Celkom zaujimave blastre BARKBUSTERS su od australskej firmy RIDEVORX .
Prave som ich nahodil a vyzeraju super, montaz bez problemov a uprav, vsetko hned pasuje.
Cena vychadza okolo 90€ a kit specialne pre BMW F650 GS/Dakar obsahuje blastre s hlinikovou vystuhou+komplet montaznu sadu+defllektory+ 2cm nadstavce na zvysenie riaditiek+zavazia.
JuriK přiložený následující obrázek:
JuriK napsal:
Prave som ich nahodil a vyzeraju super, montaz bez problemov a uprav, vsetko hned pasuje.
Cena vychadza okolo 90€ a kit specialne pre BMW F650 GS/Dakar obsahuje blastre s hlinikovou vystuhou+komplet montaznu sadu+defllektory+ 2cm nadstavce na zvysenie riaditiek+zavazia.
Mám je objednané už 14 dní od Wunderlicha, snad budou pasovat i na F 800 gs.
Akorát cena byla cca 130 e i s dopravou..
Upravil bluesbery dne 15.02.2009 21:32
Bavore25 tady jsem našel použitý origo http://www.motoin...nosic.html
Za 450kčto jde ne?
Upravil Novej dne 18.02.2009 15:54
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
JuriK napsal:
Mám je objednané už 14 dní od Wunderlicha, snad budou pasovat i na F 800 gs.
Akorát cena byla cca 130 e i s dopravou..
¨
Tak to já tě naštvu ještě víc. Tady to vychází na 55 Éček akorát upevňovací kit není úplně stejnej. http://www.amtrad..._7602_7607
Upravil Novej dne 18.02.2009 16:12
Novej tie fotky na tej stranke nie su spravne. Blastre VPS MX nemaju hlinikovu vystuhu a su rozdielne od klasickych VPS. Pozri si to na stranke vyrobcu. http://www.barkbu...ts/15.html
Takze ratajme ze si teda zoberem klasicke VPS s hlinikovou vystuhou, samotne blastre bez montazneho kitu stoja 1298 Kc a potrebujes k tomu teda najlacnejsi montazny kit za 674 Kc. Za tu cenu stale nemas deflektory, ktore stoja naviac 362 Kc a to nehovorim, ze Ti stale chybaju 2cm nadstavce na riadidla, bez ktorych to nenamontujes a samotna montazna sada ich neobsahuje a bez nich Ti to bude pri plnom rajde suchat o plast(ta cast medzi sedadlom a riadidlami ) a samozrejme Ti este stale chybaju zavazia, ktore su usposobene presne na tieto blastre a ine tam nepasuju.
Takze uz by si minul 2334 Kc a ani zdaleko to este nie je to co obsahuje cela sada a samozrejme este to stale nemas ako namontovat na motorku.
Zajtra po svetle to nafotim, ale len mobilom. Nebude to ziadny zazrak.
JuriK napsal:
Novej tie fotky na tej stranke nie su spravne. Blastre VPS MX nemaju hlinikovu vystuhu a su rozdielne od klasickych VPS. Pozri si to na stranke vyrobcu. http://www.barkbu...ts/15.html
Takze ratajme ze si teda zoberem klasicke VPS s hlinikovou vystuhou, samotne blastre bez montazneho kitu stoja 1298 Kc a potrebujes k tomu teda najlacnejsi montazny kit za 674 Kc. Za tu cenu stale nemas deflektory, ktore stoja naviac 362 Kc a to nehovorim, ze Ti stale chybaju 2cm nadstavce na riadidla, bez ktorych to nenamontujes a samotna montazna sada ich neobsahuje a bez nich Ti to bude pri plnom rajde suchat o plast(ta cast medzi sedadlom a riadidlami ) a samozrejme Ti este stale chybaju zavazia, ktore su usposobene presne na tieto blastre a ine tam nepasuju.
Takze uz by si minul 2334 Kc a ani zdaleko to este nie je to co obsahuje cela sada a samozrejme este to stale nemas ako namontovat na motorku.
Zajtra po svetle to nafotim, ale len mobilom. Nebude to ziadny zazrak.
Tak to bylo vyčerpávající S těma nástavcema jsem to nevěděl
JuriK napsal:Celkom zaujimave blastre BARKBUSTERS su od australskej firmy RIDEVORX .
