[quote]Honza_BMW_VW napsal:
... o čem zpívá ...
RAP není zpěv, protože zpěv jde znázornit v notách!"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Já myslím, že tady úplně tak nešlo o to, co si o textech myslíte vy, ale o to, že podle hlasování měl vyhrát. Mně se jeho hudba taky nelíbí, ale o to tady právě nejde...
...to hobr, ano to máš pravdu, napsal jsem to obecně, za zpěv to nepovažuji
...chiméra, já tak nějak nevím, jestli měl úplně vyhrát. Nejsem pro cenzuru, nicméně jak jsem uvedl, pro mě je to za hranou.
....kubrt, čeče, já tak spíš nějak poslouchám v rádiu spíše zpr. a hudbu prostě akceptuji že tam je
napsal jsme svůj názor, do této diskuse a obhajování kohokoli se nehodím.
Honza_BMW_VW : myslel jsem Vy, jako obecně ... Rádio neposlouchám prakticky vubec, protože v nich nehrají styl, který poslouchám. Výjimkou je snad jen Beat, když tam teda zrovna moc nemelou pantem.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Barokář : tady píšete názory, který absolutně nepobírám... Jasně, určitě nemuže mít děti, protože zpívá to, co zpíva, potažmo o čem zpívá... Běžte si radši pustit božskýho kadla a novodobý "umění" nechte na nás, na mladejch Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
btw: kdybyste nekteri umeli anglicky, asi byste se tolik neosivali nad ceskym textem. Viz. napr. death metal.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taková přeslazená Hanka Zaňáková,tomu říkám úlet,Neustále happy,pořád srdíčkuje,jenom aby jí stádo posílalo hlasy. Čubka je to.
Když je hlad,je i husa dobrá.