedlo. Boční brašny jsem chytil taky jen jedním kšírem každou. A ani se to nehlo. Levou boční kapsu jsem měl plnou upínacích popruhů a tak jsem furt při otáčení doleva troubil. Tak jsem je dal do pravý kapsy a už jsem netroubil. Stáhnul jsem si ho až zipem k sedlu a mám perfektní ničím neomezující pohled na přístroje, teploměr vzduchu pod přístrojovkou, GPS a vubec na vše. Jen při jízdě mám chvílema pocit vystřelenejch airbaků. Ale je to dobrý a nechávám ho zatím na moto. Mám s nim najeto zatim 650km.
Cycli přiložený následující obrázek:
[63.08Kb]
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ja jsem si ho koupil minulej tejden a mam najeto taky cca 600 kilasku.
1) je opravdu velkej a da se harmonikou vytahnout, takze se vejde mraky materialu.
2) bocni kapsy jsou nepouzitelny - furt troubim. Dobry tak na drobny na poplatky na dalnicich nebo na neco opravdu malyho
3) doplnkovej set na boky nadrze nemam, takze nemuzu slouzit
4) plastenka - nepochopil jsem, proc je sediva a nema pruhledny viko Dal jsem si tam plastenku ze staryho tankvaku od Louise, kterej ho ma - krasne to sedi
5) v "terenu" kdyz potrebuju sevrit nadrz kolenama, mackam na magnety a tankvak si tim sundavam. Az budu kupovat ty pytle na boky nadrze, problem se vyresi sam.
Já ho nevysouvám a ani nebudu. To bych nevyděl a pak už bych si fakt moch otevřit stěhovací firmu. Ale je pak velkej jak kráva. Až už moc. vždycky když je vidim vysunutý u kámošů tak to je hrůza. Blimbá se to jak nevim co a není přes to vidět. Nevysunutej je perfektní.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli..jo jo..měl jsem ty stejný na Varaderu..a někde jsem se dočetl, že sedí na 1150 líp..tak jsem musel vyměnit moto
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
pokud bys chtel videt "nazivo", myslim nasazenej a plnej VP45 TT, je na dost fotkach zde http://www.bmwgs....ead_id=325Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Zdravím, otvorím staršiu tému.
Chcem kúpiť tankvak. Na stranke Wunderlich som našiel so systémom Quick Lock: http://www.wunder...cksack.htm http://www.wunder...id=1250900
Máte niekto s týmto tankvakom skúsenosti aj na 1150GS? Na stránke píšu, že je aj na 1150GS, ale nikde na nete som fotku ani informáciu o kompatibilite s 1150 nenašiel.. Tak teraz neviem, či nie je iba 1200GS.
Ďakujem za pomoc.
Upravil gixerak dne 08.05.2011 15:08
Caf gixerak, takze ja som mal na 1100 tento system Quick-lock ale to nieje system wunderlich oni to iba predavaju, vyraba to SWmotech, je to podkova na nadrzi a do nejk sa prichyti tankvak tak, ze musis mat origos tankvak od Swmotechu na spodku tankvaku je zasa taka plastova podkova - protikus a iba sa to zacvakne, drzi to super ja som mal tankvak nalozeny vseliakymi vecami - mapy, fotaky, multitool, nahr. diely ..... asi cez 6kg veci a uplne super to fungovalo. Inac teraz mam 12Adv a kupil som novu podkovu na nadrz ( stara mi ostala mozem ti ju predat ) resp. ak chces posli mail mozeme sa strenut a pozries sa ako to vyzera. Inac na Sk predava tieto veci NORCOBIKES - odporucam.
horac: dik za info a za ochotu
A aký máš tankvak.. teda aky model? Ked bude viac času, tak sa ozvem a môžeme sa stretnúť a bližšie pozriem na ten system.
Tak dnes som bol kúpiť ten tankvak SW Motech GS. Zatiaľ som ešte nenamontoval podkovu, len som ho primeral a vyzerá, že nebude ničo mu zavadzať. Bál som sa tej hrazdičky, ale je tam dosť miesta aj na navigáciu.
To len tak pre informáciu, ak by ho niekto chcel tiež kúpiť, pretože na internete som našiel aj informácie, že na 1150 GS nepasuje.