Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

jsme v p.r.d.e.l.i...
MaO
Přidané 18.11.2013 22:46

Registrace: 23.02.08
I kdybyste založili ještě deset takových témat, nic tím nevyřešíte. Každopádně vést řeči jako "národ má to, co si zaslouží, češi jsou ovce, komunisti naučili lidi krást" atd., to jsou jen výkřiky do tmy. V podstatě tím jen říkáte jinými slovy... Já za to nemůžu, to jen ostatní jsou tupci, co špatně volí! Nejsou to tupci, jen využívají jedinou možnou "demokratickou" cestu ke změně.
Podle mě se na to dívá správně Kloss a já s ním musím souhlasit.

Macek01
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 18.11.2013 23:17

Registrace: 22.08.13
Mozna se tady proste a doufam jen docasne vytratila hrdost a ucta k rodine, lidem a praci. Otazka je, zda se vrati. Ale ctit znamena i verit a to vetsina Cechu neumi, nebo se to boji umet (tim nemyslim nabozenstvi). Proc to neumi nebo se boji, na to tady uz je mnoho odpovedi. Snad tu uctu budou chtit do zivota zpet.

Ja pravidelne volim, vychovavam deti k hrdosti a poctivosti a chci pracovat a proto pracuju. Je nas takovych dost, aby jsme tu karu vytlacili na kopec? nevim, snad budou pribyvat a projevi se to tim, ze uz dolu pojede sama. Ale za to ce se tu deje se proste stydim. Pravda hodnotim obdobi, ktery prozivam ne existenci Ceska.
Upravil Macek01 dne 18.11.2013 23:18

kaca
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 18.11.2013 23:24

Registrace: 12.08.09
A pořád dokola a pořád dokola...Chcete vysvětlovat demokracii? Proč, když to někteří nepochopí do konce života. Ten základ, to aby demokracie fungovala není o žádné politické straně, vládě atd. Je to jen a jen o vlastní odpovědnosti za vlastní činy, o odpovědnosti k věcem veřejným, ke svému okolí. Tohle, pokud to nemáte v sobě za vás neudělá žádná partaj. Už v základu je to vidět třeba na silnici. Pravidla jsou známá a jasná a těžko popiratelná: Na stopce se zastaví - kolik šoférů to udělá? Jeden z 20ti? Možná i to jsem přestřelil. Pomůžete někomu s kým to praští na ulici, tak jako je to napsaný v příspěvku vejš? Kradete? Dnes a denně vidim podobný situace a lidem to přijde úplně normální, že se věci vosíraj. Kdyby jim to normální nepřišlo a bylo to jak se tvrdí, že špatní jsou jen ti nahoře, tak by se ti co chtějí žít normálně dávno zvedli a dali to pořádně najevo - a tím samozřejmě nemyslím nějaký bolševický nebo jiný puč. Jenže když to někdo udělá lokálně, tak se na něj většina dívá jak na pitomce, kterej je jim možná i nebezpečnej, protože by se něco mohlo dít, změnit. Nemotejte do toho ani ekonomiku, to nemá z vlastní odpovědností nic do činění.
Ano, tenhle národ je z větší části naprosto degenerovaný a tupý stádo, volba jeho jasnosti Ovaru je toho koneckonců jasným důkazem.
Pokud se tohle nezmění - a jediná šance jak to udělat je začít doma s malým miminem -tak to bude pořád stejný - hrdinství za rohem, v hospodě a třeba i tady. Je to běh na dlouhou trať, delší než život jedný generace...Ale za mne to určitě stojí za to.
Pink Floyd - Coming Back To Life

Kraftrad
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 07:03

Registrace: 08.04.12
Mr GS napsal:
Kraftrad napsal:
Aspoň trochu hrdosti ve vás zůstat mohlo, vzpomeňte si na historii. Jsi Čech, tak si toho važ. Jenom kňouráte, hledáte videa a předháníte se v tom, kdo náš národ nejvíc zesměšní. Srabové...

Historii???
Myslíš,když přišel Němec a vzal si co chtěl,nebo Rus a vzal si co chtěl...?Od doby,co jsme samostatnej stát,tak jsme známí jen jako pokrytci a zbabělci...a jestli máš na mysli těch pár stovek lidí,co odsud museli utýct,aby mohli aspoň bojovat,tak to jsou ty vyjímky,co potvrzují pravidlo.Dokud nás zase nezkoupí Rakousko nebo Německo,tak se budem válet ve vlastních hovnech...můžem se jen modlit,aby to bylo co nejdřív a aby to nebili Číňani.rolleyes

Jestli vidíš historii jen cca 100 let zpátky, tak jsi krátkozraký. A když tě to tak štve, zkus se přestěhovat někam, kde je národ jen hrdinů. Nezapomeň sem pak napsat, kdes to místo našel.

