Díky za vložení fotek.Trubku jsem použil novodurovou odpadní o průměru 75 mm,kterou jsem polepil černou samolepkou.Jako zátky jsem koupil černé plastové záslepky na trubky,třeba u sloupků na plot.Trochu jsem je stočil na soustruhu a do vzniklých drážek jsem dal pro vodotěsnost gumový "O" kroužek.V horním víčku mám ventilek z kterého při zavření vypustím vzduch,protože jinak se to stlačeným vzduchem samo otevírá.
Nazdar. Poradi niekto, na co je urceny tento priestor pod nadrzou r 1200 gs 2008 ? Je to tiez urcene na ten uhlikovy filter? Planujem miesto vyuzit napr.na naradie. Ma to niekto tak urobene? Dik.
Wyrus přiložený následující obrázek:
Ja som zvolil metodu "krabica od lidlackeho Johny Cacao" a homemade drziaku. Prakticke, rychle, lacne Este to hodim niekedy na cierno....
pebro přiložený následující obrázek:
pebro napsal:
Ja som zvolil metodu "krabica od lidlackeho Johny Cacao" a homemade drziaku. Prakticke, rychle, lacne Este to hodim niekedy na cierno....
Diky. V podstate mi to ponukla polovicka po tom co som doma premeriaval vseliake nadoby Skusal som aj test tesnosti pod tecucou vodou a bud to bol slaby prud, alebo to aj tesni. Ale este doplnim tesnenie. No zatial tam nemam moc co dat tak v poho
Pebro
tak som to vyriesil pouzil som PVC odpadovu ruru a original PVC zaslepky s gumenym tesnenim (geberit) a vosla tam koplet lekarnicka na obal som nalepil napis lekarnicka s cervenym krizom a je to super