Měl byste někdo vlastní zkušenost s konkrétním přípravkem, postupem nebo firmou, jak odstranit chemicky starý lak z víka? Chtěl bych je nastříkat, protože je na nich vidět různé oděrky a na čistý kov by to bylo ideální.
Miho napsal:
Měl byste někdo vlastní zkušenost s konkrétním přípravkem, postupem nebo firmou, jak odstranit chemicky starý lak z víka? Chtěl bych je nastříkat, protože je na nich vidět různé oděrky a na čistý kov by to bylo ideální.
Čau minulej týden jsem to řešil, no jelikož se mi nepodařilo dopátrat se firmy která by to z tohoto matoše uměla chemicky sundat bez naleptání víka, tak jsem to nakonec vyřešil tak že jsem koupil odstraňovač starých nátěrů (který nenaleptáva hliník), ale stará barva se i tak musí mechanicky odsranit(oškrabat nějakou špachtlí...) Což je teda hrozná práce, ale šlo to. A výsledek stojí za to.
Jo ale asi se k tomu dostanu až zítra k večeru. každopádně bych řek že nezáleží na tom co je to za značku, vyrábí to moře firem. když příjdeš do obchodu s barvama a řekneš že chceš "odstraňovač starých nátěrů kterej nenaleptá hliník" tak ti určitě nabídnou něco co funguje.