Kraftrad
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 07:06

allroad napsal:
Kraftrad napsal:
Aspoň trochu hrdosti ve vás zůstat mohlo, vzpomeňte si na historii. Jsi Čech, tak si toho važ. Jenom kňouráte, hledáte videa a předháníte se v tom, kdo náš národ nejvíc zesměšní. Srabové...

Omyl, vyjímky potvrzují pravidlo, je v nás více hrdosti než si myslíš.
Škoda, že nečteš pozorněji Wink

Četl jsem hodně pozorně. Ale to je ta část Čecha, která mi s.ere. Říká se tomu švejkovství, to, co jsem četl a shlédl pozorně...

Dovi
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 10:35

Registrace: 15.10.09
Ano, jsme v p.r.d.e.l.i , a konečně to došlo i vám...

Vám některým OSVČ a podnikatelům, kteří jste si tady v minulosti společně notovali a plivali a nadávali na "socky" a posmívali se těm méně schopným. Těm, kteří ve střední Evropě v 21. století postupně a čím dál víc nebyli schopni uživit sebe a své rodiny, a kteří navíc přicházeli a přicházejí houfně o práci už beztak bídně placenou.
To vše po "hospodářském zázraku" jednoho samolibého glorifikovaného účetního a jeho boys, který vyústil v krach v roce 1997, a spojenému s rozkradením státu (privatizace aktiv a socializace pasiv) a zadlužením dalších generací.

A jak je vidět, pokračujete v tom i nadále, přestože mnohé dnešní "socky" se generují i z vašich řad - z postupně zbídačované střední třídy.

Takže těm nadáváte a těm se divíte, že si zoufají, a proto volí, koho volí?

Ale ptám se:

Došla by vám naše situace i v případě, kdyby Organizovaná Destrukce Státu s chytrou Mirkou (kandidátka na všechny nejvyšší ústavní posty - předsedkyně PS, prezidentka ČR, premiérka vlády ČR...), lumenem Bendou a spol. v těch posledních volbách po zásluze nepropadla?

A kdyby asociální sdružení zvané TOP09 v čele s knížetem (a s takovými lidmi, jako Kalousek a nedávno ještě Drábek) nedostalo po prstech?

Došlo by vám to, kdyby se Jeho Jasnost po té jednostranné mediální masáži bývala dostala na Hrad a kdyby se teď Kalous s Němcovou znovu zase na dalších několik let hrůzovlády udrželi u koryta a mohli tak úspěšně dokončit devastaci tohoto nešťastného státu?

Pak byste byli spokojeni a opravdu si myslíte, že to bychom pak už nebyli v p.r.d.e.l.i ?

Jestli ano, tak jste hodně naivní a nevidíte si ani na špičku nosu.

kaca
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 11:06

No hlavně že to dochází tobě, to je nám asi všem hned lépe. Vždycky si takhle říkám, když čtu něco podobnýho, kolik moudrých a do všeho vidících lidí se tu pohybuje a říkám si, když mají tak ve všem jasno, proč tedy neudělají razantní škrt tomu všemu zvěrstvu - že by třeba nevidomé vyvedli z tápání založením té opravdové spravedlivé strany, aby bylo všem líp. Fakt dobrý, ještě pokračuj...thumbs up

