Ještě moje malá poznámka k tomu u nás tak propagovanýmu "hlavně né loga,názvy,nebo nedejbože jména" - To je typickej českej názor,aby bylo kdykoliv možno otočit a tvrdit to já né,to oni... Nestát si za názorem,nedržet se zásad,nevážit si sám sebe a kdykoliv se nechat převerbovat na názor jinejch lidí,protože se mě to teďka momentálně víc hodí a mám z toho nějakej momentální užitek. Je to dost smutný.
Co je špatnýho na tom,motat se třeba 20 let kolem nějaké značky,nebo jen typu auta,nebo motorky,nebo třeba hodinek,muziky,letadel atd a nechat si to zvěčnit,když tím člověk prožije nějaké životní období? To,že má někdo napůl rozpitou kérku,kterou mu dělal někdo před štvrtstoletím a on u toho koníčku zůstává nadále není hanba,ale navopak hrdost a znakem pevnejch názorů a né jako nějakej remcálek,kerej si chvilku hraje s touhle hračkou a za rok-dva s jinou jak to je u dnešních znuděnejch lidí,co neví roupama čemu se věnovat a tak projistotu nezůstanou dlouhodobě u ničeho...
Vikec napsal:
Ještě moje malá poznámka k tomu u nás tak propagovanýmu "hlavně né loga,názvy,nebo nedejbože jména" - To je typickej českej názor,aby bylo kdykoliv možno otočit a tvrdit to já né,to oni... Nestát si za názorem,nedržet se zásad,nevážit si sám sebe a kdykoliv se nechat převerbovat na názor jinejch lidí,protože se mě to teďka momentálně víc hodí a mám z toho nějakej momentální užitek. Je to dost smutný.
Co je špatnýho na tom,motat se třeba 20 let kolem nějaké značky,nebo jen typu auta,nebo motorky,nebo třeba hodinek,muziky,letadel atd a nechat si to zvěčnit,když tím člověk prožije nějaké životní období? To,že má někdo napůl rozpitou kérku,kterou mu dělal někdo před štvrtstoletím a on u toho koníčku zůstává nadále není hanba,ale navopak hrdost a znakem pevnejch názorů a né jako nějakej remcálek,kerej si chvilku hraje s touhle hračkou a za rok-dva s jinou jak to je u dnešních znuděnejch lidí,co neví roupama čemu se věnovat a tak projistotu nezůstanou dlouhodobě u ničeho...
Přesně tak
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medík : kámo, to jsou vyšportovaný pařáty , žádná rachitída
JencekGS : díky čoveče... Na pravým lýtku mám druhou Showu
Vikec : měl jsem teď celkem dlouhou pauzu, tak konečně s přítelkyní dokreslujeme... Je pořád o kousek napřed, tak se musim smekat
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jencek : lýtka, lopatky + kousek páteře, obě ramena až po lokty, levá ruka rukáv. Stačí?
Vikec: ženský mají vždycky přednost Já když už se skoro dotáhl na Lucčin tattoo stav, tak si nechala ten rukáv a to mě fakt nakrkla
Jencek : fotky nějaký mám,což o to, ale ty tady nebudu prezentovat ...
Kubrt napsal:
Brňák Jim má na cecku vykerovaný logo BMW
Nechci ani myslet na to, co má vytetovaný na lavóru...
http://feionafoto....jpg?w=450
Upravil Hrabe_X dne 27.11.2014 16:04
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
>Kubrt; je to fakt pěkný teď jen dát bacha aby se to někomu nelíbilo až tak že by to chtěl mít doma na zdi pěkně vypnutý v rámečku
Upravil kim dne 27.11.2014 17:18
Uff, ještě že jsme doma poskvrněný akorát, když si dáme něco projímavého a nestihnem.
Ale proti gustu.....když se vám to líbí......
Jako všechno i tahle módní vlna opadne. Třeba tu máme právě možnost sledovat zkérovanou generaci
Minimálně jedno pozitivum kérek je dané - naprosto jasná identifikace těla, pokud zbude kus kůže. Ovšem má to i negativum v témž, když nechci být až tak snadno identifikován. Ale to už je paranoia
No, já si nebyl jistej tím, že vydržím s babou, natož že se mě bude líbit furt stejnej obrázek. A navíc, když jsem vyrůstal, tak zkérovaný byly akorát basmani a tak nějak to ve mě zůstalo. Stejně jako že náušnice nosí akorát buz.y.
Leckdy je tetování i pěkný, když si to nenechá někdo zkur.it, ale tak nějak z principu nemám rád definitivní věci. A hlavně, lidské tělo se celkem dost mění v průběhu života, takže z pěkného loga BMW může být taky kolo vod Tatry a "rukáv" na mladý, pevný holce je jinačí podívaná, než na vrásčitý, vytahaný babizně. To mě od toho odrazuje.
Jsem od přírody hnusnej dost
Ale zase máme Kubrte co očumovat, až odhalíš svou "vysportovanou" postavu Když se předvede i Lucka, budem očumovat ještě důrazněji
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubrt napsal:
Jencek : lýtka, lopatky + kousek páteře, obě ramena až po lokty, levá ruka rukáv. Stačí?
Chtel bych se zeptat, jak dlouho to trvalo po odecteni casu na kresleni a odladovani (jen to lytko). Pouziva tater rotacni strojek(ten tichy) a tetuje "hrabema"(5-6 jehel v rade)?Dekuju za info.
Upravil Waikiki dne 27.11.2014 20:08
Waikiki : ten vycet neni muj... nicmene tatera ted mame stejneho a pouziva klasickej strojek. Jehel nevim kolik ma. Pocet jehel se zavisi na tom,co zrovna dela. A konkretne moje lytko (tohle na fotce) me tetoval asi 3hodiny, dohromady.
Waikiki : ten vycet neni muj... nicmene tatera ted mame stejneho a pouziva klasickej strojek. Jehel nevim kolik ma. Pocet jehel se zavisi na tom,co zrovna dela. A konkretne moje lytko (tohle na fotce) me tetoval asi 3hodiny, dohromady.
Ja prave slysel, ze nekdo pouziva hrabe i na linky. Jen se s tim musi umet.
Ten cas je fantastickej, protoze je to pomerne velky obrazek.
Ja prave slysel, ze nekdo pouziva hrabe i na linky. Jen se s tim musi umet.
Ten cas je fantastickej, protoze je to pomerne velky obrazek.
Tak o tom jsem čoveče ještě neslyšel, rozhodně však vím, že muj tatér, teda oba dva, zatim používají klasiku. No čas dobrej, on totiž Vlasta nemá rád zbytečný zdržování. Nenechal mě včera si ani zakouřit a to už jsem mlel z posledního...