Zazil jsem to mnohem hur. Asi v 60ti na lesni ceste jsem jel za Drapalikem (800gs), ten mezi tema dveme sutry projel jako nic, ja na nich pristal obema hlavama... Hlavne teda jednou. Ta rana mnou projela az do zatylku. Vysledek bylo trochu pomackany spodni uchyceni krytu ventildeklu od tt. Jinak nic. Bez padaku.
Nikomu to nevnucuju, ale tak nejak mi porad prijde, ze pokud je to rana, co padaky poberou, zvladnu to i bez nich. Kdyz nepoberou, pravdepodobne to nebude jedina skoda a asi bude clovek rad ze/jestli vubec zustane zdravej.
Za mne je padak neco co muze spis napachat vic skody nez uzitku (ohlej, utzenej, vytrzenej...), ale jak rikam, vim, ze jsem extremista a nikomu to nevnucuju
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
... pokud je to rana, co padaky poberou, zvladnu to i bez nich. Kdyz nepoberou, pravdepodobne to nebude jedina skoda a asi bude clovek rad ze/jestli vubec zustane zdravej. Za mne je padak neco co muze spis napachat vic skody nez uzitku (ohlej, utzenej, vytrzenej...)...
...kde jsem to jen před časem slyšel...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
morabo napsal:
... pokud je to rana, co padaky poberou, zvladnu to i bez nich. Kdyz nepoberou, pravdepodobne to nebude jedina skoda a asi bude clovek rad ze/jestli vubec zustane zdravej. Za mne je padak neco co muze spis napachat vic skody nez uzitku (ohlej, utzenej, vytrzenej...)...
...kde jsem to jen před časem slyšel...
Nejakej pan z bradkou to myslim rikaval, ale za zivyho boha si nevzpomenu kdo to jen byl
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Nikomu to nevnucuju, ale tak nejak mi porad prijde, ze pokud je to rana, co padaky poberou, zvladnu to i bez nich. Kdyz nepoberou, pravdepodobne to nebude jedina skoda a asi bude clovek rad ze/jestli vubec zustane zdravej.
Za mne je padak neco co muze spis napachat vic skody nez uzitku (ohlej, utzenej, vytrzenej...), ale jak rikam, vim, ze jsem extremista a nikomu to nevnucuju
Padáky pomôžu a to hodne, treba pri ich vyberaní trochu rozmýšlať a neprekombinovať to. Na 1100/1150 sú podľa mňa najlepšie Hepco-Becker...je to nevkusné lešenie ale účel splní výborne...naproti tomu napríklad SW-motech sú riešené dosť blbo, divím sa, že sa to vôbec predáva...
A tebou preferované TT cháeniče...fajn možno mimo cestu, ale na asfalte neverím že sa to nepredere a občas nevyšklbe uchytenie na hlavách...