Kraftrad
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 11:32

kaca napsal:
A pořád dokola a pořád dokola...Chcete vysvětlovat demokracii? Proč, když to někteří nepochopí do konce života. Ten základ, to aby demokracie fungovala není o žádné politické straně, vládě atd. Je to jen a jen o vlastní odpovědnosti za vlastní činy, o odpovědnosti k věcem veřejným, ke svému okolí. Tohle, pokud to nemáte v sobě za vás neudělá žádná partaj. Už v základu je to vidět třeba na silnici. Pravidla jsou známá a jasná a těžko popiratelná: Na stopce se zastaví - kolik šoférů to udělá? Jeden z 20ti? Možná i to jsem přestřelil. Pomůžete někomu s kým to praští na ulici, tak jako je to napsaný v příspěvku vejš? Kradete? Dnes a denně vidim podobný situace a lidem to přijde úplně normální, že se věci vosíraj. Kdyby jim to normální nepřišlo a bylo to jak se tvrdí, že špatní jsou jen ti nahoře, tak by se ti co chtějí žít normálně dávno zvedli a dali to pořádně najevo - a tím samozřejmě nemyslím nějaký bolševický nebo jiný puč. Jenže když to někdo udělá lokálně, tak se na něj většina dívá jak na pitomce, kterej je jim možná i nebezpečnej, protože by se něco mohlo dít, změnit. Nemotejte do toho ani ekonomiku, to nemá z vlastní odpovědností nic do činění.
Ano, tenhle národ je z větší části naprosto degenerovaný a tupý stádo, volba jeho jasnosti Ovaru je toho koneckonců jasným důkazem.
Pokud se tohle nezmění - a jediná šance jak to udělat je začít doma s malým miminem -tak to bude pořád stejný - hrdinství za rohem, v hospodě a třeba i tady. Je to běh na dlouhou trať, delší než život jedný generace...Ale za mne to určitě stojí za to.

Ty tady ukazuješ, jak máme všichni začít budovat tu demokracii od sebe, tím pomáháním a stavěním na stopce, pak nazveš většinu tupým stádem z důvodu toho, že nebyl zvolen ten TVŮJ kandidát...Hele, hochu, ty kážeš o demokracii a sám jí pošlapáváš, nepřijde ti to tak ? Demokracie je, když bude zvolenej ten, koho chci já a basta...pak vás nebudu nazývat tupým stádem, pak budete poslušné stádo, že...
A to jako myslíš vážně, že na stopce zastaví jeden z dvaceti ? Víš, nemám rád, když někdo přehání, ale ty jsi mezi nima králem, fakt ...middle finger

Macek01
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 12:46

Registrace: 22.08.13
Nechte to času, tady na fóru, který je určený pro naše koníčky to nevyřešíme.

Pamatujete Nagano a naše vítěztví, to bylo hrdých Čechů v ulicích. Takže tu mezi námi jsou. A ti co kradou a tím nemyslim jen ty nahoře, ale i ty co si právě nesou v kapse šroubky nebo kus plechu ti ať hlavně drží hubu a nestěžujou si, je to jejich práce tohleto a já se za ně prostě stydim. Bohužel je jich opravdu více než těch hrdých a poctivých a o tom sem přesvědčen. Chce to čas, ono je to semele a nejde to hned.

Mě se polovina rodiny odstěhovala do zahraničí a ano trpí tím, že jim chybí kořeny, jako všichni co utekli, ale vrátit se v žádnym případě nechtějí, co je důležitý je to, že jsme na světě tak malinký, že se o nás skoro ani nevía nikdo to neřeší co se tu děje nebo ne.

kaca
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 13:12

Kraftrad napsal:
kaca napsal:

Ty tady ukazuješ, jak máme všichni začít budovat tu demokracii od sebe, tím pomáháním a stavěním na stopce, pak nazveš většinu tupým stádem z důvodu toho, že nebyl zvolen ten TVŮJ kandidát...Hele, hochu, ty kážeš o demokracii a sám jí pošlapáváš, nepřijde ti to tak ? Demokracie je, když bude zvolenej ten, koho chci já a basta...pak vás nebudu nazývat tupým stádem, pak budete poslušné stádo, že...
A to jako myslíš vážně, že na stopce zastaví jeden z dvaceti ? Víš, nemám rád, když někdo přehání, ale ty jsi mezi nima králem, fakt ...middle finger

Hele, hochu (jestli nejseš, tak si to vyplň v profilu) ty to máš asi trošku složitější s hlavou, viď? Já jsem nenapsal, že volba byla nedemokratická, napsal jsem že hlupáky byl zvolen hlupák. Ani nic o tom, že když to není po mém, je to špatně. To že byl zvolen Ovar nevedlo k tomu, že posléze vzniklo tupé stádo, ale naopak.
A to s tou stopkou? Denodeně jsem v autě a vidim co se děje na kterýkoliv stopce předemnou, tak mě opravdu nepoučuj. A toho fakáče si nech na doma, hrdino..

LukyGs
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 16:16

Registrace: 25.08.11
Že si už kur.va nedáte pokoj. To už vám ta zima leze na mozek?!
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
kaca
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 16:49

LukyGs napsal:
Že si už kur.va nedáte pokoj. To už vám ta zima leze na mozek?!