Díky, jsou fakt hezký, už je mám objednané přímo v USA.
Jen si na ně budu muset počkat do července, až mi je Batman doveze, abych nemusela platit to šílený poštovný a taky by chtěli po mně clo.
Ale to neva, aspoň se mám na co těšit!!!
Batman forever :-)
JuriK napsal:Celkom zaujimave blastre BARKBUSTERS su od australskej firmy RIDEVORX .
Díky, jsou fakt hezký, už je mám objednané přímo v USA.
Jen si na ně budu muset počkat do července, až mi je Batman doveze, abych nemusela platit to šílený poštovný a taky by chtěli po mně clo.
Ale to neva, aspoň se mám na co těšit!!!
Minulý týden jsem je objednával z Anglie, cena včetně poštovného 110 e
Jen na doplnění - ačkoliv mám na WR taky chrániče s kovovu tyčí (Multiplo), tak jsou na tento typ hodně smíšené názory ale převládá ten, že při pádu, pokud jdeš přes rejdy a ruce se smeknou po nárazu z heftů, máš na 99% zlomený zápěstí. Na rozdíl od plastu, ten kov na zlomení stačí. Měl jsem je namontovaný na GS a vrátil jsem se zpátky k plastovým, když jsem viděl na videu jak málo stačilo Boormanovi (tímto zdravím jmenovce ve fóru) na Dakaru. ani se moc nevyválel, jen nestačil vyndat ty ruce a bylo to. Je otázka, co je lepší - jestli zlomené zápěstí nebo ohnutá páčka. Při většině ran plastový blástry páčku ochrání dostatečně a při větší je už to pak asi jedno.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ja mam ty z kovovou vyztuhou od Wun. a kdyz to dostane fakt ranu v rejdu,tak to praskne v te kovove tycce v uchyceni k riditkum.Je to snadno opravitelny.Packa prezila,zapesti taky.Je fakt,ze zapesti jsem si na podzim zlomil,ale nevybavim si,jestli s tim mohl mit kryt ruky neco spolecneho.Ale myslim,ze se to stalo az kdyz jsem vypad z motorky a rukou blbe prastil o zem.Ted me napadlo,ze jsem si zlomil pravy zapesti a motorka padla na levou stranu,tak to krytem asi nebylo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak už mám Barkbustry doma a namontované,vypadají skvěle zítra pošlu foto. DHL zapracovala taky - v pondělí v 18.00 převzala zásilku v Leedsu, pak letecky v Lipsko, Ostrava , dnes 13.05 u mě doma, 16.00 na řídítkách.. Dobrá práce....
U mna pracovala DHL este rychlejsie, o 19:00 si vyzdvihla balik niekde v UK a na druhy den o 17:00 som ich mal v ruke.
Tvoja DHL si dala asi niekde slofika, ved Uhersky Brod je vdialeny odo mna len 40 km aj ked uz je to iny stat.
Som zvedavy na fotky
JuriK napsal:
U mna pracovala DHL este rychlejsie, o 19:00 si vyzdvihla balik niekde v UK a na druhy den o 17:00 som ich mal v ruke.
Tvoja DHL si dala asi niekde slofika, ved Uhersky Brod je vdialeny odo mna len 40 km aj ked uz je to iny stat.
Som zvedavy na fotky
Opravuju- DHL zásilku naložilo v Leedsu 3.3. v 18:12 a doručili 4.3. v 13:05 (člověk někdy zajde na jedno pivo a den proletí ani neví jak, pak ztratí pojem o čase..)
Proč tam ta fotka není ?
Upravil bluesbery dne 05.03.2009 07:25
Kdybyste někdo věděl o kulatejch blastrech pro KTM LC8 nebo LC4 tak dejte vědět. Na mýho dakara s konickejma řídítkama pasujou a jeden sem loni zlomil.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kdybyste někdo objednával ty bílý blastery z prvního příspěvku tohoto topicu s komplet příslušenstvím, tak já bych je chtěl taky jestli by to bylo možný? Kdyžtak PM ať tu nedělám nepořádek
edit: jedná se mi samozřejmě o blastery z prvního příspěvku druhé strany
Upravil Chimera dne 12.04.2012 22:07