Brko napsal:
Ahoj, hele má stará známá na zem též dosáhla, sice to nebylo úplně ideal, ale z mého obyč GS na zem dosáhla a měla cca 165.
JJ, to jsem taky už od pár lidí jenže není nad osobní zkušenost. Každá můžeme měřit stejně, ale každá z nás bude mít jinak dlouhé nohy a ta s těmi kratšími nedosáhne, i kdyby byla vyšší.
A co mají říkat lidi jako já, kteří si na tom šoupou kolena o zem a když na tom sedí je to pohled jako na vosu na bonbónu. A to jsem proti Kacovi zakrslej, ten tak vypadá i na 1200ADV
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jojo Dominika je fakt maličká a popsala základní věc: nesnažit se dosáhnout obouma ale stačí jen jednou ale o to jistěji. Já taky nedošáhnu a nijak mě to neomezuje.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Takže včera proběh posez na mém a Labusovo01 GS a Lucka je fakt stejněj prcek jako já ... Potřebuje vybrané sedlo a tlumičem sníženou moto... Takže když se jí to povede bude po západních Čechách jezdit další dětská motorka
Kurna kdyz VY (Hugitka a Lucinka87) si rikate prcci co ma rikat ma zena :-D. Ma 153cm a jezdi na F650 rv00 s zenskym tlumicem a vybranym sedlem v pohode. Je pravda ze po silnici, protoze v terenu si jista neni...
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Kurna kdyz VY (Hugitka a Lucinka87) si rikate prcci co ma rikat ma zena :-D. Ma 153cm a jezdi na F650 rv00 s zenskym tlumicem a vybranym sedlem v pohode. Je pravda ze po silnici, protoze v terenu si jista neni...
hugitka napsal:
Takže včera proběh posez na mém a Labusovo01 GS a Lucka je fakt stejnej prcek jako já ... Potřebuje vybrané sedlo a tlumičem sníženou moto... Takže když se jí to povede bude po západních Čechách jezdit další dětská motorka
Co je malý, to je hezký
Njn, nedá se nic dělat, bude se muset upravovat...
Jinak ještě jednou moc děkuju, že jsem mohla přijet
Jsem z Plzně 100 km mám tu na prodej jednu origo sníženou.jezdila s ní žena 160 cm v Německu.ledově modrá(skoro stříbrná) abs, výhřev,kryty rukou,serviska cena 55.tisíc.Možno zkusit projet,došáhne na to i moje 14letá dcera.
"Žij svůj sen"