Fšak už jo, jaro je ještě daleko...Frown

hobr
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 19.11.2013 21:18

Registrace: 29.12.10
V demokracii je lid podroben své vůli,
a to je kruté otroctví...
Anatole France
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

georg
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 20.11.2013 08:54

Registrace: 22.01.12
Pánové demokrati, nestěžujte si na ty nahoře nebo na pana prezidenta.
Jsou tam Ti, které jsme si zvolili. A je jedno jestli někdo toho konkrétního nevolil.
Princip demokratické volby je jako karty. Větší bere. Koho zvolí většina vyhrál. Je jedno jestli o jeden hlas nebo 20%.
Někomu z vás se zdá, že není koho volit? Chceš změnu? Tak kandiduj sám a předveď, že to umíš líp.
Klaus rozhodně není můj oblíbenec. Ale když se knížete ptali proč kandiduje, tak odpověděl: Já s panem Klausem téměř v ničem nesouhlasím ale v jednom má pravdu když říká. Chceš do toho mluvit? Tak se nech zvolit ať máš legitimitu. V opačném případě to jsou jenom hospodský kecy.
V hospodě je každej čech odborník na politiku a na fotbal. Kolik jste už v hospodě potkali lidí co tu politiku opravdu dělá a ten fotbal opravdu hrát umí?
co mě nezabije , to mě posílí

jezek
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 20.11.2013 13:30

Registrace: 05.11.08
georg napsal:
Pánové demokrati, nestěžujte si na ty nahoře nebo na pana prezidenta.
Jsou tam Ti, které jsme si zvolili. A je jedno jestli někdo toho konkrétního nevolil.
Princip demokratické volby je jako karty. Větší bere. Koho zvolí většina vyhrál. Je jedno jestli o jeden hlas nebo 20%.
Někomu z vás se zdá, že není koho volit? Chceš změnu? Tak kandiduj sám a předveď, že to umíš líp.
Klaus rozhodně není můj oblíbenec. Ale když se knížete ptali proč kandiduje, tak odpověděl: Já s panem Klausem téměř v ničem nesouhlasím ale v jednom má pravdu když říká. Chceš do toho mluvit? Tak se nech zvolit ať máš legitimitu. V opačném případě to jsou jenom hospodský kecy.
V hospodě je každej čech odborník na politiku a na fotbal. Kolik jste už v hospodě potkali lidí co tu politiku opravdu dělá a ten fotbal opravdu hrát umí?

to je vtip??? Kdo z nas tady ma financni prostredky na to aby mohl kandidovat?? Takze dalsi blabol kterym lze argumentovat ale neni podlozen na realnem zakladu.. dneska je politika obycejnej bysnys.. a kdo ma prachy na smeliny, vyhrava..

asi by nembyl problém kandidovat, ale kdo na to dneska opravdu má?? Tato akce je tak finančně náročná, že si ji může dovolit někdo kdo je byznysman (takže valastně skoro darebák) nebo někdo koho zasponzoruje "mafie" která ty finance má, a nebo se přidáš k někomu, a musíš zpívat píseň toho, koho chleba jíš.. Všechny skupiny, jsou svým spůsobem napojeny na financování z podsvětí a v politice se podporují zájmy těchto určitých skupin především..

takže argumentovat slovy: "kandiduj a změň to" je holý blábol, protože všichni "normální" lidi víme, že to není uskutečnitelné.. Wink Kdyby bylo, je tam pár "selských rozumů" už dávno..
Upravil jezek dne 20.11.2013 13:58

mozart
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 20.11.2013 16:54

Registrace: 08.02.11
Promiň Ježku,ale to jsou jen alibistické kecy. Volil jsi ? Víš kdo je Tvůj poslanec v obvodě kde bydlíš ? Víš kde má kancelář a kdy tam je ? Poslední otázka ,kolikrát jsi za ním šel " hele já tě volil a vy děláte něco jinýho než jste slibovali " příšte tě volit nebudu. Když tam přijde 50 lidí myslíš že se nezačne bát o ten flek ??? Komu jinýmu by se měli zodpovídat a skládat ůčty. Jenže všichni jen nadávají po hospodách a tak prostě nikdo nemusí nikomu skládat účty. Proč by si šel někdo někam stěžovat a nedej bože se třeba i podepsal,to by se pak mohlo přilít na jeho levárničky. To je lepší nadávat v hospodě nebo psát nesmysly na internet. Podnikám 20 let a nepřipadám si jako SKORO DAREBÁK. Zaměstnávám přes 40 lidí a ruku do ohně bych dal tak za 3. Do revoluce to tady bylo jako v akvariu. Ráno rosvítit, dostat nažrat ,večer zhasnout a tak pořád dokola. To byla euforie když akvarium prasklo. Jenže teď se musí starat každý sám o sebe.Mít zodpovědnost.To bolí. To je nepohodlný .Jak jednoduchý je rozdělovat my a oni.Oni za to můžou.Oni to udělali špatně. Oni ty darebáci a mafie H.O.V.N.O.

