Emilio napsal:
Už jsem se lekl,že by ho Hicks schovával.....
ne tady je silena shanka po manualu ale za ten cca mesic co ho mam si pro nej jeste nikdo neprijel Takze to asi nebude tak urgent...
Jediny co jsem posral ze jsem ho zapomel vzit na sraz, kde se na nej ptal Randolf...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
No tak ho vem ve čtvrtek a můžeš nám ho ukázat,já to ještě neviděl...
jeste bys mi ho umastil
17 cm
svobodis napsal:
Kdyby byl nekdo ochotnej oskenovat ten manual bud v cestine nebo AJ tak bych byl vdecnej pac v ty nemcine mi to moc nejde...
jak jsem psal... skenovat to nebudu. Ale pujcim ti to muzes si udelat treba scan pro vlastni potrebu, ze...
17 cm
Tak jo pánové, dobrovolně se nabízím, že udělám kopie, naskenuju to.....mám na to zázemí i lidi :-) ale do teď jsem se nedostal k tomu, abych si to od Hickse půjčil. Už jsem mu i psal, ale není čas.......jsem schopnej to vyřídit za cca den, max 2.
Hicks: skousneš to? nebude ti to vadit?
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
vevis napsal:
F800 nemam,ale by me Hicksi zajimalo,co teda davaj k nove moto za manual? Ceskej nemas,anglickej si sehnals sam,tak k nove moto si mel nemeckej? A rekni na rovinu,ze ty jako PC odbornik holt jeste neumis skenovat.
Vevisi ted sis to u mne teda poradne rozlil, protoze bud si nepamatujes to veledulezity story s nakupem, nebo jsi ho pozorne necetl (tomu se mi nechce ani verit
Ja mam osmikilo z motorbikes.cz, Autecu (pry) zrusili kvoty a privezli by mi ho kdovikdy...
Tj. mam DE manual... EN jsem ziskal, ale nechce se mi ho piratit.. uz mi napsalo SMSku par zajemcu, ale zadny se zatim nestavil...
To bude tim,ze se vtech prodejcich neviznam a nevim,ze motorbikes.cz dava nemecke manuali.Ja vim,ze jsi stale zduraznoval,ze chces motorku jedine novou,tak jsem myslel,ze k nove ti da cz manual kazdy prodejce.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Hicks:hezounku náš plešatej a vyholenej + navoněnej(vše samo v dobrém aby ses nám neurazil)vem ten manual prosim te dneska večer do hospody ke Karlu 4 přijde Emil tak to předáme Jacobovi.
To Vevis:cz manuál ti dá pouze k nové moto aut.prodejce,Autec,Bychl apod.Hicks to koupil od dovozce,kterej to koupil asi nové v de a tam je samo německej manuál tož asi tak jednou u piva ti to vysvětlím.
To Emil:se budeš divit,ale ta 800gs má nádržku na olej kde jiné motorky mají nádrž na benzin.Přijed za mnou na kafe přivezl jsem jí tak si jí vyzkoušíš je to příjemná kočička
jacob napsal:
Tak jo pánové, dobrovolně se nabízím, že udělám kopie, naskenuju to.....mám na to zázemí i lidi :-) ale do teď jsem se nedostal k tomu, abych si to od Hickse půjčil. Už jsem mu i psal, ale není čas.......jsem schopnej to vyřídit za cca den, max 2.
Hicks: skousneš to? nebude ti to vadit?
a co by mi melo vadit?
Ja jsem to kvuli vam precetl asi 3x (abych pak na srazu od kluku zjistil ze ma osmikilo i 2 tripmerice co mi tam tak chybely) abych to mohl pujcit dal..
neni problem si to klidne na tyden, dva pujcit.
17 cm
Dobrý, jsem k dispozici na icq 166759023, kdyby si měl Hicksi cestu i s manuálem okolo Novodvorské (Kamýk), nebo Karláku (Praha :-)) tak bych tě odchytil a půjčil si manuál. pro tebe by to byl bobřík za dobrý skutek a spousta lidí by tě uctívalo
Pokud ne, zkusím ti zavolat a domluvit se, kde bych mohl vyzvednout. Jde o veřejné blaho motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jarax napsal:
hlásim se do fronty, rád pomůžu i s kopírováním. Jen ještě pro jistotu - mluvíme tu o servisním manuálu?
nou.. je to jen Rider's Manual.
17 cm
jacob napsal:
Dobrý, jsem k dispozici na icq 166759023, kdyby si měl Hicksi cestu i s manuálem okolo Novodvorské (Kamýk), nebo Karláku (Praha :-)) tak bych tě odchytil a půjčil si manuál. pro tebe by to byl bobřík za dobrý skutek a spousta lidí by tě uctívalo
Pokud ne, zkusím ti zavolat a domluvit se, kde bych mohl vyzvednout. Jde o veřejné blaho
ja tam jezdim furt.. treba dnes v 6:45 a kousek pres andel v 8:30.
Pojedu okolo cca ve 14:00.. mozna 14:15.
Ale nesu to na sraz... tak jestli jdes na sraz a chces si s nim uzit jeste pred Emiliem... neni problem
17 cm
cooger napsal:
nejsem stroj ma to 140 stran leda ze bych to predal sekretarce ... teda manzelce ... ta by mela velkou radost a urcite by to pro vas udelala
A jak je sekretarka stara? Ze bychom se ji za to klidne odvdecili
Ne, jasny, ze se do toho nikomu nechce, chapu to... a Hix taky