Pokud vím tak na revampa maj jednotlivý díly katalogový čísla takže by to snad jít mělo. Jestli se tu objeví tomáš tak určitě bude vědět Jinak chválím též moc pěkná
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Carlos GS TT reVamp napsal:
Díky kluci, za přivítání.....a jinak,tím, že sem psal o drahé polovičce sem chtěl jen říct, že mám to štěstí, že sdíílí stejnou radost z Géesa a ježdění jako já ;-) ...né všichni maj doma takoví pochopení :-D tak bacha :-D
Hele nebylo to myšleno ve zlém. Jen to bylo první co mě napadlo
A nehaž flintu do žita, má mrznout až v prosinci
Splněný sen moje 1100GS
Carlos GS TT reVamp napsal:
Díky kluci, za přivítání.....a jinak,tím, že sem psal o drahé polovičce sem chtěl jen říct, že mám to štěstí, že sdíílí stejnou radost z Géesa a ježdění jako já ;-) ...né všichni maj doma takoví pochopení :-D tak bacha :-D
Hele nebylo to myšleno ve zlém. Jen to bylo první co mě napadlo
A nehaž flintu do žita, má mrznout až v prosinci
:-D v poho, vím, že je to prdel :-D nejsem vztahovacnej ;-) ....jinak o víkendu snad ještě něco dám... na DeeRku jsem lítal vždycky i v prosinci...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
racek napsal:
Motorka krásná. Gratulace. Prosim tě,kde je to focený u tý skály. Jsem taky z Plzeňska ,ale to místo mi nic neříká.Dík.
Cus, je to hned za Koterovem, směr Starý Plzenec....před jednou pravotocivou je výjezd rovne a po pár metrech vlevo :-) ...je tam sice páska a cedule jako, že tam úplně nesmis, ale tu mi odfouk vítr nahoru a ja to podjel :-D je to malinkej bejvalej lom....pěkný místo na foto ;-)
pro představu kolik to nyní stojí v německu a to je tam momentálně jedinej kousek na prodej. 217000kč bez dopravy + přihlášení
Ty jo Bobe, ten je divnej....ty kola, sedlo, barvy....fujky :-) ...na stránkách TT je vidět ten kit v černý barvě....není to špatný, ale ta modro stříbrná je prostě pecka ;-) , ještě jednou dík, žes mě prekecal, abych se přijel podívat ;-)
morabo napsal:
Velka gratulace k Revampovi i k prodelane boxerske intoxikaci!
PS: vitej do klubu, je to nelecitelny
Díkes, intoxikace proběhla skvěle...byla to moje první zkušenost s boxerem a musím říct, že super...ten motor se mi líbí, ten průběh, chod, kámoš na varanovi, když se dostane pod 3000 ot tak mu to škube jak svině...a tady u toho motoru nic, prostě jede, furt jede...kopec nekopec jede , říkám moje cesta při koupi od Boba do Plzně proběhla z jedním velkým rohlíkem a to mi asi 15 km pršelo :-) ... Už se těším na jaro a nějakej ten srazík, když to vyjde.
Čus Tome, radost s najetýma kilometrama fakt neubejvá ,ale občas mi prolítne hlavou, co jsem za ty peníze mohl mít jinýho, ale finále je vždycky stejný...udělal sem nejlepší rozhodnutí a každou chvilku, když na ní můžu sednout a projet se alespoň kousek si užívám. Jinak příští rok mě čekej na další prohlídku po 10ti, u tebe naprostá spokojenost chlape budu pravidelnej zákazník (doufám, že jen u těch pravidelnejch serviskách) ;-) A jinak na jaře by jsem mohli dát nějakou malou projíždku plzeňáků a okolí.
Upravil Carlos GS reVamp dne 19.11.2013 20:26
Gratuluju taky k ReVampu - krásná věc, hlavně když se vezme v úvahu že s tím přišli necelý rok před uvedením 1200GS.
Každopádně mám polovinu toho kitu na své motorce (zadní polovinu) a pořád si myslím, že to je perfektní design když se to srovná s původním zadkem Adventure
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...