barokar
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 20.11.2013 21:14

Registrace: 24.08.09
mozart napsal:
Promiň Ježku,ale to jsou jen alibistické kecy. Volil jsi ? Víš kdo je Tvůj poslanec v obvodě kde bydlíš ? Víš kde má kancelář a kdy tam je ? Poslední otázka ,kolikrát jsi za ním šel " hele já tě volil a vy děláte něco jinýho než jste slibovali " příšte tě volit nebudu. Když tam přijde 50 lidí myslíš že se nezačne bát o ten flek ??? Komu jinýmu by se měli zodpovídat a skládat ůčty. Jenže všichni jen nadávají po hospodách a tak prostě nikdo nemusí nikomu skládat účty. Proč by si šel někdo někam stěžovat a nedej bože se třeba i podepsal,to by se pak mohlo přilít na jeho levárničky. To je lepší nadávat v hospodě nebo psát nesmysly na internet. Podnikám 20 let a nepřipadám si jako SKORO DAREBÁK. Zaměstnávám přes 40 lidí a ruku do ohně bych dal tak za 3. Do revoluce to tady bylo jako v akvariu. Ráno rosvítit, dostat nažrat ,večer zhasnout a tak pořád dokola. To byla euforie když akvarium prasklo. Jenže teď se musí starat každý sám o sebe.Mít zodpovědnost.To bolí. To je nepohodlný .Jak jednoduchý je rozdělovat my a oni.Oni za to můžou.Oni to udělali špatně. Oni ty darebáci a mafie H.O.V.N.O.

Jak to tak čtu, říkám si, ten Babiš byl ale blbej.
Vyhodit 100 miliónů za kampaň, když vlastně stačilo chodit za svým poslancem a říkat mu, co dělá špatně, a jak by to měl dělat lépe! Ale hlavně pro lid, který ho volil! Smajlíkpopadajícísezabřichosmíchy!
červenej Elf

smazak73
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 20.11.2013 23:07

Registrace: 26.07.08
Ano souhasím s Ježkem ....jsme v prdeli.
YouTube Video

Upravil smazak73 dne 20.11.2013 23:09

georg
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 21.11.2013 10:21

Registrace: 22.01.12
to Ježek: promiň Ježku, neznám Tě osobně a nechci se Tě v žádném případě dotknout ale píšeš nesmysly.
Osobně a dobře znám několik zastupitelů u nás v obci, několik radních včetně primátora v Hradci Králové a několik krajských zastupitelů. Pokud vím tak nikdo nebyl byznysmen, většina je nebo byli zaměstnanci, primátor je lékař. Nikdo z nich finančně nevložil do kampaně ani korunu ze svého a až na dva ostatní nekandidovali za zavedené politické strany.
Kandidovali a byli zvoleni na obecní, městské i krajské úrovni bez podpory hlavních pol. stran a použití vlastních fin. prostředků. Jsou to normální lidi jako ty nebo já, žádní skorozločinci ani mafiáni.
Takže není pravda, že nejde kandidovat. Nechce se protože nadávat a kritizovat je jednodušší a pohodlnější.
co mě nezabije , to mě posílí

bobGS
jsme v p.r.d.e.l.i...
Přidané 21.11.2013 22:14

Registrace: 29.08.11
kaca napsal:

Milý kaco. jasnější důkaz o představě svého chápání demokracie jsi nemohl dát, bohužel se s tím demokrat může ztotožnit jen z části - budu parafrázovat - chce se mě blejt velebnosti. Poučuješ nás tady o demokracii a sám její projev - volbu prezidenta nedokážeš unést jako základní projev demokracie - volbu většiny. Ty bys rád takovou tu svou demokracii, aby jsme volili toho koho Ty chceš. Dík to už tady bylo. Lepší Ovárek než zloděj a nedouk. Souhlasím s panem prezidentem - ze dvou špatných možností byla zvolena ta méně špatná. Otázkou je, proč jsme nebyli schopni volit líp a co pro to demokrati jako Ty jsou schopni udělat. Poradit koho volit. ? Samozřejmě jednotněGrin
Upravil bobGS dne 21.11.2013 22:18

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 126
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.30 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI